Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета

Оставиха му червена звезда на оградата на посолството в Киев
Обновена: 28 ное 2015 12:18 | 28 ное 2015 12:16, Камелия Цветанова
342
Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета
Снимка: Reuters, архив

Двама депутати от парламента на Украйна наградиха символично турския пилот, свалил руския бомбардировач Су-24, съобщи телевизионният канал "112", цитиран от Лента.ру.

Още по темата
Депутатите от Върховната рада Юлий Мамчур и Алексей Гончаренко поставиха на оградата на посолството на Турция в Киев червена звезда.

Духов оркестър пък изпълни "Смуглянка", известна мелодия от стар съветски филм, който разказва за летците-изтребители по време на Втората световна война.

Организаторите на акцията посочиха, че атаката срещу руския самолет показва готовността на Турция да защитава територията си и упрекнаха Европейския съюз, че не е достатъчно остър в политиката си спрямо Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изглежда хохлите искат да се откажат от християнството и да приемат исляма! да си купят ибрици и по една кофа грес
178
1
 
19
 
! Отговори
социолог преди 8 години
До 238 :)))"кръчми,дискотеки,любов,красиви коли,къщи,мода,забавления,пари,лукс,работа,веселба -Запада предлага всичко това :)))"О, свещена простота! Откакто имаме достъп до красивите коли и лукса, такава веселба настана, че не е за разправяне!
177
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютно правилна постъпка на украинските депутати. Ще обясня на предателите-русофили защо е така и защо приветствам тази постъпка. Едно Су по-малко означава че този руски самолет никога повече няма да може да бомбандира Украйна и да убива украинци. По същата логика българските патриоти също трябва да адмирират свалянето на руския самолет, защото България е не по-малко застрашена от нагла руска агресия отколкото Украйна, и този самолет след няколко месеца можеше да убива българи.
176
2
 
10
 
! Отговори
аноним преди 8 години
не съм много сигурен, но РУСИЯ ако спре вноса на стоки от европа и турция, ако спре износа на газ и нефт към европа и турция,спре туризма към европа и турция,ДА НЕ КАЖЕМ КОЛКО МИЛИАРДИ ЕВРА И ДОЛАРИ има да получава даже и от ГЕРМАНИЯ,всички ще и се молят.НЕМА ДА ПИТАМ ЗА ЖЕРТВИТЕ ОТ 2-ТА СВЕТОВНА И КОЛКО УКРАИНЦИ ЗАЕДНО С РУСНАЦИТЕ ИМА.
175
12
 
3
 
! Отговори
skymaster1 преди 8 години
До skymaster1имам пет ОТРИЦАТЕЛНИ ВОТА ЗА БЪЛГАРИЯ,ХОРА ВИЕ КОИТО МИ ДАВАТЕ ТЕЗИ ВОТОВЕ БЪЛГАРИ ЛИ СТЕ ИЛИ РУСНАЦИ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,БЪЛГАРОФИЛИ НЕ ВИЖДАМ ТУКА ВСЕКИ СУЧЕ ОТ ЧУЖДА ГЪРДА НЕ И ОТ БЪЛГАРСКА
174
0
 
11
 
! Отговори
до 250 преди 8 години
Идете на лекар психолог, състоянието ви се влошава, медикаментите са скъпи и няма клинични пътеки. Може да не дочакате новата година.
173
3
 
2
 
! Отговори
skymaster1 преди 8 години
До Бог да пази Българияфашистите свършват с Муолини,глупости не ми се слушат,чети история
172
3
 
24
 
! Отговори
Бог да пази България преди 8 години
До skymaster1В Украйна на власт са фашисти до костите. Е.... ти съюза между фашисти и ислямисти!!!
171
22
 
7
 
! Отговори
skymaster1 преди 8 години
До Анонименстига с тези руснаци,свали си руските очила и си тури българските
170
23
 
6
 
! Отговори
skymaster1 преди 8 години
представете си колко им е писнало на украинците ,само се замислете и после пишете помиярски коментари
169
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До овечА наш волен е ненадминат, ония ден пишеше във вестник демокрация през 1991ва как да освободиме Альоша от наряд, днес първи рублофил в България, украинците нямат шанс срещу волен
168
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шапка свалям на украинците, не се дават на руското робство, новоросия не се състоя, както и евразийския съюз преди нея , колко ли им е писнало на украинците от Русия въпреки евтината им газ и стратегически газопроводи през територията им
167
6
 
46
 
! Отговори
овеч преди 8 години
Бре ,тия ни надминаха,имало и по прости и продажни от нашите политици.
166
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Фашистките ф*шкии са много жалки. от край време са забивали нож в гърба на руснаците , просто руснаците не трябва да падат на тяхното ниво, а да си вземат територията с етнически руснаци, скоро ще се случи това.
165
8
 
47
 
! Отговори
Ибрям Али преди 8 години
Те краставите магарета през 9 държави се надушват! Та и украините така ...
164
13
 
38
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Русия, това е невероятна страна с дух и интелект. Цялата българска наука през 20-ти век е минала през Русия. Но после дойдоха едни алчни джуджета и заговориха за "демокрацията" като подражание на запада без да са наясно с реалността и само от собствен интерес. Сега България се оглежда в изкривеното огледало на богатия запад, но това може да се срути за един миг, ако Русия реши да воюва с Турция. Къде сме ние тогава?
163
7
 
24
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Свалянето на самолета и убийството на пилота безспорно е трагедия за неговите близки.Неизмерима по мащаби е трагедията предизвикана от бившите съветски ръководители предали и опозорили както своята страна така и великото учение на комунизма точно в момента когато капитализма изчерва своите възможноти за развитие.Само възстановяване на СССР може да направи народите велики..
162
1
 
4
 
! Отговори
Обама преди 8 години
До УКРОПА от къде ? Карат го от Марс ли ?
161
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мустака бил много натъжен и огорчен днес.И днеска доста брадати са се наредили на опашката за девици.
160
23
 
3
 
! Отговори
демократ преди 8 години
И Русия щеше да строи Турски поток,Южен поток,АЕЦ-ове,мост до Крим но като разбра че няма да получи пари от ремонт на българските МИГ-ове и мечтите рухнаха..ха..ха