Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормоз

"Всички тези лъжкини ще бъдат съдени", заяви той
22 окт 2016 22:55,
50
Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормоз
Снимка: БТА

Доналд Тръмп днес обеща да внесе жалби за клевета в съда срещу всяка жена, която го е обвинила в сексуални посегателства или друго неприлично поведение, след като бъде избран за президент. Той обвини съперничката си Хилари Клинтън и демократите, че са измислили обвиненията и че плащат на жените, предаде Асошиейтед прес.

"Всички тези лъжкини ще бъдат съдени, след като свършат изборите", заяви Тръмп.

Още по темата

Заканата му засенчи фокуса на речта, която произнесе днес в историческия град Гетисбърг, Пенсилвания, обявена предварително като изложение на неговия дневен ред през първите сто дни от управлението му, след като бъде избран за президент, посочва АП.

Тръмп започна, като обеща да замрази наемането на федерални служители, за да намали бюрокрацията, и нарече Китай валутен манипулатор, но не издържа на изкушението да се опита да дискредитира отново обвинителките си.

"Всяка от жените изрече лъжа с цел да навреди на кампанията ми", заяви той и отново отрече обвиненията им, като специално отбеляза, че някои от тях не са достатъчно атрактивни за него.

Десет жени обвиниха досега републиканския кандидат за неприлично поведение, припомня АП.

Тръмп отново изрази увереност, че изборите ще бъдат фалшифицирани в негова вреда, повтаряйки твърденията си за измами с гласовете, и настоя, че на Клинтън трябва да се забрани да участва в президентските избори заради незаконното използване на частния сървър за имейли по времето, когато беше държавен секретар.

Той се оплака също, че корумпирани медии фабрикуват измислици, за да го представят като "възможно най-лош и опасен", и се закани да отслаби медийните "властови структури", като стане президент. Тръмп посочи като пример за медийна властова структура, срещу която ще се бори, сделката за закупуването на "Тайм Уорнър", а следователно и на Си Ен Ен, от АТзТ.

Той заяви, че неговото правителство няма да допусне тази сделка, тъй като чрез нея ще бъде съсредоточена власт в ръцете на малцина. Според Тръмп сделки като тази подкопават демокрацията.

Републиканският кандидат отново заяви, че ще скъса или ще предоговори изцяло Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА) с Мексико и Канада и ще отмени тихоокеанското партньорство с 11 страни.

Тръмп припомни, че ще иска от Конгреса да одобри десетина закона, между които за намаляване на данъците за средната класа до 35 процента, както и на университетските такси и за построяване на стена с Мексико.

Републиканецът се закани също да изчисти корупцията, като настоява за ограничаване на мандатите в Конгреса и налагане на рестрикции върху лобистката дейност от бивши правителствени служители.

Той отново заяви, че ще депортира без никакво отлагане имигрантите, които са в затвора за престъпления, извършени с употреба на насилие. Тръмп обеща също да забрани визите за страни, които отказват да приемат такива хора.

Републиканският кандидат каза също, че ще преустанови плащанията от милиарди долари към ООН в рамките на програмата за борба с климатичните промени и с парите ще финансира екологична инфраструктура.

Кандидатът на републиканците избра да произнесе речта си в Гетисбърг, Пенсилвания, театър на една от най-емблематичните битки на американската гражданска война.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
gledah go v4era, toia hush govori blizo 4as bez da 4ete i da go podsestat prez slusalka nakade da govori. planshet pred nego niamase. re4ta mu bese podredena s kulminacii. dali e verno dali ste napravi vsi4ko- edin Bog znae. no zad garba si toi ima biznes imperia, a Hiraria nesto zalita, nesto hlica i e obviniavane 4e luje. a koito luje -zna4i krade a koito krade -ubiva.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин много залагаше на Тръмп, че ще може да предизвика размирици в САЩ с обвинения за нечестни избори и изборни машинации за което работят 3-*** съветници на Тръмп с чести командировки в Москва и вечери рамо до рамо с вожда и учителя на т.н. руски народ Путин. Подготвяният майдан от Путин в Америка май се отлага за неопределено време, някъде в астрономическото бъдеще.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормозСамата заплаха е:Като стана президент ще ви скъсам от секс.
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тръмп е пич поне си го казва истината а не като онзи президент му духат а той не знае кой му духа
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя под мен, ти на какъв език пишеш? Нищо не се разбра, освен че обезяната е пълен провал и който да дойде ще е цар в сравнение.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все пак е бил потентен и е знаел как да иска щом всички са живи и без медицински справки за травми до днес,и е бил милиардер обикновен дето като сбърка лети надолу щот такива ги чякат за приземяване,а кандидатката какво може да се каже щом като с чернитете очила престъпи и се удари,припадна на отворена врата иначе Кадафи го гони до насилване с проба от зади заради какво да докаже,че не можа да покаже със справка кой е,та там тогава един подскачаше отмъстително,а сега наверно е мигрант за награда
33
2
 
2
 
! Отговори
Сори преди 7 години
Тази държава е толкова изгнила, че който и да стане президент няма да попречи на нейното разпадане.
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В САЩ вече е твърде сексистко да наричаш някого жена. Вече ще им викат политкоректното вагиноамериканец. А за всички мъже които харесат жени - затвор. Хомосексулаизма трябва да стане задължителен.
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е подходящ само за *** в цирка. Съмнително е как е натрупал милиардите?
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ае стига с тоя цирк. Няма никакво значение кой е президент. В САЩ управлява олигархията а президента слуша и изпълнява. Всъщност има малка разлика. При Тръмп ще управлява промишлената олигархоя а при Клинтън - финансовата олигархия. Това е демокрация по американски. Народа да го д,у,ха. За него остава като компенсация гледането на шоуто от предизборната "борба"
29
0
 
2
 
! Отговори
Глупости преди 7 години
Излезе запис на "компромат", който представлява най-обикновен разговор между хетеросексуални мъже, които обсъждат жени и който съм сигурен, че 100% от пишещите тук хетеросексуални мъже са провеждали при разговор с приятели!? "Компромата" показва единствено и само, че Тръмп е 100% хетеросексуален!? За голям "компромат" го обявиха сина на хомошекшуал - Де Ниро, нему подобни и разни засегнати застаряващи лелки....
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма дим без огън. Може и да не е точно така както разправят тези жени, но със сигурност поведението на Тръмп не е безупречно и има доста изцепки. А и от ден на ден става все по-смешен с тия си глупави изказвания! Ако американците искам клоун да ги управлява...
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С всеки изминал ден става все по-жалък!
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вижда се бойците-джихадист на партията с главно "п" се хвърлили вкупом на амбразурата в защита на кадидат-президента Тръмп. Да не е русофил този Тръмп? Да не ви се стъжни, животът, ако бъде избран за президент, а?
25
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И за миг не искам да си помислям какво го чака този свят с Хилари като президент...!!
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
za tozi psihichno ne oravnovesen nqmali lekar
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Представете си дъртата буца Хилъри президент. Баба да те управлява, та това ще е по-комично и от двата мандата на шим панзето! :D
22
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците ако си изберат тоя ***, ще си вкарат сами автогола.Никой няма да им е виновен.
21
6
 
7
 
! Отговори
69 преди 7 години
Този на снимката гледа като бебе което ще ходи по голяма в гащите..ха.ха
20
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обаче сигурно ще престанат да се появяват такива "опорочени" от Тръмп девици. Защото *** им главици проумяха че ще им скъса г*за от дела. Поне в щатите това е главно занятие, съдебни баталии.