Осъдиха германски полицай за свързано с канибализъм убийство

Детлеф Г. ще лежи 8,5 години в затвора
1 апр 2015 16:00, Елка Василева
11
Осъдиха германски полицай за свързано с канибализъм убийство
Снимка: архив, БТА

Германски полицейски служител беше осъден на осем години и половина затвор за предумишлено убийство на мъж, с когото се запознал в интернет форум за канибализъм, предадоха ДПА и Асошиейтед прес.

Съд в Дрезден призна 56-годишния Детлеф Г. за виновен в убийството на 59-годишен бизнесмен от Хановер, извършено през ноември 2013 г.

Жертвата била удушена в мазето на малък хотел, управляван от подсъдимия в Гимлицтал. След това трупът бил разчленен и заровен.

Двамата мъже се срещнали, за да осъществят свои фантазии: единият мечтаел да бъде изяден, а другият - да бъде канибал.

Няма доказателства, че подсъдимият е изял тялото на жертвата.

Обвиняемият, който работел в полицията, отрече да е убил мъжа и каза, че той се е самоубил.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
GERMANIA E KANIBAL,KOIATO OGLOZGA BALGARIA DO KOKAL
8
2
 
1
 
! Отговори
7 до 8 преди 9 години
Цивилиз,общество Е по-малко психясало - това е статистически факт.Човек може да е по-натоварен в някои аспекти - да обработва повече информация и пр. - но живее по-качествено, по-дълго, по-пълноценно и щастливо и си показва "рогата" по-малко и с по-малки последствия за другите и него самия.Ако в средновековието (или ромската махала) два рода се бият с тояги за дреболия, то днес много по-сложни проблеми се решават с две думи и усмивка.
7
0
 
2
 
! Отговори
от 6 до7 преди 9 години
Цивилиз,общество не е по-малко психясало от другите,нецивилизовани,според теб, Стресът,депресията-това са болестите на сегашното време,,те са по-опасни,защото развиват някаква фобия и човек започва само в даден проблем да се средоточава и психиката му не издържа,,,почети психология, а и всеки човек е носител на зло и добро,,,
6
6
 
2
 
! Отговори
5 до 6 преди 9 години
Да, но колкото по-цивилизовано и богато е едно общество, толкова по-малко такива случаи.Само дето властите са добри да ги хващат и медиите и обществеността са чувствителни да ги показват и нищят.В Германия веднъж изпомпваха цяло езеро за ДНК от фасовете по дъното, само като малка част от разледването... Ти как си го представяш това да стане в Русия?? Където влакът Москва-Петербург блъска хора (щото няма прелези) и не спира (щото това е ежедневие) .
5
4
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 9 години
Откачалки си ги има навсякъде,така че и в украински деревни също има и в австрийски ,разликата само е в интериора,,,ето преди години ако си спомняте един австриец,който държал в мазата собств,дъщеря години наред и я изнасилвал,а тя раждала деца от собств,си баща,,,няма значение от коя държава е лудостта-тя е по хората,,,
4
6
 
4
 
! Отговори
до всички преди 9 години
Вие ако знаете какво се случва в руската деревня всред азиатските ценности, ше ви се изправят косите...!Само дето там няма медии да ви го покажат.
3
3
 
14
 
! Отговори
Говедо преди 9 години
Нормални еврогеиски взаимоотношения. А балканците сме били варварите в европата ?Извратеняци.
2
1
 
2
 
! Отговори
бандюга преди 9 години
Аз не съм кайма.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
европеиски цености , един желаел да яде а другия да бъде изяден / ужас