Преговорите се развиват повече от добре, заяви Лавров

Очаква се декларация в подкрепа на цялостта и суверенитета на Украйна
Обновена: 11 фев 2015 23:10 | 11 фев 2015 23:03,
250
Преговорите се развиват повече от добре, заяви Лавров
Снимка: Reuters

Преговорите се развиват активно, добре, даже повече от добре. Това е заяви руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ТАСС.

За напредък в преговорите съобщи и представителят на ДНР Денис Пушилин. Въпреки това той заяви, че е рано да се говори за резултати. По думите му времето ще покаже дали ще има резултати.

Още по темата
Лидерите на Франция, Германия, Русия и Украйна, които преговарят в Минск, се готвят да подпишат обща декларация в подкрепа на териториалната цялост и суверенитета на Украйна, съобщи източник от украинската делегация, цитиран от Ройтерс.

След почти двучасова среща в тесен състав лидерите на страните от "нормандската четворка" - президентите на Франция Франсоа Оланд, на Русия Владимир Путин, на Украйна Петро Порошенко и канцлерът на Германия Ангела Меркел, продължиха преговорите в разширен състав, с участието на членовете на делегациите, съобщи ТАСС.

Самите преговори продължават вече четвърти час.

След срещата в тесен състав четиримата лидери и домакинът - беларуският президент Александър Лукашенко, излязоха за обща снимка. Както и преди началото на срещата те не направиха изявления пред журналистите. След снимката преговорите продължиха в разширен състав.

Контактната група, която се състои от представители на Украйна, Русия, сепаратистите и ОССЕ и която също заседава в Минск, готви отделен документ в подкрепа на плана за прекратяване на огъня от Минск от септември, посочва Ройтерс.

„Риа новости” пък съобщава, че групата вече е преминала към обсъждане на практическата реализация на точките по споразумението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
6
 
! Отговори
Фото загадка преди 9 години
Кой не пасва на снимката?
56
4
 
8
 
! Отговори
Х преди 9 години
КРАИ НА ВОИНАТА В ЕВРОПА
55
0
 
3
 
! Отговори
USSR преди 9 години
До Коце МастикатаСлед youtube пишеш
54
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре е в Украйна да има мир,и да се отдели с кордон от Донбас и Крим, без да се признават естествено, а санкциите да се позасилят
53
4
 
7
 
! Отговори
USSR преди 9 години
Украйнски генерал - полковник признава как САЩ и ЦРУ разпалиха войната в Украйна !!!!! https://youtube/watch?v=3EzWxXEQnUY&feature=youtu.be&app=desktop
52
0
 
1
 
! Отговори
georgi chinkov преди 9 години
Моля предвид риск от пране на пари, социологически агенции да проверят клиентите на Мтел с извадка. Според Телеком Австрия през 3-то тримесечие те са 4,137.2 хил. На 10ти Фев 2015 ще изнесат нови данни. Видяли сте опашки за 3-4 месеца поне в някои молове пред операторите.
51
0
 
1
 
! Отговори
georgi chinkov преди 9 години
имаше някакви промоции (ценова война), има и критчно ниво на мрежата след което тя се разпада бързо. Вижте и придобитите клиенити от другите оператори.Миналата година аз трябваше да намеря номер от Мтел Контакт и от 100-200 попитани в центъра магазини да ми услужат с услугата за два лева, 10-20 бяха към Мтел от тези, които ми отговориха. Но може и по-професионално да се направи.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая снимка е чудесна карикатура на световните ***.
49
0
 
1
 
! Отговори
georgi chinkov преди 9 години
Миналата година аз трябваше да намеря номер от Мтел Контакт и от 100-200 попитани в центъра магазини да ми услужат с услугата за два лева, 10-20 бяха към Мтел от тези, които ми отговориха. Но може и по-професионално да се направи.see how Vivacom in Bulgaria is leading a kind of price war against Telekom Austria Mtel in Bulgaria and their acquisitions of clients in last two quarters in their reports. See even Telenor is acquiring after some kind of losing critical mass by Mtel.
48
1
 
2
 
! Отговори
georgi chinkov преди 9 години
Моля предвид риск от пране на пари, социологически агенции да проверят клиентите на Мтел с извадка. Според Телеком Австрия през 3-то тримесечие те са 4,137.2 хил. На 10ти Фев 2015 ще изнесат нови данни. Видяли сте опашки за 3-4 месеца поне в някои молове пред операторите. имаше някакви промоции (ценова война), има и критчно ниво на мрежата след което тя се разпада бързо. Вижте и придобитите клиенити от другите оператори.
47
0
 
2
 
! Отговори
Варна преди 9 години
До до 129Издегустира се че докато тролиш , гледаш порно
46
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде са Обаманго и Кламера? По Скайп ли се включват да плашат Путин ???
45
0
 
3
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
До до 129Порошенко се е изпъчил и явно ядосан от забавянето на преговорите направо ги е попитал кой ще............-----------------Те фантазираш! : ))) А аз им следях жестовете в живото педаване, доколкото ги даваха пряко и как седнаха на масата за преговори! Порошенко излезе от строя и загуби!!!! Другото са формалнодсти!!!
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вземете им Одеса, Одеса. Поляците да им дадат излаз на Балтийско море. Поляците да дадат германските земи от Източна Прусия, на братята украинци.
43
0
 
1
 
! Отговори
xzz преди 9 години
До Анонимен Дните ти са преброени, ***.
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Украйна се смалява, много им дадоха болшевиките. Щедро дадоха от руските земи на братята украинци. Американските империалисти много защитават делото на болшевиките и на СССР, който създаде съветските републики.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обонго вдигна крвноко не продаде оръжията конгреса ще го щляпа
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kakvi sa tiq dalgi izprajneniq v seita na Dnes.bg? Aman ot plateni draskachi!
39
1
 
5
 
! Отговори
Бла-бла-бла преди 9 години
Някои май получиха нервен срив!
38
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нищо няма да стане войната продължава напролет. Което на нас ни дава време да се подготвим по-добре и по изринем малко русофилска ***.