НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов

Реториката на срещата във Варшава подсказвала това
10 юли 2016 12:02,
344
НАТО се готви за война, предупреждава Горбачов
Снимка: архив Reuters

Решенията на варшавската среща на върха на НАТО показват, че Алиансът предприема стъпки за преминаване от студена към реална война. Това заяви пред Интерфакс бившият президент на СССР Михаил Горбачов, съобщава "Фокус".

Още по темата


"НАТО започна подготовка от студена към гореща война. Цялата реторика във Варшава просто плаче за стремежа едва ли не да бъде обявена война на Русия. Те говорят единствено за защита, а де факто провеждат подготовка към настъпателни действия", подчерта Горбачов.

"Членките на НАТО се опитват да придадат вид, че няма нищо страшно и това е много подозрително", отбеляза бившият съветски президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
24
 
! Отговори
край преди 7 години
90те бех седесар а баща ми вика НАТО е насочено против Русия за какво ни е на нас. Устата ми пресъхваше да му обяснявам че не вярно. Мислех че НАТО е съюз на белите страни да се брани от варварския свят и викам даже и Русия ще влезе в НАТО. Найвник. Прощавай тате-прав си бил.
38
0
 
6
 
! Отговори
Безродник е преди 7 години
Това *** безмозъчно същество още ли мърда?
37
11
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Пyтя дрънка оръжие, защото иска още един мандат...
36
2
 
6
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Войни винаги е имало и пак ще има. Обаче с това божие оръжие атомната бомба, хмммм. Победители май няма да има.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снайперисти ветерани от Афганистан убиват Полицай в СащМоже би искате същото в БългарияЩе си го получите
34
7
 
1
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
54 Това от стенвестника Овча мисъл в свинарника ли го свали
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краварска му работаСами си ритат в КопанкатаДа се почват вече Не се издържа вечеКато искат война ще си я получатВие също платени мекерета тука
32
1
 
10
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
49 Отиди в Музейко да се запознаеш нагледно с какво се занимава Америка за България , ограмотии се поне малко защото си на нивото дестките градини.
31
0
 
3
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
48 Трай , да го има иначе както са разкопали София , така ще си остане с десетилетия
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXТи си голям ***, щом говориш за демокрация и комунизъм. Заради такива вярващи овце като теб, живеем в един свят движен от корупцията. Плюя на "Америка за България" и на СССР.
29
2
 
17
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Ако не вие ясно-- войната е неизбежна -- има Властелини които управляват Света-- населението на Земята е станало за един човешки живот от 70 г - е от 4 милиарда на 8 милиарда !! Ако продължава така - скоро ще станат и 16 милиарда !! Планетата вече е малка за човешката раса ! Евреите спазват Завета и няма да се учудя ако има скоро война -- тяхната поговорка е -- когато се лее кръв по улиците- купувай земя -- Всъщност след тази Трета световна война -- няма да има много оцелели-- Ще бъде един ужас!
28
3
 
4
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
28 Толкова ли бяха защо съм останал с впечатлението че са 200 , може не споря Но това са си милиони ,а днес говорим за няколко роти и няколко хиляди човека . Това не е НАПАДАТЕЛНА ФОРМАЦИЯ. Нато дори изпитва трудности с разрешителните при придвижването , говори се за натовски Шенген. Каква ти война . Ако реши Путин утре е в Рига, Талин и Вилнюс , само че ПОСЛЕ
27
4
 
3
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
До 36 - въпросът пак ще се отвори. Споко.
26
17
 
5
 
! Отговори
Иванчо преди 7 години
Ами само се замислете за факта - диктаторска държава, Русия, вожда и е на власт 15 години и променя конституцията само и само формално да е вечно на власт. Какво ви говори това?!?! Хлюем Америка - но там никой не се държи за властта повече от законовото. А не като Путин или близкоизточните диктатори които са полудели и вманиачени да са на власт но Веки веков. Това плюс друго и и обида към народа им. Все едно им се смеят в лицето , че само путкиииннн е единствения сред 150 милиона други
25
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горбачов ни освободи от Русия ! Заслужава да му бъде издигнат паметник на мястото на паметника на съвеЦката армия.
24
6
 
1
 
! Отговори
Древна поговорка преди 7 години
Ако искаш мир, готви се за война
23
11
 
4
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
NATO проведе учение с 4000 души на своя територия в балтийските държави, а ''великая и необятная'' го брои за заплаха и война. Руския флот в Черно море е за защита на Русия, а натовския (който почти липсва) е за заплаха на Русия.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceX-- Той Хитлер започна войната с 125 дивизии срещу 250 на Сталин. Имено за това Сталин не вярваше че съюзника му ще посмее да го нападне.
21
4
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
... - самальота...
20
9
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
19 Трябва да му бъдеш до гроб благодарен на Горбачов, защото благодарение на него сгромолясването на комунизма не беше придружено с голяма война . Въпреки, че някои анализатори смятат, че тази война предстои . За историята 26 години са миг ,а на практика Русия си запази ядреното въоръжение и тя е пак достатъчно опасна .