Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета

Оставиха му червена звезда на оградата на посолството в Киев
Обновена: 28 ное 2015 12:18 | 28 ное 2015 12:16, Камелия Цветанова
342
Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета
Снимка: Reuters, архив

Двама депутати от парламента на Украйна наградиха символично турския пилот, свалил руския бомбардировач Су-24, съобщи телевизионният канал "112", цитиран от Лента.ру.

Още по темата
Депутатите от Върховната рада Юлий Мамчур и Алексей Гончаренко поставиха на оградата на посолството на Турция в Киев червена звезда.

Духов оркестър пък изпълни "Смуглянка", известна мелодия от стар съветски филм, който разказва за летците-изтребители по време на Втората световна война.

Организаторите на акцията посочиха, че атаката срещу руския самолет показва готовността на Турция да защитава територията си и упрекнаха Европейския съюз, че не е достатъчно остър в политиката си спрямо Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
6
 
3
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Характерното за българите е било, че където и да са минавали те са дружали със своите съседи и са споделяли своите познания, като така са "цивилизовали" доста диви и варварски племена. Откъде обаче такъв висок Дух са имали тези хора? За това ще ви пиша следващия път по фесконтрол. И не забравяйте, че запечатаните девици ви чакат в Рая. Ако не ви харесва България, заминавайте при тях!
118
2
 
5
 
! Отговори
Владо преди 8 години
Тези са еквивалент на Лидер Пидеров
117
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами сега Украйна се управлява от ненормалници така че стореното е нормално
116
2
 
7
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Защо в унгарците и в хазарите има тюркски гени, а в нас няма, като сме произлезли и трите народа от Стара Велика България? Защото е имало петделна структура при създаването на всяка следваща българска държава. Родът Дуло е бил в центъра и е пазил кръвта от смесване, докато четирите външни края са се смесвали със съседните племена.
115
5
 
22
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
До Анонимен 155През 1878 мой прадядо е помагал с волска кола на руските войници да превозва патрони да трепят султанската пасмина. Много българи са помагали на руснаците с транспорт ,със сведения и като водачи. Та така.
114
5
 
3
 
! Отговори
до: 153 преди 8 години
аз Комунистичеста История на България не чета и не ме интересува , като не ти харесва *** си у Индия нали от там идват дедите ти Дасикане Рома-побългарени роми
113
0
 
11
 
! Отговори
Фесконтрол преди 8 години
Пичага, българите са имали ДЪРЖАВИ в Азия много преди тюрките да бъдат родени. Второ, има една наука за едни анджаклами дето щъкат в кръвта, нарича се Генетика и е световно призната, дори и в турция. Според последните изследвания се изясни, че % унгарците са много по- тюрки от самите турци. В българите християни тюркски гени не бяха открити.
112
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудостта няма националност. Тя е състояние на съзнанието и ума. А когато една цяла нация полудява - значи нещо не е наред и всички трябва да са нащрек.
111
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
започвам да си мисля, че нашия поден Абсурдистан го засенчват по глупост...опасна конкуренция си имаме хаха
110
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки ден си казвам, че по-абсурдни събития няма как да се случат и ето на, всеки ден ме опровергават....
109
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаци нападат животински всеки както България през 1878 година
108
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
по време на 2 свойна украинците масово сътрудничеха на германците те са народна който да нямаш никакво доверие господ бави но не забравя
107
2
 
6
 
! Отговори
Калина до 146 преди 8 години
Виж, това си е твоята ИСТИНА. Незнам защо ср мъчиш тук, автобуси до Истанбул много.Моята ИСТИНА е друга. И не тази, в която някои юе е карал да вярвам, а тази, която съм си открила сама с много четене.
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чакай малко сега , не се прави на интересен , какви са Дасикане Рома-българизирани роми в БЪЛГАРИЯ не са ли кюрди , надали са дошли от Швеция по нашите земи
105
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че каква е разликата между Украинските превратаджии и И Д - ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ
104
5
 
13
 
! Отговори
Прабългарка преди 8 години
Какво искате от украинците? Нали там намериха гроба на кан Кубрат? И тях са ги онождали БЪЛГАРИТЕ и за това сега не се различават от нас- дупедавци. Дайте да съберем пари да купим и изпратим на украинките бурки , ще им потрябват.
103
2
 
5
 
! Отговори
асд преди 8 години
Как може да дават награда за умрял човек...... Украинци какво да кажа.....
102
3
 
1
 
! Отговори
до: 141 преди 8 години
ами такава е тя реалната Истина , за виновник на лъжовна История на България знам за Тодор Живков за негов предшественник не знам , вероятно Комунистите
101
1
 
1
 
! Отговори
16:13 преди 8 години
Без коментар :)))
100
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до: 122 Материал за четенеВторото българско царство си е куманско. Масово прабългарите, които остават да живеят тук, са поставени в много тежки условия като крепостни селяни, които нямат право да ходят никъде. Плащат данъци, работят като роби. Останалото са кумани, които са заселват тук, както и антите, които се завръщат. Всички династии от Второто българско царство са кумански.