Асад: Франция преживя това, което става в Сирия

Той поднесе съболезнования пред френски депутати
Обновена: 14 ное 2015 11:17 | 14 ное 2015 11:01, Елка Василева
59
Асад: Франция преживя това, което става в Сирия
Снимка: Reuters

Президентът на Сирия Башар Асад изрази съболезнования пред френски депутати във връзка със серията от терористични актове в Париж, пише РИА Новости. Асад каза, че същото нещо се случва в Сирия вече 5 години.

„Във Франция вчера се случи това, което се случва в Сирия вече пет години“, цитира радио Europe1 думите на Асад на среща с френски депутати в Сирия.

В различни райони на Париж в петък вечерта практически едновременно бяха извършени терористични актове – въоръжени нападения и взривове, при които са загинали най-малко 120 души, над 80 души са в тежко състояние, близо 200 души са в болница.

Над 100 души са убити при взимането на заложници в театър „Батаклан“, десетки станаха жертва на терористичните атаки в други райони на Париж.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМА ЛИ ВЕЧЕ ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАЩИ- НАИВНИЦИ КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ БАШАР АСАД Е ЖЕСТОКИЯ ТИРАНИН, А "УМЕРЕНИТЕ" ТЕРОРИСТИ СА ДОБРИТЕ ГЕРОИ ОТ ЕКШЪН- ФИЛМИТЕ????? В СИРИЯ НАИСТИНА ТЕЗИ БРУТАЛНИ ЖЕСТОКОСТИ СА ЕЖЕДНЕВИЕ!!!!!!!!!!!! ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ!!!!! УТРЕ ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ И В СОФИЯ!!!!
38
3
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
През септември Путин в ООН им каза,не мога да го предам с точните думи но нещо подобно:Наистина ли осъзнавате какво натворихте!!!!!Колко прав е бил.
37
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 3940 извинявай след като го пратих написаното и поразгледах отзиви вдянах че най вероятно админите са изтрили коментара за който си писал добре ни манипулират пак извинявай за лигльо и съм съгласен с възгледите ти
36
3
 
0
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До рави РавиПрав си приятелю. ОСМИВАМ.
35
3
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До до 35Малоумието може да е над всичко в главите на онези от ИД, и на техния създател.
34
19
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До АнонименШарли Ебдо е усмивала с карикатурите си Папата, Обама, Оланд, Меркел, Исус, Мохамед, Авраам. Но когато усмее Путин, работата става сложна за възприятията ви, най-вече за мозъка ви. Опитайте да си включите мозъка сами някой път. Бъди сигурен, че ще има карикатура и за вчерашните атентати.
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умерената опозиция.
32
1
 
9
 
! Отговори
до 35 преди 8 години
Юбералес. Кое ти е над всичко?. Може би малоумието?.
31
3
 
32
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Първо не съм лигльо. Второ Путин единствен громи сороската тврористична ИД. Трето , и ти също си от гей протестна мрежа. Между другото мойте възгледи "силно крайни" и мразя жестоко соросо-дрогирантите.
30
1
 
23
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Интересно,до сега в рамките на над 3 месеца в СМИ не е поднасяна никаква медия за Асад,за негови дейности,какво прави и т.н.Единствено беше отразена тайната му билц среща с Путин,и то с един ден закъснение.Някак си трябваше да се насади мнението,че този човек си диктаторства там и само чака САЩ да го свалят.Надявам се след случилото се,най-накрая запада да остави близкия изток да се оправят по не толкова демократични методи.Исторически са 700 години зад Европа,какво очаквате?
29
33
 
1
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До ГАСтонКарикатурата не хулеше невинните пътници, карикатурата усмиваше Путин. Но нали вашите мозъци се включват и изключват дистанционно от Кремъл, така че няма как да го проумееш.
28
3
 
27
 
! Отговори
нелка преди 8 години
приравнявам вината на сащ с вината на ислямистите ...
27
20
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 8 години
До Анонимен 17Бежанците нямат нищо общо с тези атентати. Терористите са френски граждани а атаката е планирана преди поне година.
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 22Ако седнеш и си направиш един списък с държавите и отбележиш срещу всяка една кой е собственик на националните им банки и в кои държави бяха смъкнати от власт лидерите им може и да разбереш защо САЩ посява демокрация...
25
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много интересна новина, какво правят френски депутати при "касапина" Асад? И опитва ли се да каже, че франция поема доза американска братска любов?
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако Франция не БЕШЕ СЕ НАМЕСИЛА ТАКА БРУТАЛНО И НЕОПРАВДАНО В СИРИЯ СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТЕЗИ ТРАГИЧНИ ПОСЛЕДСТВИЯ. ИМПЕРСКАТА ПОЛИТИКА ВОДИ ДО СМ.ЪРТ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ФРАНСЕТАТА ДА РАЗБЕРАТ ТОВА. ВЕЧЕ СМЕ 21 ВЕК, А НЕ ВРЕМЕТО НА НАПОЛЕОН БОНАПАРТ.
23
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Асад, Асад, намери си от архивите онова видео от изказването на Кадафи в ООН, където той те предупреждава, че следващия наред ще си ти, а камерата те показа как ти ехидно му се присмя, пък дано да се светнеш... Видеото тук - мин.1,27 - https://youtube/watch?v=W6syr1tjbgA
22
5
 
27
 
! Отговори
ГАСтон преди 8 години
Шърли Ебдо отпечата брутална карикатура на руския пътнически самолет, хулеща паметта на загиналите невинни пътници. Дали сега Шарли Ебдо ще пусне карикатура на парижките атентати и загиналите в тях?
21
2
 
30
 
! Отговори
V преди 8 години
САЩ са вдигнали мерника на Европа, а ние докато дремем и си мислим кой крив, кой прав ще ни изядат и разкъсат отвътре...
20
3
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Имам чувството, че сте от гей протестна мрежа.......