ООН алармира за избухване на гражданска война в Йемен

Възможно е да са повтори сценарият от Сирия, Ирак и Либия
23 мар 2015 15:11, Екип на Bulgaria On Air
15
ООН алармира за избухване на гражданска война в Йемен
Снимка: bgonair.bg

Конфликтът в Йемен повтаря сценария от Сирия, Ирак и Либия. Затова предупреди Съветът за сигурност на ООН на последното си заседание и обеща да предприеме мерки, в случай че насилието продължи.

Съветът за сигурност прие единодушно декларация в подкрепа за йеменския президент и призова както него, така и шиитите хуси да се помирят по пътя на компромисите.  

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
12
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Това е ужасно, ако САЩ иска повече демократизира и Йемен! Не е ли време да се успокои САЩ? Те са били в състояние да взриви целия Близък изток, и това е трагедия за тях и за Европа, но не и за САЩ, нали?
7
0
 
14
 
! Отговори
vale преди 9 години
Съветът за сигурност прие единодушно декларация в подкрепа за йеменския президент--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Е що не подкрепихте ,Садам ,Кадафито и Асад,сега нямаше да има ИДИЛ?!Или в Йемен,демокрацията процъфтява!!!
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От тази територия някога са тръгнали арабите да се разселват. Яко се плодят.
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно защото е имало руски бази, затова сега ги тормозят. Разрешено е да имат само американски бази. 900 броя в над 120 държави по света.
4
4
 
17
 
! Отговори
456 преди 9 години
До До 3 АнонименИмаше ,това е ключовата дума и на никого не пречеха! Защо сега се оказаха пречка?? Ако си достатъчно умен ще си замълчиш! Ако си американско тъпо ***: Нека плюнките да захвърчат СЕГА!
3
1
 
21
 
! Отговори
Исти преди 9 години
Нови територии за Ислямска държава!
2
18
 
4
 
! Отговори
До 1 Анонимен преди 9 години
Доста си се объркал, младежо!В Йемен имаше РУСКИ бази! Отвори си Гугъл-а и порови малко за руските бази по света.Сигурно ще се изненадаш, но и в останалите три цитирани страни - Сирия, Ирак и Либия, имаше руски бази!
1
3
 
34
 
! Отговори
456 преди 9 години
Абе защо където американците се напънат да внесат демокрация,излиза че внасят раздор,кражби и кръвопролития?Нещо им и сбъркана на краварите демокрацията или пък алчността им е голяма и като оглозгат кокала вече забравят че са демократи!Апропо забравих,за нашите доморасли демонокроти,,,Путин е виновен!!