Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие

Системата с гриф "секретно" е за торпеда с ядрен заряд
12 ное 2015 08:53, Елка Василева
253
Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие
Снимка: архив, Reuters

Руска телевизия излъчи погрешка кадри със секретна система за торпеда с ядрен заряд, която в момента е в процес на разработване в Русия.

"Действително някои секретни данни попаднаха в обектива на камерата и кадрите след това бяха изтрити" от сайтовете на тези канали, каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Надяваме се, че това няма да се повтори", допълни той.

Два канала на руската държавна телевизия - НТВ и Първи канал - излъчиха вчера кадри, на които се вижда как руски военен разглежда документ с чертежи и описание на нова система за торпеда, наречена "Статус-6".

Торпедата, чието разработване е с гриф "секретно", ще бъдат изстрелвани от подводници с цел радиоактивно замърсяване на обширни зони, които да станат неизползваеми за военни, земеделски или икономически цели за дълъг период от време, се разбира от текста на кадрите.

Заснетото видео е от среща на президента Владимир Путин с високопоставени представители на отбранителния сектор в Сочи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Русиясекретно оръжие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 88От сутринта ли си на водка бе човек, то бива алкохолизъм бива ама...Стига чете сводката на Атака, облъчваш се. Що бе ! Кьде сгреших?
78
2
 
5
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
До Анонимен 93"Тези торпеда за руският бюджет представляват някакви жьлти копейки докато ПРО на НАТО гьлта финансови средства в космически размери а файда йок когато ефекта е еднакьв"Добре и кво ? НАТО го има този ресурс проблем ли ти е на тебе ? 700млрд. е военния бюджет само на САЩ и то в мирно време, догодина ще им пуснат и още. А пари винаги ще има, даже сега, като влизаш в интернет пак правиш пари за US.
77
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Хилари 85"ЕКСПЕРТКЕ" Руските основни ядрени ракетни комплекси качени на подводници от стапела на пристанището където са разквартирувани Мурманск примерно покриват цяла Америка. Досещаш се че подводниците дори не трябва да са на боен поход за да разсипят американците. и НАТО в ЕВРОПА
76
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За какво ми е джип за 100 000 долара който сяда на рамата когато ме завари дьжд по време на лов ! Лада нива по комфорт отсьпва спор няма но по време на лов с нея не ме е страх
75
3
 
4
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
До Анонимен 88От сутринта ли си на водка бе човек, то бива алкохолизъм бива ама...Стига чете сводката на Атака, облъчваш се.
74
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези торпеда за руският бюджет представляват някакви жьлти копейки докато ПРО на НАТО гьлта финансови средства в космически размери а файда йок когато ефекта е еднакьв
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същата военна идеология изповядва и ИД. Те също заплашват Запада с мръсни бомби, които са много по лесни за правене, съхранение и използване, почти като конвенционалните бомби. Имат и недостатъка че доста лесно се откриват заради околната радиация която излъчват.
72
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съвременната война ще спечели който владее космоса, битка която руснаците отдавна загубиха. Хахаха хахаха само дето кравите купуват руски ракетни двигатели и ползват услугите на руснаците да ги извеждат до МКС хахаха хахаха
71
0
 
9
 
! Отговори
ostankino преди 8 години
"Два канала на руската държавна телевизия - НТВ и Първи канал"? Хора, НТВ НЕ Е канал на държавната телевизия. Само Первый канал.. бившето Останкино (наследник на ЦТ на СССР)
70
9
 
7
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
...General Dynamics ВЕЧЕ произвеждат армия от киборги - на тях "мръсни" бомби не им пречат, кви торпеда ми хвалите, кви мигове, кви 5 рубли ?Айде стига вече с тия ръждясали легенди, светът не е това, което си представяте, 20ти век отмина ама не ви го побират главите щото сте кофти материал Made in USSR.
69
13
 
7
 
! Отговори
Хилари преди 8 години
Поредния признак за безсилие. Я малко де рекламираме "мръсното торпедо". Крайно време е да спрете да се самозалъгвате с "великото" руско въоръжение. Какво си мислите, че САЩ спи ли, че няма разработки ли? Съвременната война ще спечели който владее космоса, битка която руснаците отдавна загубиха, дори Франция е по-напред. САЩ от 20 години "слушат" дъната на всички океани, скрита подводница няма (освен под леда, затова руской се крие там). Балистичните ракети ще бъдат унищожени още при пуска...
68
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко радиация за трансгенните мутанти от кравария ще им е в полза да се трансформират окончателно
67
1
 
10
 
! Отговори
Я Русский преди 8 години
Правилно правят в РУСИЯ. Америка може да е около границите на РУСИЯ да се инсталира Система за ПРО. РУСИЯ няма да създаде военни бази около Америка. Защо излишни пари за харчене, ако е възможно да се създаде оръжие отплата действия? Такова оръжие, за да "лужей"разбрах, че те не са вечни и в случай на агресия ще останат възможни за живота 2-3 щата. Отсидется няма да стане.
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
:))) Точно там не грешат, целенасочено си е.
65
0
 
22
 
! Отговори
преди 8 години
newsrbk.ru/pictures/max_2015-11/2506121.jpgИ няма грешка ,това е да покажат на американците за какво става въпрос ,защото преди ден-два Путин каза ,че те няма да се надпреварват със САЩ по въоръжаването ,а ще използват евтин вариант ..... . Всички си идва на место като се събере "пъзела" -но затова трябва и сивото вещество да се включи да поработи .
64
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците са бесни, защотп руснаците пак ги изиграха. Вместо да строят самолетоносачи на цена от 10 млрд.долара с екипаж от над 5000 души, руснаците като отговор правят ракета за един милион, коятп може да прати по дяволите всеки самолетоносач, заедно с екипажа.
63
1
 
16
 
! Отговори
преди 8 години
"Статус-6" Е орЪжие за цунами , то може да създаде вълна о 400 -500 метра и считани минути да залее и унищожи цялото Източно крайбрежие на САЩ .Отделно имат оръжие за "безпилотни торпеда"които се управляват от далеч ...... .
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кога ще ги тестват около бреговете Америка ???
61
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я колко внимателно следим первый гасударственьй канал Русия !
60
8
 
3
 
! Отговори
ZFix преди 8 години
По погрешка? Че какво правят видеа с гриф свръх секретно в най-малко две национални телевизии?От самолет се вижда, че това си е пропаганда, ама от известно време, братята руси не се усещат кому служат в момента.