Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!

Спрените енергийни проекти в полза на САЩ възмутиха руския министър
Обновена: 13 окт 2015 21:35 | 13 окт 2015 20:30,
545
Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!
Снимка: Reuters, архив

Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите и пред страната от изявлението си, че руските енергийни проекти са били спрени в интерес на САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия NTV, предаде ТАСС.

"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров.

Още по темата
“Смайващо е, че хората не се притесняват от такива изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите, пред страната", допълни министърът.

В изказване на конференция в Американската търговска камара в София вчера Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България - строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, атомната електроцентрала Белене и газопровода "Южен поток" са били спрени в полза на САЩ, посочва ТАСС.

"Признахме военното крило на Хизбула за терористична организация, спряхме три големи руски проекта, спираме руски самолети над морета", каза българският премиер, цитиран от руската агенция. Той смята, че когато има проблеми, България и САЩ трябва да бъдат заедно.

"Ние заедно сме едно цяло, ние сме приятели и точно затова мога да говоря с вас по този начин", добави Бойко Борисов на среща с американски дипломати и бизнесмени.

Българският премиер призова да му се окаже необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети, допълва ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лавров е един от най-големите политици на днешното време и когато човек от неговия ранг говори, е редно Борисов да стои с наведена глава и да си записва.
38
6
 
26
 
! Отговори
до 456 преди 8 години
Много точно сте описали двуличието, подлостта, страха и падението на Т.н. Тиква. Той с Пеевски открадна 500 милиона от Южен поток и сега се тресе от страх, навежда се на руснаците и чака рестото. И ще си го получи. Дано да е по-рано, защото всеки ден като премиер е разруха за страната.
37
17
 
9
 
! Отговори
Пука ми за Русия, 48 преди 8 години
Щом ще ме цакат с горивата -----да хващат на Сибир гората.....!НЕМАТ РАБОТА ТУКА!!!
36
4
 
14
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Е що друго може да рече тиквоний то просто му идва от вътре и ръси ли ръси без да се усеща какви "бисери" сипе ,а сетне били го разбрали НЕ правилно ха-ха.Има една приказка "прости му господи той не знае какво прави" ,а пък камо ли какво говори.
35
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срами ни с изцепките си на световни и домашни събития, с ниската си култура и байганьовщината си, с криминалното си минало и настояще, но най-вече с позорното си коленичене и целуване на вашингтонски и брюкселски ***.
34
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли да се засрами "Срамът" на България?!?
33
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срам имат почтените хора,а нашия наглец такова няма той си лае за визите иска безвизово да си бие камшика.
32
23
 
9
 
! Отговори
козаря преди 8 години
Техния Лавров и за слуга не става. До сега не съм чул министри на други държави,които също са слуги така да да се излагат. Следващия път Путин май няма да го направи пак министър
31
18
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
***, изкуфял пияница! Къде си тръгнол с България да си избърсваш ръцете заради вашите уникални простотии! ПРЕКАРАЙТЕ ГАЗ ЗА КИТАЙ И ВИКАЙТЕ - УРА. ........
30
6
 
15
 
! Отговори
Сноудън преди 8 години
До Киро кофражистаКойто подари Нефтохим на Лукойл без пари да се срамува. Който не пожела като в Германия директна доставка на газ от Русия да се срамува.
29
5
 
22
 
! Отговори
свинаря преди 8 години
Нашия Бойко и за слуга не става. До сега не съм чул премиери на други държави,които също са слуги така да да се излагат. Следващия път американците май няма да го направят пак премиер
28
21
 
8
 
! Отговори
Пфу преди 8 години
До Василев-26;Абе умник. Всичките слини които са ни сполетяли са от Русия. Руската окупация след ДЕВЕТИ ни струва над 140 милиарда лв. Кога Русия ще ни ги върне?
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Киро кофражисталижи черния *** на маймуняка и петрола ще ти го дават безплатно. прочети историята и виж колко пъти сме предали Русия.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и едните и другите искат да ни *** яко и отгоре на това да си плащаме.
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лавров с право се притеснява, защото чрез спрените проекти се затруднява финансирането на *** - мит'рял с рубладжийско самоснание! Остана само сайдера който и на капейки кълве!
24
16
 
9
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЛАВРОВ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПАДЕНИЕ НА РУСКИЯ РЪКОВОДЕН СЪСТАВ,НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА НАРОДА ИМ, ДОРИ НАЙ ГОЛЕМИТЕ НИ ВРАГОВЕ НЕ БИХА ГО НАПРАВИИ
23
18
 
7
 
! Отговори
савов преди 8 години
ТОЗИ НАГЛЕЦ ДА НЕ СЕ ОПРАВДАВА С БЪЛГАРИЯ ЗА БЕЗУМНАТА РУСКА МИЛИЦИОНЕРСКА ПОЛИТИКА И ГОЛЕМИТЕ ИМ ПРОВАЛИ! !! ТОЗИ МЕНТАРДЖИЯ Е ПЕРСОНА НОН ГРАТА ЗА БЪЛГАРИЯ! !!!
22
20
 
8
 
! Отговори
САМО ГЕРБ преди 8 години
...Газа за Украйна е 230-дол/куб.м./във война с Русия/-----А ЗА "БРАТСКА БЪЛГАРИЯ"---380-дол/куб.м.....???!!!!ЗАСРАМИ СЕ ,БЕЕ.....ЛАВРААААААААААААААА.....!!!!!!!!!!!
21
5
 
43
 
! Отговори
БГ преди 8 години
ТОВА ПРИЗНАНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПАДЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ РЪКОВОДЕН СЪСТАВ,НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА НАРОДА НИ,ДОРИ НАЙ ГОЛЕМИТЕ НИ ВРАГОВЕ НЕ БИХА ГО НАПРАВИИ.
20
1
 
31
 
! Отговори
Кире преди 8 години
Всички национални предатели дано някой ден висят като коледни играчки по дърветата.Амин!