Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!

Спрените енергийни проекти в полза на САЩ възмутиха руския министър
Обновена: 13 окт 2015 21:35 | 13 окт 2015 20:30,
545
Лавров съветва: Борисов трябва да се срамува пред хората!
Снимка: Reuters, архив

Българският премиер Бойко Борисов трябва да се срамува пред избирателите и пред страната от изявлението си, че руските енергийни проекти са били спрени в интерес на САЩ, заяви руският външен министър Сергей Лавров в интервю за телевизия NTV, предаде ТАСС.

"С изумление прочетох цитат от изказване на премиера на България Бойко Борисов, който е заявил, че България се е отказала от осъществяването на енергийни проекти с Русия, включително "Южен поток" в интерес на САЩ", каза Лавров.

Още по темата
“Смайващо е, че хората не се притесняват от такива изявления. Аз бих се срамувал пред избирателите, пред страната", допълни министърът.

В изказване на конференция в Американската търговска камара в София вчера Борисов заяви, че руските енергийни проекти в България - строителството на петролопровода Бургас-Александруполис, атомната електроцентрала Белене и газопровода "Южен поток" са били спрени в полза на САЩ, посочва ТАСС.

"Признахме военното крило на Хизбула за терористична организация, спряхме три големи руски проекта, спираме руски самолети над морета", каза българският премиер, цитиран от руската агенция. Той смята, че когато има проблеми, България и САЩ трябва да бъдат заедно.

"Ние заедно сме едно цяло, ние сме приятели и точно затова мога да говоря с вас по този начин", добави Бойко Борисов на среща с американски дипломати и бизнесмени.

Българският премиер призова да му се окаже необходимата помощ за решаване на енергийните проблеми, за отменяне на визовия режим и оказване на помощ при придобиване на нови военни самолети, допълва ТАСС.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


545
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Василев ББ брани чернокожите и шапкаритеРитници, бой и мъчения с ютия за 280-те лева на дядо Иван 73-годишният мъж отказвал да каже на крадците къде е пенсията муТакива да те посетят и теб и после да възхваляваш ББ
18
5
 
34
 
! Отговори
456 преди 8 години
До Василев Ти си тъжно соросче ,без бъдеще!Ти си на празна ясла с жалки центове!Ти си предател на Род и Родина,макар че не знае смисъла на тези думи!Твоя идол Б,Б, отне бъдещето на много семейства които щяха да се изхранват от работните места по тези проекти с едничката мисъл да си напълни собствения джоб!Ти си слуга на сатаната на новото време!Българин от България ,а не от гнусни чужди централи!
17
35
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Този човек е най- големия лъжец в света. От много години не е казал нито една истина Трябва да знае, че работа с България няма и тази наглост, която проявяват и други руски политици е нетърпима! Не трябва да се допускат до България, да забравят къде сме !!!!!
16
24
 
7
 
! Отговори
Пфу преди 8 години
До Анонимен--9Те всички *** -русофили са анрешковци.
15
46
 
13
 
! Отговори
тони преди 8 години
Борисов трябвало да се срамува....Лавров-ами ти като лъга пред съвета на федерациите,че България и Албания се готвят за подялба на Македония срамува ли се бе наглец???
14
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лавров,не се притеснявай,той не знае какво говори!Като му опре яйцето до .....,ще запее друга песен!Пък и той го има този навик,от сутринта до вечерта да си сменя поне три пъти мнението!
13
31
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този говори каквото му е изгодно, а нещо да каже за скъпата газ която плащаме и неизгодните договори
12
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОРИСОВ Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ! СЛЕД ВРЕМЕ, АКО ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА БЪЛГАРИЯ, НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ЩЕ СЕ ИЗУЧАВА В УЧЕБНИЦИТЕ КАТО ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
11
7
 
47
 
! Отговори
СУ-1234 преди 8 години
И си е прав човека.
10
44
 
11
 
! Отговори
КЪВ Е ТОЯ ,БЕ.... преди 8 години
.....ТА ДА НИ ДАВА АКЪЛ И ДА СЕ ДЪРЖИ С НАС ......КАТО С "крепостни селяни".......?????!!!!ИМАМЕ СИ МИНИСТРИ И ПРАВИТЕЛСТВО!!!!!Я, ...ЛАВРАТА ДГД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
53
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Васил Левски го е казал-"Който те говори,той иска да те пороби".Така че,тоя дърт смъртофелник и скопените троляци от форума да не мучат много.
8
6
 
2
 
! Отговори
ЧЛЕН преди 8 години
И ВИЕ започнахте като ПИК !Пеев ски плаща добре, а !!! Нидялко ще се гърчи скоро !
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червей.
6
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ЧОВЕКЪТ-ТИКВА каква "мъдрост" измърмори по въпроса?
5
2
 
46
 
! Отговори
БГ преди 8 години
КАКВО ТРЯБВА ДА КАЖА,ТО ВСИЧКО Е ЯСНО,ИМА ДУМАТА НАРОДА,ПРЕДСТОЯТ ИЗБОРИ,АКО ИСКАТ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД ,ДА МИСЛЯТ.КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ.ВСЯКА ГОДИНА ПРОПУСНАТИ ТАКСИ ЗА 1МЛД.,ЗАТОВА ЩЕ ТЕГЛИМ ЗАЕМИ.
4
8
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BORISOV I SRAM--DVE PROTIVOPOLOGNOSTI.
3
12
 
93
 
! Отговори
и мен преди 8 години
ме е срам ,но тиквочев пак си е на власт и още дълго ще говори глупости
2
25
 
145
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-лошото е, че Лавров е напълно прав.
1
110
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми то и Путин трябва да се срамува дето пратил дъщерите си да учат в Англия, вместо в Магаданама това Лавров не го казва