Арестуваха деветима иракчани за изнасилване във Виена

Мъжете са обвинени, че са изнасилили жена в новогодишната нощ
Обновена: 15 авг 2016 20:57 | 15 авг 2016 20:55,
55
Арестуваха деветима иракчани за изнасилване във Виена
Снимка: архив Reuters

Деветима иракчани бяха арестувани в Австрия за изнасилване на германска туристка във Виена в новогодишната нощ, предаде Асошиейтед прес, като се позова на полицията.

Още по темата

Мъжете на възраст между 21 и 47 години са кандидати за убежище или наскоро са получили такова. Те отхвърлят предявените им обвинения.

Германката, която била пияна, а има подозрения - че и дрогирана, била отведена от иракчаните от площад в центъра на австрийската столица и изнасилена в апартамент, където живеят двама от заподозрените. Жената не си спомня как е попаднала в жилището.

Полицията е използвала при разследването ДНК доказателства и видеокамери, пише БТА.
 
Припомняме ви, че в новогодишната нощ в Кьолн стотици жени се оплакаха от сексуални посегателства от страна най-вече на мигранти. В продължение на близо седмица управата на града се опитваше да скрие информацията от медии.

Случаят обаче доведе до масови протести и оставки. Наложи се дори да бъде въведено сексуално обучение за бежанците, на които да се обяснят привичките в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
29
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Жената не се е сетила след 8 месеца. Щом има изследване на генетичен материал, то е направено веднага. Просто престъпниците са намерени едва сега. При толкова много ислямски пришълци е нормално да бъдат намерени след 8 месеца.Само арабин или турчин може да направи такъв *** коментар като Анонимен 7.
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези 9 са ударили джакпота. Сега в ареста кетъринг, легло чаршафи.
6
20
 
1
 
! Отговори
1998 преди 7 години
А защо са говорли помежду си на руски?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката е от Кьолн бе, авторката
4
1
 
27
 
! Отговори
Не е логично преди 7 години
Който се е дотресъл в Европа от май.на Рай.на, сам би трябвало да се заинтересува какви са местните привички и да се съобразява с тях. А не държавата домакин да харчи пари и да ги обучава в специални курсове.Никой не е длъжен да се съобразява с това, че някакви ми/мун/ки мислят, че щом жената си е пийнала, те могат да се възползват от нея. С това мислене, да си стоят в техните държави, не ги искаме тук!
3
2
 
74
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Ало , журналята, изнасилването е тежко криминално престъпление срещу личността. В тази статия НЯМА място в какво състояние е била жертвата, дали е пила или се е дрогирала си е нейна работа! Много гнусно очерняте жената, при положение, че в белите страни ВСИЧКИ пият в новогодишната нощ, най-малкото шампанско. Но дори и тя да е най-голямата пияница, никой няма право да я изнасилва!
2
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма какво да ги арестуват. Една бухалка зад врата и за фураж в свинефермите. То Европа стана някакъв пристън за полуфабрикатни форми на живот. Брайвик беше много парав.
1
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще ги пуснат ли