Заплашват със смърт шефа на Би Би Си

Причината е уволнението на водещия Джеръми Кларксън
29 мар 2015 13:36, Елка Василева
16
Заплашват със смърт шефа на Би Би Си
Джеръми Кларксън. Снимка: Reuters

Домът на генералния директор на Би Би Си лорд Тони Хол е поставен под охрана след получена в корпорацията писмена заплаха да бъде убит заради уволнението на водещия телевизионното шоу "Топ гиър" Джеръми Кларксън. Това съобщи на сайта си британският в. "Дейли мейл", предаде ТАСС.

Още по темата

Полицията потвърди, че разследва "заплахите с убийство, за които бе съобщено в сряда" - на 25 март, но добави, че "засега няма никакви арести".

Според "Дейли мейл" Тони Хол и съпругата му Синтия се охраняват от осем бивши служители на специалните части срещу близо 1000 британски лири (1490 щатски долара) дневно.

 "Хол се превърна в мишена, след като взе окончателно решение да не продължава договора с Кларксън, който е най-ярката звезда на Би Би Си", изтъква "Дейли мейл".

Както заяви самият шеф на Би Би Си, популярният водещ бе уволнен заради това, че е използвал физическа сила, а също заради "крайно обидните изказвания", отправяни дълго време към продуцента на "Топ гиър" Ойсин Таймън. Последният впрочем каза, че няма намерение да съди Кларксън, припомня ТАСС.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо нямаше подкрепа за проф. Вучков когато го уволниха ?
7
3
 
16
 
! Отговори
жеко преди 9 години
Кларксон е голям чешит , много умен и с доста добро чуство за хумор, направи велико предаване за коли в което си позволяваше да казва истината за големи марки автомобили че са пълен ***, разчупил е много шаблони, пичага от класа!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кога някой ще гРЪМНЕ наште лапачи от БНТ,БНР и особено Лозанов "хотелска 5зв верига".Тия от спане и с$ане се оляха
5
1
 
19
 
! Отговори
корекция преди 9 години
Руските специални части ще унищожат цистерна с водка 3 пъти по-бързо от Английските специални части.
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма ли да излезе някаква новина с Путин ,че пишещите братя скучаят.Пък и ще останат на сухо,няма да изкарат кинти.
3
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде стига с тоя циркаЖДия вече бе...Вярно--беше готн и интересен,но шефа решава кой да работи за него......По тая логика-всеки уволнен трябва да има обществена подкрепа--е тогава няма да има безработица-------а това противоречи на принципа на пазарната и свободна икономика..............Нали това е основният принцип на капитализма...
2
3
 
28
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Да се...пенсионира и емигрира в България.В Кривунделово вече живеят редовно няколко семейства от...острова.Нямат никакви препирни и заплахи,само дето не им стига ичкията в хоремага и Бай Ламби ходи всеки ден да зарежда с...цистерната.
1
21
 
40
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
малеее каква истерия за този ***.