Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие

Системата с гриф "секретно" е за торпеда с ядрен заряд
12 ное 2015 08:53, Елка Василева
253
Руска тв излъчи погрешка кадри със секретно оръжие
Снимка: архив, Reuters

Руска телевизия излъчи погрешка кадри със секретна система за торпеда с ядрен заряд, която в момента е в процес на разработване в Русия.

"Действително някои секретни данни попаднаха в обектива на камерата и кадрите след това бяха изтрити" от сайтовете на тези канали, каза пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

"Надяваме се, че това няма да се повтори", допълни той.

Два канала на руската държавна телевизия - НТВ и Първи канал - излъчиха вчера кадри, на които се вижда как руски военен разглежда документ с чертежи и описание на нова система за торпеда, наречена "Статус-6".

Торпедата, чието разработване е с гриф "секретно", ще бъдат изстрелвани от подводници с цел радиоактивно замърсяване на обширни зони, които да станат неизползваеми за военни, земеделски или икономически цели за дълъг период от време, се разбира от текста на кадрите.

Заснетото видео е от среща на президента Владимир Путин с високопоставени представители на отбранителния сектор в Сочи.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Русиясекретно оръжие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГригорийСега Вова е новият фюрер. Палачинката се обръща с всички негативи за Русия.
58
7
 
9
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Снимката пак подвежда. Апаратът представлява гигантско торпедо с далечина на хода 10000 км и дълбочина на плаване 1000 м. За съжаление наистина се потвърждава назначението "обширно радиоактивно замърсяване", макар че е включено и поразяване на брегови цели (вероятно с "конвенционален" термоядрен заряд, като в торпедото "Кит"). А това със замърсяването си е направо изродщина, не мога да го оправдая никак, много съм разочарован от руснаците!
57
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 71 от славянинАми за да разбереш трябва да можеш да мислиш "пyтлеpaстче".Затова не си разбрал.
56
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хора,винетките станаха близо 100 лева,тока поскъпва,вие си чешите езиците за световните проблеми.Докато не се вдигнем като румънците и да изметем тая ***,наречена правителство на ГЕРБ,ще ни го вкарват бавно и полека.
55
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За кво им е торпедо като могат и Топол да шибнат или Ярс Воевода Искандер Калибар и тн и тн попчетата кьлвят Путин се хили
54
1
 
14
 
! Отговори
до 73 от славянин преди 8 години
Ами погледни муцуната на отвъдокеанското шимпанзе, за да разбереш как ще изглеждат ''башдемократите'' след 2-3 десетилетия! И познай как ще изглеждат и еврабистанците след 2-3 десетилетия!?
53
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен72Фюрера е страдал от болестта на Нутин-социопатия и нарцистична оараноя.
52
1
 
26
 
! Отговори
до 71 от славянин преди 8 години
Разбрахме ''демократче'', само не разбрахме защо ''империята на доброто'' унищожи с ядрено оръжие два града с цивилни в Япония в края на втората световна, унищожи джунглите и земята на Виетнам с ''агент ориндж'' и ''обогати'' с обеднен уран Ирак и Сърбия така че смъртността от рак там е най-високата в целия свят!?
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По текста на кадрите се разбира,че пак са качили някой котел на врящо гърне и ще чакат някой да им свирне накъде да го завъртят и като тръгне да пада на надоле да се покатурне та да се поизлее над полята,а не да падне по тумбак и да изрови яма и се пукне та му се излее водата и за втора употреба се негоди,много търсене и бач да се прегоди,еднократка се негоди,падами се и ако до реката само ходи до реката да се зарежда кат аварийните служби по бедствията и авариите,ръси и обезпаразитява гризачи.
50
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 59 от славянинКато гледам муцуната на Шойгу си правя извода, че така ще изглеждат повечето руснаци след 20 години.
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 71Фюрера ли бе психично болен ***?
48
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега разбрахте ли защо наричат Русия "Империя на злото". Готови са целуя свят да замърсят само и само тяхното магаре да е мъжко. Малко ги трепа фюрера.
47
3
 
12
 
! Отговори
до 59 от славянин преди 8 години
Пешко, според статистиката до 2-3 десетилетия *** и латиносите там ще са мнозинство и вече няма да могат да ги бият, така че вече ще можеш да спиш ''спокойно''! А за ''светлото'' бъдеще на Еврабия има ли смисъл да си говорим!? Пешко, Пешко, що се правиш че не си в час бе, Пешко!?
46
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли нормален човек, който не знае, че радиоактивна среда и жив човек са несъвместими? Ако руснаците използват ядрено оръжие срещу друга държава, също притежаваща ядрено о-е, какъв ще е отговорът и? Руснаците имат най доброто ПВО в света сьщо така най голямата територия 1/6 плюс руснаците са най издрьжливи на радиация тези три фактора взети заедно повишават много вероятноста при една евентуална ядрена война шансовете на руснаците за оцеляване
45
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха, "погрешка" :))))Бива си ги руснаците. Хем си демонстрират възможностите, хем така, че уж не го правят ;)
44
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма да мирясат тия руски ***! Една *** бомжа в Москва може да ги отрезви.
43
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
30 октомври 1961 година.Цар Бомба. 50 мегатонова водородна бомба - с благословията на другаря Хрусчов и разработката на академик Курчатов. Посланието към задокеанските и*диоти: "Внимавайте в картинката, ако правите глупости цялата ви *** от Ню Йорк до Калифорния в пепел ще превърнем".След случката Кенеди послушно се отказа да разполага атом в Турция.
42
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците се бьзикат и попчетата кьлвят
41
0
 
6
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Има ли нормален човек, който не знае, че радиоактивна среда и жив човек са несъвместими? Ако руснаците използват ядрено оръжие срещу друга държава, също притежаваща ядрено о-е, какъв ще е отговорът и? И какъв ще е резултатът за целия свят? Дали тогава ще се правим на много умни, като пишем умни мисли и се правим на големи разбирачи в някой сайт?
40
0
 
16
 
! Отговори
mitkokitkata преди 8 години
Голяма глупост! Ако е топ сикрет, що дири в телевизията? Айде малко по-сериозно