Стрелецът от Далас - 25-годишен с чисто минало

Установиха самоличността на убиеца на петима полицай
8 юли 2016 21:13,
36
Стрелецът от Далас - 25-годишен с чисто минало
Снимка: БТА

Установена е самоличността на убиеца на полицаи в американския град Далас, щата Тексас, който беше ликвидиран днес от полицейски робот, съобщи в. "Лос Анджелис таймс", цитиран от ТАСС.

Убиецът е 25-годишният Мика Джонсън, който има чисто съдебно минало и няма връзки с терористични групировки, пише вестникът, като се позовава на източници в правоохранителните органи. Той живеел в Меските, източно предградие на Далас.

Джонсън бил резервист от сухопътните войски на САЩ, предаде Ройтерс, като се позовава на правителствен източник.

В четвъртък в Далас по време на протест против полицейската бруталност към афроамериканците беше открит огън по полицията. Загинаха петима полицаи, ранени бяха седем техни колеги и двама мирни граждани.

Трима души са заподозрени по подозрение в съучастие в престъплението. Жената и двамата мъже отказват да сътрудничат на полицията и да обяснят мотивите си.

Стрелецът беше убит с помощта на взривно устройство, поставено върху робот.

Началникът на даласката полиция Дейвид Браун не изключва възможността да има повече от четирима съучастници. В издирването участват сътрудници на ФБР и бойци от специалните части.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Установиха самоличността на убиеца на петима полицай"Боже,Боже, и така пишат "журналисти" чийто основен инструмент е нещастният български език!?Пейчева, изпапкай си дипломата!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На белите полицаи им е писнало да търпят наглите афроамериканци и започват да прилагат закона както си знаят,т.е.презумцията е,че всеки черен е престъпник и се застрелва при необходимост.Черните протестират и почват да убиват бели полицаи.Въобще голям панаир в най-демократичната и свободна страна,където всеки ден в някое училище някой стреля по другарчетата си.Един ще се направи на Жокера и ще очисти първите два реда на премиерата,друг храбър пехотинец ще откачи и ще избие другарите си в базата.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дедите на така наречените афроамериканци са били роби.Тях са ги хващали по крайбрежията на Африка,прилъгвали са ги с герданчета и дрънкулки и са ги товарели на кораби,а после са ги продавали като стока на пазарите.Расизмът е придобил нечовешки размери.Последният щат е бил Алабама.Бащите на сегашните афроамериканци са ги били като тъпани и не са имали никакви права.Сегашните афроамериканци са нагли престъпници,повечето са членове на банди и се занимават с нарко разпространение и грабежи.
21
0
 
4
 
! Отговори
333 преди 7 години
"Установиха самоличността на убиеца на петима полицай" ... полицаЙ - сериозно?! dnes.bg, новинарски сайт сте - недопустими са правописни грешки, още повече и от този ранг..
20
1
 
2
 
! Отговори
razgradski pop преди 7 години
каквото посееш, това ще жънеш...всяка акция си има реакция...
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
не се ли сещате, че това е инсценировка? подхвърлят труп, службите стрелят по полицаите, народа страда за убитите, протестите с/у бруталността на полицията губят почва! Тези са безкруполни, щом имат да постигнат някоя цел, справка 11 сеп .
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"..Петима полицай.."?!?!? Да не са гонили "..един жена.." и после да са пили "..един боза.." ?!?От махалата ли си вземате вече журналята?Не е истина направо!
17
1
 
4
 
! Отговори
отвратен преди 7 години
И тея са с претенции да управляват света? По-скоро са палачите на света
16
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
полицейски робот = Robocop . Добре дошли в бъдещето
15
1
 
1
 
! Отговори
до#21 преди 7 години
Да, ясно. Тука даже има един който реже гуми на паркинга пред блока. А колегите му са се видeли в чудо вече защото хората постоянно ги викат и става вече "много неловко". Но има всякакви, а щатските наистина са уникални. Там трябва нещо наистина ВЕЧЕ да се направи . Но не е да ги биеш като зайци ,това е нелепо.По принцип предполагам че няма спор.
14
0
 
10
 
! Отговори
до #18 преди 7 години
Аз го казвам от мой опит. На мен са ми откривали колело и телефон, колкото и абсурдно да звучи, знам. Даже абстрактно, хахОтделно дадох пример с демонстрациите. Верно че става въпрос за нас. Ти помниш ли покрай Орешарски какво беше ? Ами полицаите даже си хвърлиха щитовете тогава и охраняваха само по ризки и без оръжие. Обаче където станеше простотия отиваха и събираха гов.едата под някоя сянка и ги държаха там докато минеше всичко.Не полицаите са проблем а политиците и нагоре до соросопитека
13
1
 
16
 
! Отговори
гого преди 7 години
петима полицаЙ........мъка.мъкаааааа
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ot KUM GURBA DEISTVAT PODLI,IKOVARNI
11
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ABE 10, TI PRAVISHLI RASLIKA V REJHIM I NORMALNA DURJHAVA. V USA NYMA REJHIM.REJHIM IMA V SSSR,RUSIYA,SEVERNA KOREY,ARABSKIY SVYAT.
10
6
 
8
 
! Отговори
до10 Антисоросоид® преди 7 години
Тормозът над полицаи не е борба за граждански права. Може да има някой който точно това иска да ви внуши, но това е именно обратното.Към кого ще се обърнеш ако ти ритнат вратата и те оберат ? Откраднат ти колата или ти отвлекат дъщерята ? Кой ще би трябвало да те охранява на демонстрация от *** , хулигани и платени провокатори ? Имаше период в БГ когато полицаите пасуваха, наричаше се мутренско време.Между полицаите може да има *** НО не е проблема в полицията. Това е ПОГРЕШНО !
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Статията не е много пълна. Този специално е бил чернокож - искал да убива бели - имало е още трима само един се вижда на кадрите и той чернокож. Повечето бивши военни с опит в Афганистан, явно затова толкова професионално са действали. Снимките на загиналите полицаи са се на бели.Правете си изводите какво става и накъде отиват нещата ...
8
0
 
15
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
"...петимата полицаЙ..."ВъЙЙЙЙЙ!
7
2
 
24
 
! Отговори
шоу или новини ? преди 7 години
Все пак броя на обстреляните полицаи подсказва че не е бил само един снайперист. При откриването на стрелба полицаите биха се ориентирали до известна степен от къде идва и биха се прикрили. Продължаващото нарастване на пораженията от тяхна страна води до извода че са ги обстрелвали и от друга посока. Нещо не се вързва само с една огнева точка. Официалната версия на "CNN" обикновено е само за клиентелистката пропаганда.Истината остава под въпрос.
6
0
 
15
 
! Отговори
Кирчо преди 7 години
Стрелеца черен ли е бил или само робота знае. Ама че дивотия
5
2
 
14
 
! Отговори
PD преди 7 години
Лъжат!