Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие

Системата с гриф "секретно" е за торпеда с ядрен заряд
12 ное 2015 08:53, Елка Василева
253
Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие
Снимка: архив, Reuters

Руска телевизия излъчи погрешка кадри със секретна система за торпеда с ядрен заряд, която в момента е в процес на разработване в Русия.

"Действително някои секретни данни попаднаха в обектива на камерата и кадрите след това бяха изтрити" от сайтовете на тези канали, каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Надяваме се, че това няма да се повтори", допълни той.

Два канала на руската държавна телевизия - НТВ и Първи канал - излъчиха вчера кадри, на които се вижда как руски военен разглежда документ с чертежи и описание на нова система за торпеда, наречена "Статус-6".

Торпедата, чието разработване е с гриф "секретно", ще бъдат изстрелвани от подводници с цел радиоактивно замърсяване на обширни зони, които да станат неизползваеми за военни, земеделски или икономически цели за дълъг период от време, се разбира от текста на кадрите.

Заснетото видео е от среща на президента Владимир Путин с високопоставени представители на отбранителния сектор в Сочи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Русиясекретно оръжие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 157В България няма АРОЧНИ или други видове БРОНИРАНИ Укрития за НАТОвски САМОЛЕТИ(ако щеш ги наречи Букси все тая) Самолетите се държат в обикновени хангари.
118
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 153Военни разходи за 20163,145 трилн рубли или 4% от ДЪРЖАВНИЯ Бюджет или по днешен курс $ - 48Милярда$ (САЩ 700 Миляда $)това вече са точните цифри При тях е едно МАЗАЛО с бюджетите Имат ФЕДЕРАЛЕН , Държавен, на Автономните области, Приема се не на една година като за 2016 ще е изключение а на 3 години изобщо МАЗАЛО бюджета име 8 хиляди страници
117
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки един народ заслужава това което е в момента в това число и бьлгарският
116
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве гледам много подрьжници тука на ИГИЛ ми слагат минуси !!!!! Мале мале докьде я докара Бьлгария
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много съм ***, но не чак толкова че да повярвам на това
114
2
 
11
 
! Отговори
До анонимен преди 8 години
Революцийката през 1917 г. в Русия я устроиха Англичани и Германци с мнооого пари!А за окупацията може да се сърдиш на чичко Чърчил и дядо Рузвелт, които подариха източна Европа на Сталин.псЧърчил неистово ненавиждаше Бг заради разгрома на Англия при Дойрен и попадането му в плен на бъларската армия.
113
0
 
6
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 8 години
Кадрите по телевизията били случайни! НИМА?
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TERORISTITE BIAHA INSTRUKTIRANI OT TURSKOTO VOENNO RAZUZNAVANE.LOGISTIKATA NA ISLIAMSKA DARGAVA SE OSASHTESTVIVA OT TURSKITE SPESIALNI SLUGBI.
111
3
 
1
 
! Отговори
боби преди 8 години
До kokospa 138Това че не четеш и не си се интересувал не значи че е вярно. За да се даде субсидия от правителството за някое предприятие изискват освен за военните да имаш и гражданска продукция. Ти може на три смени да работиш за военните но да имаш и разработена гражданска продукция. Примерно УралВагонЗавод - прави танкове и ЖП състав(вагони и локомотиви). От миналата година почна трамваи. За тази ще усвоява Метро състави което е директна конкуренция с Московския метро завод направил нашите
110
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кюрди вдигнаха във въздуха камион с джихадисти самоубийци от Ислямска държава. Те се опитали на висока скорост да се врежат и да предизвикат кръвопролитен атентат, но акцията им била предотвратена, съобщава Руская весна.Камионът бил буквално разкъсан на парчета. Терористите в него били заредени с експлозиви, което усилило силата на взрива. Има видео в нета може да зяпате
109
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 137УФФ ГОВОРИШ ЗА АРОЧНО УКРИТИЕ ЖЕЛЕЗОБЕТОННО(АРОЧНО идва от АРКА - ДЪГА)Да укритията по българските летища са за 2-3 поколение самолети МиГ-21 и МиГ-23. МиГ-29 влиза в такова укритие като до стената остават по 15 сантиметра от крило и опашка. Натовски самолети не могат да влезнат.Су-25 е много широк(разпереност на крилата) и не влиза в тези укрития. Държат ги в обикновени не бронирани хангари на Безмер.
108
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледайте Русия да не изтреля по погрешка някоя ракета от тия с разделящете се бойни ядрени глави че тогава да ви видя какви професори сте и как ще се изпокриете
107
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажете какво хубаво е направила Русия през последните 30 години освен това да разпадне СССР? Ами освободила те е за да можеш да плямпаш
106
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 13995% от бюджета на САрабия е от петрол. Заради ниските цени и заради двете войни в които САрабия се напъха между шамарите(Сирия и Йемен) им трябват много пари. За това продават на дъмпингови цени нефт където могат.
105
3
 
6
 
! Отговори
До анонимен преди 8 години
Ми, то тогава кво да кажем за Краварника, бе?Те от 1945г. та до днес живеят благодарение на военните конфликти и преврати които устрайват по света! Било то под формата на "цветни" революции, било то демокрация на "крилата" на бомбандировачи и ракети.
104
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайно, ама друг път...
103
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 123Ами ти ЧЕТЕШ ЛИ БРЕ2016 бюджет 274МЛРД$2016 Военен бюджет 51МЛРД$ след увеличението за войната в Сирия това са около 5% от бюджета като всички са съгласни че това си е направо милитаристичен бюджет в сравнение с 2015.А ако стигнат 33% за оръжие както ти искаш Рашките щяха да се превъоръжат само за 2 години целия си парк от стари машини. и да почват да продават относително съвременно оръжие за стотинки защото е ползвано.
102
4
 
3
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Умните хора знаят че Никой не иска да презема Русия!Отдавна не става с сила.А с пари и технологии.Матушката има нужда и от двете.И е зависима от технологиите както на Запада така и на Китай.Единсвено на Путин му се ще да стане втори зентър на света,гледайки в миналото а не в бъдещето.Мислете преди да пишете безмислени лозунги и опорни точки.Даже и в Русия проумяват реалността!!!!
101
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Анонимен 106Букси според мен имат всички самолети- това са местата където се съединяват кабелите един с друг или с някакво устройство.СУ-25 преди седяха на открито години. Откази заради корозия на тези букси бяха ежедневие. След това им осигуриха хангари. 7 пъти са намлели откзите след като самолетите са под покрив. Су-25к са на Безмер. Имали сме Су-22М3У и Су-22М4(голямото Су) на Толбухин чисти тактически ударни самолети бомбардировачи.
100
4
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 8 години
До kokospaСливин, просто иска всички да гладуват заедно с руснаците. Те и без това гладуват от поне 100 години и ще гладуват още толкова. След като се вижда, че Русия няма как да настигне Европа, то може да я върне със столетия назад та да са на едно ниво."Я не сакам аз да съм добре, я сакам Вуте да е зле".От друга гледна точка Сливин е изявен еколог. Унищожавайки човечеството след има - няма 100 години природата ще се възстанови.