Плевнелиев поздрави Обама за Деня на независимостта

Президентът изтъкна стратегическото ни партньорство със САЩ
4 юли 2015 20:30,
58
Плевнелиев поздрави Обама за Деня на независимостта
Снимка: Архив Булфото

Българският държавен глава Росен Плевнелиев поздрави президента на Съединените американски щати Барак Обама по повод Деня на независимостта - 4 юли, съобщи прессекретариатът на президента.

В поздравителния адрес президентът Плевнелиев изразява увереност, че българско-американските отношения ще продължат да стават все по-интензивни и ще се развиват във възходяща посока.

"България и САЩ са съюзници и стратегически партньори", посочва президентът Плевнелиев и отбелязва съвместните усилия на двете страни за противодействие на заплахите в света.

Държавният глава отбелязва, че България и САЩ имат активно и ползотворно сътрудничество в сферата на сигурността и отбраната, правоприлагането, върховенството на закона, икономиката, културата и контактите между хората.

"Убеден съм, че България и САЩ ще продължат да работят за задълбочаване на търговско-икономическите връзки, за работещи бизнес партньорства и увеличаване на търговския обмен.

Сътрудничеството в енергетиката също има първостепенна важност за страната ни. Задълбочаването на конструктивния диалог е важно за постигането на конкретни резултати в областта на енергийната сигурност и диверсификацията", посочва президентът Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
А дали Обама знае кой е Плевнелиев
23
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А той отвърна с артилерийски огън от полигон Ново село
22
1
 
2
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
А Обама върна поздрава на Плевнелиев с песента К...И СБОГОМ
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
поздрави ги за послрдно , че до година може и да не съществува америка
20
0
 
9
 
! Отговори
розово паТЕнце преди 8 години
След освобождението на България от Турско ,този на снимката и правителството на Тиквата 1 и 2,не е имала държавата по слаби управленчески механизми !!
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-голямата американска *** от Петър Стоянов насам. Не мога да опиша колко ме е срам. Няма ли край този негов мандат, времето сякаш е спряло.
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ot tolko maznene i klanene na amerika ,veche neznae kakvo pravi tozi chovek
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ot 50 priatela deto poznavam nito edin niama deto e sreshtu rusnacite ,tozi prezident mai samo toi e potiv rusnacite ,daje i Germania deto tolko kruv propiliaha vyv voianta s Russia sa priateli s rusnacite , tozi na kakuv se pravi neznam za men tova ne e prezidendt na rapublika Bulgaria , pone az ne go priznavam za takuv
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Президентът на Зимбабве, когато научил че в сащ са разрешили еднополовите бракове, направил предложение за брак на Обама.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поднесе ли венци на паметника на американските летци, бомбардирали България?!
14
3
 
52
 
! Отговори
boc преди 8 години
Искам да поднеса моите извинения към всички българи, че аз гласувах за това нищожество Плевнелиев!Срамувам се от себе си!
13
3
 
12
 
! Отговори
odessa преди 8 години
toia kato go vidia i mi zamirisva na selski kenef. gledam i ne viarvam na nosyt si.
12
2
 
45
 
! Отговори
боц преди 8 години
Пфууу!***!Най-мразения президент на България, от българите и най-обичания от американците(ако изобщо знаят къде е България), и назначен от най-простия министър-предсетател и най-голям ду**лизец на САЩ - Борисов!!!!
11
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
срамувам се от изявите на отрочето на гоцеделчевския колос в областните структори на БКП. Още едно доказателство, че приемник на комунизма е САЩ, а не Русия!
10
2
 
40
 
! Отговори
Vkontakte преди 8 години
Няма ли кой да оскубе прошарената козина на това мижаво пуделче ?
9
2
 
37
 
! Отговори
беж преди 8 години
Кога ше го махаме тоя?? Не стана ли време?
8
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плевнелиев изразява увереност, че българско-американските отношения ще продължат да стават все по-интензивни и ще се развиват във възходяща посокаТоест, надява се, че все по-нитензивно световните грабители ще яздат, стрижат и доят България, а във възходяща посока, понеже ще трупат още повече товар на самара, който са ни поставили на гърба.Не знам до колко е признак на добър тон, лакеите и прислужниците да пращат официално писмо на господаря си.Но тоя мил и нежен Мазньо явно се отърква на боса
7
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-продажният и *** президент в 1300 годишната история на България ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПРЕЗИДЕНТИ
6
3
 
46
 
! Отговори
Професор преди 8 години
Колкото и да не харесвам бившия Президент комуниста Агент Гоце - Седефчов Първанов мога да кажа, че той се държеше много по достойно и мъжествено от тоя сегашния смачканяк.. Разбира се сегашният също е комунист но това е нормално защото живеем в Народна Американска Губерния уважаеми зрители. След рекламите ще продължа с моите високо интелектуални разсъждения.
5
1
 
51
 
! Отговори
До Росена мома преди 8 години
"България и САЩ са съюзници и стратегически партньори""Какъв съюзник си бе мишка страхлива, ти си просто *** и шут на Янките ! Хващам се бас ,че въобще не са те забръснали, даже едва ли някой в Белия дом знае за поздравителния ти адрес!