САЩ могат да въведат още санкции срещу Русия

Джон Кери: Доставките на оръжие за Киев активно се обсъждат
25 фев 2015 07:14,
53
САЩ могат да въведат още санкции срещу Русия
Джон Кери Снимка: архив, Reuters

САЩ могат да въведат допълнителни санкции срещу Русия през идните дни, заяви днес държавният секретар Джон Кери, цитиран от ТАСС, пред комисията по външни работи на Конгреса.

Още по темата
В санкциите може да бъде включен и директорът на руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Бортников.

Според Кери доставките на оръжие за Киев са в етап на активно обсъждане заради нарушаването на Минските споразумения.

Санкциите, въведени от САЩ и Европа, са оказали значително влияние върху руската икономика, която може да се сблъска и с рецесия според него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: РусиясанкцииДжон Кери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Е това е най-важното... - да могат...
8
14
 
5
 
! Отговори
ДО 1 преди 9 години
Когато Турция отхапе парче от България ще се меете ли на този виц ?
7
3
 
30
 
! Отговори
новини от Америка преди 9 години
Президентът на САЩ Обамата отново изуми съотечествениците си , като заяви , че обича Америка и гражданите и , дори те да са "***"-пише Ню Йоркър. Според изданието , президентът е направил това в обръщение по националното радио. "Страната е населена от всякакви хора млади и стари, слаби и силни, умни и глупави. И когато едни наистина глупави хора действат като клоуни, продължавам да ги обичаме, защото са част от Америка. В действителност- по-голямата и част ".
6
2
 
25
 
! Отговори
SS преди 9 години
незнам за оръжията ама като го гледам тоз на снимката същития като от някоя селска кръчма или хоремаг започнал за добро утро с няколко чаши ракия за отрезняване.
5
3
 
28
 
! Отговори
май сте лицемери преди 9 години
Добре де-санкции...а защо тогава сключвате договори с руснаците за ракетни двигатели...,за съвмесна разработка на газ и нефт в Антрактида,....за руска доставка на титан за Боингите,....за съвмесни проекти в нано технологиите,...за договори с обща борба против тероризма,...за договори за съвмесно производство на сателити за цивилни цели,...и т.н. Май САЩ иска да измести Европа като основен партньор на Русия,и сами да индексират печалби.....
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След началото на санкциите против РФ,руснаците са сключили договори за над 880 милиарда долара.А Е.С. досега от руското ембарго е изгубила над 37 милярда евро.....е кой е губещият?Вече ясно се вижда,как САЩ клатят Европа с тези анти руски настроения.Големият губещ е Е.С. и ние покрай него.
3
4
 
37
 
! Отговори
МРАВКА преди 9 години
ВЕЛИКА РУСИЯ НЕ ВИ ОБРЪША ВНИМАНИЕ НА ВАШИТЕ ИМПЕРСКИ АМБИЦИИ.АМЕРИКА НЕ Е СВЕТЪТ И НИКОГА НЯМА ДА ПОСТИГНЕ СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО КЪМ КОЕТО ОТЧАЯНО СЕ СТРЕМИ.С.А.Щ. ЩЕ СИ ОСТАНАТ НАИ-ВРЕДНАТА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТАТА СТРАНА.
2
2
 
33
 
! Отговори
знаещ преди 9 години
Санкциите, въведени от САЩ и Европа, са оказали значително влияние върху руската икономика,-------------------------------какви санкции бе...стига с тази прах в очите ни---Във вторник,Русия сключи НОВ договор с компанията "Боинг" за доставка на титан и други редки метали,необходими за произвотството на самолетите.Сумата на договора се крие,но непотвърдени источници говорят за над 6 милиарда долара......А нас ни правят на балъци....
1
1
 
26
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Ами дайте го най-после това оръжие,та и Русия да даде!