Руските ВВС спрели операциите в Сирия до Турция

Турски самолети пък временно не бомбардират ИД
27 ное 2015 12:00, Елка Василева
105
Руските ВВС спрели операциите в Сирия до Турция
Снимка: архив, Reuters

Руските военновъздушни сили са прекъснали операциите в Сирия по границата с Турция след случая със сваления във вторник руски самолет Су-24, съобщава в. "Хюриет".

Турция пък временно е спряла бомбардировките по позиции на "Ислямска държава" в Сирия в рамките на международната коалиция, оглавявана от САЩ.

Двете страни са решени да останат предпазливи до успокояване на обстановката и отваряне на каналите за диалог помежду им, пише още вестникът.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: РусияТурцияСирия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
33
 
! Отговори
стоянов преди 8 години
До БрaнникБРАТСКА ТУРЦИЯ???? Продажни коментаторчета на заплата. Докога ще имаме братска турция, братска америка, братска русия и прочее???? Кога ще разберете че в световната политика няма вечни приятели, има вечни интереси. А ние се радваме като деца на близалка, когато някой ГОЛЯМ БРАТ ни потупа по рамото и ни каже конгратюлейшънс.
63
8
 
36
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
вчера обявиха, че са изринали всички бацили в тази част на света
62
31
 
34
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Руските фашисти отново се правят на мъже!
61
28
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има една истина и това е че турците учудиха цял свят наистина и едвали някой друга държава би имала такава смелост да свали руската гарга а.Пък друг е въпроса че тук кухи *** много и си мечтаят сводно и имат възможността да го напишат като коментар
60
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех да можеше и БГ да е като ТР ама ние знаем само да се дупим ту на САЩ ту Русия ту на Европа и като чета по долу коментарите се повечето сте чикижии зат компа :)
59
10
 
35
 
! Отговори
Стига дезинформация преди 8 години
Русия наистина спира операциите срещу умерената опозиция. Но, не защото се уплашила от Турция, а защото са се разбрали с Оланд да съсредоточат усилията си срещу ИД. По-този начин ще привлекат и други в коалицията, т.к относно ИД няма разногласия.
58
38
 
37
 
! Отговори
Брaнник преди 8 години
скaпaните русофилитици живеят в телевизионноя ru. " пaрaлелнa" вселенa, товa не помaгa брaтчеди, фaкт е че русиятa нaпълни гaщетaтa дебело и сегa мигa нa пaрцaли! СЛAВA НA БРAТСКA ТУРЦИЯ И НAТО, A НAЙ- ВЕЧЕ НA ВЕЛИКA AМЕРИКA!!!!!!
57
27
 
36
 
! Отговори
До Ники преди 8 години
За какви су-35 говориш? От тях има произведени само 3 прототипа. 70% от ввс на Русия са за скраб.
56
10
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"Абе много се кефите че руснаците сега избиват сирийския народ"Ами нпма само вие да се кефите умерените джихадисти като изтребват сирийския народ.
55
11
 
55
 
! Отговори
До 58 преди 8 години
До АнонименВойната в сирия я започна обама.Много съзли леете за умерените джихадисти. Ама те като трепят и режат глави и правят религиозни чистки майната му на сирийският народ.
54
28
 
34
 
! Отговори
До 66 преди 8 години
Разбира се че Русия няма да избие целия сирийски народ ! Ще оставят Асад жив !!!
53
10
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи вестникът казва една истина и една лъжа.Вярно е ,че турските самолети вече не лятят близо до границата със Сирия и не я нарушават вече както си праго правеха когато си искат.Лъжата е ,че руснаците са спрели операциите близо до границата -напротив ,бомбардират интезивно и със самолети и с ракети от далечно разстояния.Мястото където беше свален самолета и ония стреляха по пилотите с парашутите е почти изравнено със земята
52
9
 
64
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Хахаха. Такава глупост не бях чел. Тия дни избиха всичко в района от бомбандировки ... били спрели полетите до границата! .... просто сега летят в съпровод със су-35 и никой не смее да ги барне + прекритие от С-300/400 ..
51
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До SSА аз си мисля че тук има много "хора", на които мозъците са им с толкова много гънки, че мисълта им трудно излиза да види бял свят !? Така си спира на някой завой, и загнива !!!
50
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха.. Не са спрели руснаците.. Чакат.. :) :)
49
11
 
44
 
! Отговори
SS преди 8 години
бе тук има един талибанин-фундаменталист, дето слага минуси, и ще вземе да си изтърве времето за обедна молитва и гъзурчене с четене на шериата, ама той Аллах вижда всичко ! ...
48
32
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе много се кефите че руснаците сега избиват сирийския народ, .... ама утре като дойдат и почнат да избиват вас и блицките ви .... друга песен ще запеете !!!А вие им викайте - Не бе, братя сме !?
47
10
 
44
 
! Отговори
SS до [#50] преди 8 години
кюрдите трябва да имат ПЗРК, но ще са много щастливи с нови Верби. Е, тогава осиранието на турските "асове" ще е пълно
46
24
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ли народ ще избият още руснаците там заради тия пусти бази ???Ох, обърках се ! Те са там за да "Освободят" Сирия !???? Нали така беше ?
45
26
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, Русия ще избие целия сирийски народ само и само да си запази базите там ????Само се питам ... това как се нарича ??????? Не беше ли геноцид - изтребление ????