Взрив и в метрото в Брюксел, близо до Еврокомисията*

Движението в подземната железница е спряно
Обновена: 22 мар 2016 11:36 | 22 мар 2016 10:27,
76

Снимка: Twitter

Взрив избухна и в метрото в Брюксел. Експлозията е станала на станцията Малбек, съобщи на сайта си белгийският вестник Le Soir.  Има ранени, съобщават белгийски медии.

Тази станция е близо до европейските институции – до Европейската комисия и Европарламента.

Властите затвориха всички станции в метрото.

Минути по-късно бе съобщено и за взривове в още поне две станции на подземната железница.

Медиите в Брюксел съобщиха и че Централната гара в града е евакуирана.

Очаквайте подробности!

Последна промяна в 10.34

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 8 години
Като гледам снимките, тия хора си помагат взаимно, не се отминават, когато виждат, че някой се търкаля в нещастието си сам по земята! Извън основната тема
54
1
 
2
 
! Отговори
ник преди 8 години
Жалко,че е близо ,а не в
53
3
 
15
 
! Отговори
антиглобалист преди 8 години
Забрана за исляма в Европа и всички мюсолмани обратно откъдето са дошли-единственото вярно решение.Трибунал за Меркел и сие.
52
1
 
11
 
! Отговори
русофил преди 8 години
нищо особено нее станало еврокомисията ще осъди остро атентата ще налеят още 20 милиарда на турция демократично ще им позволят да влизат с оръжие и експлозиви може и право на глас да им се даде и на двама мюсюлмани построяване на по една джамия не се ядосваите
51
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодарение на фрау Меркел се започна.Защо мюсулманските държави не приемат своите?Защото знаят какъв таралеж ще влезе в потурите им! А благородните европейци си поднесоха на тепсия държавите си и традициите.Че това си е чиста инвазия, а не търсене на помощ!
50
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За всичко е виновна бабата от Германия!!
49
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм Българин европеец ама ми е жал да гледам Тая модерна ЕВРОПА с евроатлантически ценности и държави който членуват в НАТО.шепа маймуни да ги правят жалки и смешни и безпонощни.Не искам такава европа.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе защо няма поток от емигранти към русия бе........................???????!!!!!!!!!!абе защо няма /да не дава господ / атентати в русия бе/.
47
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да се взривят в европарламента.Там са виновниците-продажници, унищожили Европа.Не да убиват невинни хора.
46
3
 
4
 
! Отговори
до 51 преди 8 години
А аз се радвам като те видя наведен със свлечени до коленете панталони и с двете си ръце разстворил нежни, бели бузки.....
45
6
 
27
 
! Отговори
каквото си надробиш. преди 8 години
Не обвинявайте русофилите или Путин.Това,които става в Европа е логично последствие на политиката на меркел,сорос и европолитиците,които отдавна са с притъпени сетива.Някой иска ислямизация и той не е Путин.И докато жени и деца хартисаха в калта на македонската граница,то един милион здрави млади ислямистчета талибанчета свободно пристигнаха в Европа.Добре облечени с модерни смартфони и пари,те се разхождат из целият евросъюз.
44
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко жабета изручаха нашите политици само и само да се докопат до Брюксел,пък то кво стана.
43
3
 
24
 
! Отговори
12 преди 8 години
Малко ви е. Реки от кръв трябва да се излеят в сърцето на европа, за да разбере европееца, че исляма е световно зло и че не случайно нашите деди и прадеди са сложили граници и са убивали всеки, който ги прекоси и навлезе в земите им. А нашите *** - граничните полицаи правят пари като пускат нашествениците им. С тези пари ще пратят децата си на екскурзии в париж. Дано им потрябват и за погребение, защото няма на този свят неплатени сметки. А най - скъпо се плаща глупостта.
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
47, това ли е твоята демокрация- по Сталински- едни 400 араби заради един двама луди- по тая логика заради един двама партизани трябваше да сварим всички съвременни милионери и милиардери- мозъкът ти е сварен- алкохол ли, наркотици ли или си фен на Сидеренко и фашистката му теория за оцеляване на чистата и вярна на един велик човек и лидер- ХА НАЗДРАВЕ ДРУГАРЮ. ВЕРОЯТНО КАТО ЧЕТЕШ ИЗХОДА ОТ БЕСЛАН И НОРД ОСТ ИЗПАДАШ В ДИВА ПОЛЮЦИЯ.
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗВЪНРЕДНО! Сменяйте си профилните снимки във фейсбук!
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
44, очакваме да качиш списъците на терористите за да не пропускат никъде през границите- разбрах днес в некви турски вестници имало 142 имена, ако ти имаш нещо актуално качи.
39
4
 
6
 
! Отговори
! до 43 преди 8 години
То вече им пари под краката на някои....на такива като теб и мен, защото такива са жертвите на атентатите в Париж и Брюксел - обикновени хора. Нали се сещаш, че ако в Китай се случи това няма и да разберем къде са изчезнали 200-300 хиляди араби....в Русия ако беше вече Ислямска държава щеше да се стяга за ликвидация....Видя како се случи след атаките срещу САЩ....Само твоите евротолерастите никога няма да тръгнат на бой.
38
18
 
25
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Днес.бг мисля че е време да спрете коментарите. Озверелите от кеф платени руски ***, путинисти и всякаква друга антибългарска и антиевропейска *** буквално са в екстаз. Вместо да почетат паметта на загиналите и да напишат поне едно "лека им пръст" те се кефят и злорадстват, което е изключително неуместно и подло на фона на трагедията...
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не живея в пустиня, опитвам се тук в Европа да Оцелявам, защото Уцеляването е кофтак и в пОщинака.
36
0
 
20
 
! Отговори
! до 39 преди 8 години
Не знам за Европа, аз се интересувам за българските граници. Дано нашите политици са наясно, че допуснат ли терористи на наша земя си гарантират гарсионера два на два! А иначе е ясно на всички - тероризмът постигна своето. Пося страх във всички нас и в момента няма и един европеец, който да планира екскурзия в Брюксел, а жителиет на града ги е страх да излязат на улиците.....