Кремъл недоволен от предизборен клип на Тръмп

В него се появяват Владимир Путин и Хилари Клинтън
17 мар 2016 13:37, Елка Василева
40
Кремъл недоволен от предизборен клип на Тръмп
Кадър: YouTube

Кремъл разкритикува предизборен клип на Доналд Тръмп, в който се появява президентът Владимир Путин, заявявайки, че той демонизира образа на Русия, съобщи Ройтерс.

"Видях клипа. Не съм сигурен дали Владимир Путин го е видял. Но нашето отношение е негативно", заяви пред журналисти кремълският говорител Дмитрий Песков.

"Обществена тайна е, че демонизирането на Русия и на всичко, свързано с Русия, е задължителен атрибут на предизборната кампания в Америка. Ние винаги сме съжалявали искрено за това и бихме искали изборният процес в САЩ да не протича с подобни отпратки към нашата страна," каза Песков.

Агенция ТАСС обяснява, че предизборният клип на Тръмп е насочен срещу главната му конкурентка от Демократическата партия Хилари Клинтън. Но основните опоненти, с които ще се наложи на новия президент на САЩ да си има работа, са изобразени като безименен терорист, насочващ пистолет срещу зрителите, и президентът на Русия Путин.

Според Ройтерс целта на видеото е да хвърли съмнение върху способността на Хилари Клинтън да се справи с Путин и противници на САЩ като цяло.

То показва как руският лидер с лекота поваля на тепиха противник в състезание по джудо и маскиран джихадист с насочено оръжие към камерата. "Когато стане дума да се изправим пред най-твърдите си опоненти, демократите имат перфектен отговор", гласи текст в клипа, след което се появява запис с Клинтън, лаеща като куче на предизборна проява миналия месец, докато се присмива на републиканците, преди да бъде показан отново Путин, който се смее, а във видеото се появява текст: "Не бива да се оставяме да бъдем повалени по този начин".

/БТА/  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Darma преди 8 години
Аз честно казано не виждам, какво нередно Кремъл намира в тоя клип. Единствената, която е представена в негативна светлина е Килърито. Извинявайте, ама как да не се разсмее човек на джавкането на тая шизофреничка.
29
0
 
5
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Между впрочем, Тръмп вече е изказал уважението си към президента Путин и Русия, НО, тя -НЕ.
28
0
 
2
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Прекрасен клип, американците са пичове и не търпят подли души, само ги използват, временно и после - чичовото, евала им..........
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Републиканците ще смачкат русия БАЯ ПО ЕФЕКТИВНО ОТ демократите ВЕЧЕ СА ГО ПРАВИЛИ със ссср
26
2
 
7
 
! Отговори
ф 22 преди 8 години
Между 1974 и 1980 след като свалят президента Никсън (същите Керита) СССР има надмощие в межд. дела.Навсякъде СССР провежда операции ,от Англола заедно с Кастро до Афганистан ,Латинска Америка .Създава се усещане ,че Америка отива към залеза си и комунизма действително ще победи навсякъде . После дойде Рейгън .
25
2
 
9
 
! Отговори
супер! преди 8 години
До PetrovАмериканеца Тръмп забравя че в лицето на главнокомандващия Плевнелиев и министър Ненчев имат железни съюзници, които само да им кажат за миг ще смачкат всички врагове на Америка с двата съветски самолет - изтребителя.
24
8
 
5
 
! Отговори
ф 22 преди 8 години
Всъщност Тръпм казва това което знаем всички,демократите не стават за външна политика и разсмиват руснаците.Какви ли не диверсии направи Русия за 8 г Обамово царство в Белия дом .
23
2
 
6
 
! Отговори
Нагла Кунева преди 8 години
Мяу, мяу, мляс, мляс, от бардак просвет харема.
22
1
 
8
 
! Отговори
Тръмп против бежанци преди 8 години
Нещо , което Тръмп рецитира :" Жена вижда премръзнала умираща змия. Дожаляло й и я взела на топло , нахранила я , погрижила се ! Змията се съвзела и ухапала жената . Жената : защо ме ухапа ,нали знаеш че ще умра ?- А ти защо ме прибра , нали знаеш че съм лоша и хапя ?
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПАРТИЯ = МАФИЯТи пък къде си видял клип на Бате?Бате клипове не прави. Няма нужда от тях. Той просто печели.
20
4
 
15
 
! Отговори
ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО преди 8 години
НЕ ВИДЯХ НИЩО ОСОБЕННО В ТОЗИ КЛИП....ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ПРОСТО ,ТАКА СИ ГОВОРИ *** ,КАКВО СТРАННО ИМА !?
19
2
 
2
 
! Отговори
ГМО мутротиква преди 8 години
Yes, my boss. Yes, my boss!
18
13
 
4
 
! Отговори
КГБ преди 8 години
Путин вдига телефона след като е гледал клипа на Тръмп.... и провежда кратък разговор с Лавров. След 3 седмици Тръмп умира от неуточнено заболяване .... в следствие на което му е опадала косата и зъбите. /вериятно натравяне с талий/
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
18.Да театър е , като гледах как Хилари започна да лае ( още не знаех че е клип ) и си помислих , тези кандидати изтрещяха . Тръмп става все повече вулгарен и все повече една класа ( не много образована ) умира за него .Марко Рубио реши да е вулгарен , но номера не мина и отпадна.Но всеки в тая надпревара казват по някоя истина за лошото състояние на Америка . Имат един въпрос : какво ще правят с Русия . Тия дето бяха настроени нападателно ,даже с военна сила да ги победим - вече отпаднаха !
16
1
 
9
 
! Отговори
шопар Ненчев преди 8 години
Грух, грух!
15
2
 
11
 
! Отговори
дакел Митов преди 8 години
Джаф, джаф и от мен.
14
6
 
4
 
! Отговори
Плювняалиев преди 8 години
Бау, бау и от мен, в подкрепа на Килъри.
13
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всичко сътворено от американциете е глупаво и пошло
12
3
 
10
 
! Отговори
Путин преди 8 години
А у меня все равно!
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
edin vie kato kuche drug se hili na sila abe chist cirk