Едно си Меркел знае: Търпение към бежанците!

Бързите отговори на кризата често са грешни, заяви канцлерката
14 фев 2016 07:44, Александър Попов
205
Едно си Меркел знае: Търпение към бежанците!
Снимка: Reuters

Германската канцлерка Ангела Меркел призова германските избиратели за по-голямо търпение към бежанците, в момент в който в Германия нараства недоволството от притока на мигранти, предаде Ройтерс.

Анализатори смятат, че този натрупал се гняв може да се отрази на резултатите от изборите в три германски провинции, които ще се състоят на 13 март.

Знам, че хората са нетърпеливи и искат бързи отговори на кризата с мигрантите, но бързите отговори често пъти са грешни отговори, каза Меркел пред симпатизанти на Християндемократическия съюз, събрали се на предизборна проява в Магдебург, главния град на източната германска провинция Саксония-Анхалт.

Канцлерката призна, че проблемът с притока на бежанци ще бъде водеща тема на предизборните кампании за трите вота.

На 13 март германците ще гласуват на избори в провинциите Саксония-Анхалт, Баден Вюртемберг и Райнланд-Пфалц.
Допитванията засега показват, че партията на Меркел има голяма вероятност да запази властта в Саксония-Анхалт и да отстрани от власт левите коалиции в останалите две провинции.

Заради притока на мигранти обаче в Саксония-Анхалт нарасна подкрепата за дясната антиимигрантска партия "Алтернатива за Германия". За нея биха гласували 15 процента от избирателите, показват сондажите.

В Германия само миналата година пристигнаха 1,1 милиона мигранти и това увеличи популярността на "Алтернатива за Германия" в национален план.

Заради начина, по който се справя с мигрантската криза, рейтингът на Меркел спадна, а консерваторите вече имат 36-процентна подкрепа в Германия, след като през 2013 г. получиха 41,5 процента на федералните избори, които осигуриха на Меркел трети канцлерски мандат.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още по темата: бежанциангела меркел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
46
 
3
 
! Отговори
Разлика преди 8 години
Арабите са по-надеждни от българите със сигурност.Работят, предпочитат жени и тн. 1 милион българи в Европа има-няма ,а 600 милиона жители треперят от световноизвестните балкански крадци.
50
1
 
46
 
! Отговори
Ми то преди 8 години
Меркел търпеливо унищожава Германия.Искаше "бежанците" да ги набута на Балканите и останалите бивши соц.държави но не и се получи.Вкара си автогол.Съюз на Източна Европа против ислямизирането.Запада да е готов на ислямско робство.Да видят и другата страна на колониалната монета.
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво ,правите тука не сте ли из лозята,медиите са там,зарезват а вие си давайте г,,,ските сърцица ха-ха-ха , ха-ха
48
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няколко хиляди години са били нужни за създаването на европейската цивилизация. Тази полудяла баба ще я срине и заличи само за десетилетие с любовта си към тия нашественици, които не признават нищо друго, освен самите себе си. Няма такова нещо като толерантен и мирен ислям. Който е чел корана знае какво проповядва той: нетърпимост и насилие спрямо тези, които не са мюсюлмани.
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАКА,ТАКА,МОМЕНТАЛНО ЗАПОЧВАТЕ ДА ГОВОРИТЕ,ЗА МОРАЛ ,ЗА КОЛКО ЩЕ НИ РАСИПЯТ. А ,АЗ СЕ ПИТАМ ЕДИН ВЪПРОС,НАЦИЯ КОЯТО 500 ГОДИНИ Е ПОД РОБСТВО Е ЗАПАЗИЛА РЕЛИГИЯТА СИ И ТРАДИЦИИТЕ ,ВИЕ ЗА 50 ГОДИНИ СЕ ОТРЕКОХТЕ ОТ ВСИЧКО СВЯТО.ЦЪРКВИТЕ ДОБРЕ С ЙОГАТА.АРЕ ЧАО .НЕ СТЕ ПО- ДОБРИ ,ЗАЛИЧАВАТЕ ВСИЧКО С ТОЯ ПРАЗНИК ЗА ВЛЮБЕНИТЕ ,КОЛКО КАРТИЧКИ СА КУПЕНИ,ТОЛКО ДА ПОКАЖАТ ,ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧЧНИ ОТ ТИЯ КОЙТО УКОРЯВТЕ
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ккакви ще ги правят сега щом ги викнаха като специалисти-сини каски ли след като скачат без каски значи връчват им по една и кой не скача е червен,червените ги чакат настървени без да скачат и продумат,но а са подскочили към тях виж ги думнали като фаш-ни яли лук в тоз миш-маш,тия скрити бежанци ще посинеят яко сини и тогаз беж-тяхното свършили за малко пари кат надница/ден и от работодателя заплата по контрата дето им съизволи да стоят,бяха на 350 евро/мес,но до 1000 могат,и за другите да има.
45
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОБРЕ ДЕ! ТО ТЯ ЧЕ НЕ Е В РЕД НЕ Е! АМА ДРУГИТЕ ОКОЛО НЕЯ И ТЕ ЛИ НЕ СА В РЕД? АМИ ФРАНЦИЯ ИСПАНИЯ ИТАЛИЯ БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ БРЮКСЕЛ АВСТРИЯ И ТЕ ЛИ НЕ СА В РЕД? НЕ! ВСИЧКИ СА В РЕД И ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ. ТЕ СА ВАСАЛИТЕ НА КРАВАРИТЕ. КАКВОТО КАЖАТ КРАВАРИТЕ ТОВА ПРАВЯТ. ЕВРОПА КАКТО КАЗВАШЕ ВАНГА КЕ ЗАГИНЕ. И ТОВА И ПРЕДСКАЗАНИЕ В МОМЕНТА СЕ СЛУЧВА. НИЩО СЛУЧАЙНО НЯМА НА ТОЗИ СВЯТ. ВСИЧКО Е ПРЕДНАЧЕРТАНО.
44
0
 
39
 
! Отговори
Арнолд преди 8 години
За съжаление позицията на Меркел води Германия до сигурен терористичен атентат от любимите й "бежанци". Тя е готова да жертва десетки германски невинни животи, само и само да угоди на по-големите от нея кукловоди. Ако немският народ не я осъди, то историята със сигурност ще й отреди място, на бунището!
43
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво е това овчедушие при германците. Тая дебела крава трябваше отдавна да е линчувана.
42
0
 
27
 
! Отговори
Как Сийка преди 8 години
Тоя лозунг:"Търпи и ще си спасиш душата!"ние вече го знаем.Само че защо и ние ще сме потър-певши от грешната политика на г-жа Меркел ?! Тая дама така и не разбра,независимо от висо -кото място на което е седнала,че по-голямата част от тия така наречени "бежанци: не са ника кви бежанци ,а чиста проба прикрити джихадисти?! Но като избухнат още няколко атентата тогава дали няма да е късно да се вземат мерки?! Щели да си отидат като премине бурята в Сирия-вятър и мъгла-те не идват за да си отиват!
41
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мръднала е нещо... няма друго обяснение.
40
1
 
36
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Търпението на германците няма ли да свърши вече? Какво трябва да се случи, бежанците да направят някой атентат и да убият една камара хора, още колко жени трябва да бъдат изнасилени, докато презадоволения германец излезе от дупката си и свали тази откачалка Меркел!! Какво чакате бе, нещата сами няма да се оправят, по-лошо ще става, по-добре не ако не се реагира.
39
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако германците не се събудят бързо от толерасткият си сън ще станат роби на озверели ислямисти,***,които ще унищожат икономиката и цивилизацията в западноевропейските държави.Получовеците не искат да работят,не искат да живеят като хора.Те искат да подчинят хората на своите примитивни закони.Меркел ще остане в историята като жената унищожила европейката цивилизация.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бавните - още по-чести. Да не говорим за никаквите отговори.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази гнусо/тия се оказа *** като тиквения бидон.
36
0
 
21
 
! Отговори
без заблуда преди 8 години
Кога ще махнат от политиката това чудовище? Да я пратят в ООН или в ЕС. Там да плямпа нейните глупости. Иначе ще ни доведе до Трета световна война!
35
0
 
9
 
! Отговори
ххх преди 8 години
До СТРАНДЖАТАПоследно те питам, откъде знаеш че Германия има естествен прираст? Съновидение ли получи :) Бог ли ти каза? Извънземните послание ли ти пратиха? В кръчмето до такъв извод ли стигнахте на 4-тата грозданка? Свръсекретен сайт ли ползваш? Или отиде до Германия и така на око прецени? :):):)
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
* на крава.та!
33
1
 
14
 
! Отговори
от БЪЛГАРИТЕ преди 8 години
До DO BALGARITE БЪЛГАРИЯ е там къдети има и дори един БЪЛГАРИН !!! така , че няма да изчезне нито тя нито българското ! за съжаление обаче наистина политиците-мафиози унищожават Родината ни целенасочено но не и без подкрепата на избирателите които се продават на всеки избори-кой за пари,кой за местенце в администрацията,кой за обещание за по-висока пенсия. егоизма унищожава държавата ни
32
0
 
2
 
! Отговори
ххх преди 8 години
До за 112Ми кажи по-достоверен да теееа :)