Абауд записан от охранителни камери след атентатите

"Мозъка" бе убит два дни по-късно в парижкия квартал Сен Дени
20 ное 2015 12:10,
14
Абауд записан от охранителни камери след атентатите
Снимка: архив Reuters

Френски полицаи откриха видеозапис, направен от камера на управлението за градски транспорт в Париж, на който се вижда терористът Абделхамид Абауд, смятан за "мозъка" на атентатите във френската столица. Това съобщи днес телевизия Бе Еф Ем, предаде ТАСС.

По нейни данни, Абауд е бил заснет край метростанция в парижкото предградие Монтрьой около 22 ч. на 13 ноември - малко след като екстремистите са извършили атентатите в града.

Тъкмо до тази метростанция по-късно бе открит черният Сеат, използван от терористите при нападенията срещу кафенета и ресторанти.

Самият Абауд бе убит два дни по-късно в парижкия квартал Сен Дени, когато специални части щурмуваха тайна квартира на терористите, напомня агенцията.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
men преди 8 години
труповете не говорят. а на този едва ли е имал нещо за казване очевадно цру "патси" т,е, изкупителна жертва. да живэ ессср и по големия брат от чичо томовата мраморна колибка от зад океана.
6
3
 
4
 
! Отговори
BrainwashStudio преди 8 години
До Стига глупостиСценаристите са зад океана. Там пишат и одобряват сценариите, а тия 'мозъци' са пушечно месо.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като клетка на Инквизицията от 5 ти клас на третия свят на 100 летник в 4 възраст ли или като поздравление за годишнина на старец на 98 години-да живееш стария 100 години-хайде скрий се бре ти ще кажеш-казал връстникът-ти се скрий,че оня вижда-раздразнено отвърнал адаша,ха-ха-ха.
4
2
 
6
 
! Отговори
ъ преди 8 години
..и как познахте ,че е "мозъка"..по експертиза от аутопсията ли?...
3
1
 
6
 
! Отговори
jiv преди 8 години
Тоя пич е по жив от мене.
2
0
 
19
 
! Отговори
Горан преди 8 години
За всеки един такъв терористичен акт, тези трябва да плащат с хиляди убити, тогава ще им секне желанието да *** с бомбите на кръста независимо от всички обещания за частлив задгробен живот.
1
0
 
26
 
! Отговори
Стига глупости преди 8 години
Мислите ли, че "мозъка" на тази операция в Париж би останал в региона след атентата, при положение, че всички служби са на крак и би оставил да го открият? Този ислямист е нищо повече от избрания промит мозък на местна почва да осъществи кървавия акт, а не истинския мозък изготвил този план. Сценариста на тази трагедия, трябва да го търсят някъде в Близкия изток, а не в Европа.