Тръмп се извини за обидни изказвания към жените

Той описва нецензурно как е опипвал и опитвал да склони за секс жена
8 окт 2016 10:08, Елка Василева
49
Тръмп се извини за обидни изказвания към жените
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Кандидатът за президент на САЩ на републиканците Доналд Тръмп разпространи видео изявление, с което се извини за оскърбителни изказвания за жените, направени преди няколко години.

Вестник "Вашингтон пост" разпространи вчера видеозапис, правен през 2005 година, в който при частен разговор Тръмп прави редица вулгарни и сексистки изказвания за жените.

Във видеото Тръмп разговаря с известния телевизионен водещ Били Буш край снимачната площадка на сериал, в който милиардерът има епизодична роля. С нецензурни изказвания Тръмп описва как е целувал, опипвал и се опитвал да склони за секс омъжена жена, чието име не се споменава.

"Казах тези думи, не бях прав и се извинявам", заявява кандидат-президентът в разпространеното днес изявление.

Всички, които ме познават, знаят, че тези думи не отразяват моята същност, каза още Тръмп, обещавайки в бъдеще да бъде "по-добър човек".

Той все пак използва случая да нападне опонента си в надпреварата за Белия дом, отбелязвайки, че президентът Бил Клинтън "действително е злоупотребявал с жените", а съпругата му Хилари е "тормозила, атакувала, посрамвала и сплашвала неговите жертви".

"Нека бъдем честни, живеем в реалния свят", заяви Тръмп.

Тръмп определи разпространяването на видеозаписа като "нищо повече от разсейване от важните неща, които предстоят", пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: САЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия двамата ( Клинтънова и Тръмп) какви смешни кампании водятСекс??И двамата са за памперси май
39
1
 
2
 
! Отговори
v преди 7 години
До щщдКакво му е идиотското в отношенията в САЩ? Значи според теб трябва да се противопоставят мъже срещу жени. Да тормозят жените психически, а по лошите мъже дори да ги принуждават и насилват. И всичкото това заради заблудата, че мъжете трябва да правят бройки и за тях грях няма. Вместо като духовен лидер мъжът да гледа да създаде връзка и семейство, той върши рискове, престъпления и оставя сама жената да се защитава и да остава на опасности и рискове. Това ли е мъжкото, лидерското?
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 37 "Ако Тръмп е (изперкал) дядка, какво ще кажеш за изкуфялата бабичка Хилъри?От най"младия" към най-стария : Хилъри/р.1947г/ -изперкала бабка.Доналд/р.1946г/-изперкал дядка. Бърни/р. 1941/-дядка,който изглежда с акъла си.
37
0
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 7 години
Хора всякакви.( Каквото сте търсил, такова сте намерил). Всеки вижда това, за което има очи, казано е преди хиляди години. Което не значи, че е подходящ за лице на каквато и да е институция.Лошото е, че е Хилари не е по с всичкия си, а тази държава държи половината от оръжието на света.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубаво гледайте каква *** кампания се провежда и от двете страни в САЩ - доноси, компромати, платени свидетели, всичко най-мръсно и долно в името на власт и пари .И тази ""държава"" е пример за България
35
0
 
13
 
! Отговори
Лично мнение преди 7 години
Добре сега и аз съм обарвал омъжена жена и тя не само, че не беше против ами напротив - насърчаваше ме. По време на секс на жените им харесват вулгарни изрази и стенат в екстаз. И питам сега: Аз ли съм виновен за това. Слушал съм (неволно) разговор между жени и определено мога да кажа, че беше брутално вулгарен.Според мен този запис е пуснат от дебели, застаряващи жени с мустаци и превъзбудени мастни жени, които няма какво друго да правят, освен по цял ден да досаждат на околните.
34
3
 
0
 
! Отговори
до 34 преди 7 години
Каква гордост е да си сключвал брак 3 пъти? При положение, че бракът съвсем не задължителен. Или се самопреценяваш неправилно, или преценяваш другите неправилно. Ако в личния живот все гони тръпка, значи прагът на чувствителност все повече му се вдига (затъпява), което е опасно в обществено-политически план. Всички римски диктатори са се отличавали с показната си сексуалност (и жестокост).
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
36 Ако Тръмп е (изперкал) дядка, какво ще кажеш за изкуфялата бабичка Хилъри?
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха,русофили и русофоби хвалят един изперкал дядка,който има 4 официални фалита и в момента отказа да публикува данъчната си декларация, с което би могъл да затвори устните на критиците си,че е фалирал за пети път
31
1
 
5
 
! Отговори
Бранник преди 7 години
Тръмп е ВЕЛИК лидер на Западния свят, скоро всички ще го усетите на руските си гърбици камили загубени!
30
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп има пет деца от три жени и осем внуци, на Путин жена му избяга и се омъжи за 15 години по-млад. Путин никога не си позволява да говори така за жените, а когато каже някоя по-пикантна шега, хихика като П е дал.
29
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп има много повече мозък (добре функциониращ), отколкото 99% от българите.По повод това, че се е родил милиардер - ако нямаш акъл, милиардите ще станат на милиони за половин година, повярвайте. А в следващите година и половина вече няма да имаш пари да си платиш тока. Човекът е умен, възпитан и има добър англосаксонски ген, за разлика от недоносения ушат шматарок, който е глава на Рузката ***.
28
0
 
8
 
! Отговори
da be преди 7 години
И какво е обидното на "като си известен, можеш да правиш каквото си искаш с жените" Д. Тръмп ?. Те жените и без да са известни, правят каквото си искат с мъжете!
27
1
 
6
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
На Тръмпи да му извъpтитe по една бибиткa вие, дървени философки и философи.Ай със здраве
26
2
 
7
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Ами почти всички сме склонявали омъжени жени към същото. Това е природно заложено в мъжа. Тръмп сигурно е имал намерение с това да се представи,като човек от народа,но при придобития идиотизъм към отношенията мъж-жена в Щатите по-скоро е нагазил лука.
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек от народа.Каруцарите ще го припознаят за свой.
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 23. Верно бе,през 2005 г е бил на 59. Младеж ! Сигурно тогава е карал и без виагра.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като че ли никой не разбира какво иска Тръмп. Той е на 70 г.Роден е милионер,през по-голямата част от живота си е бил милиардер.Имал е всичко,което може да иска човек-пари,коли,жени,луксозни имоти и т.н Липсва му само едно нещо,Най-скъпото нещо на света-безсмъртието.Ако си беше останал милиардера Тръмп,една година след,като умре,никой няма да си спомня за него.Ако стане президент,става безсмъртен.Името му остава в историята. И след 100г,ше учат за него в училище,ще се пишат статии,книги и т.н
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се извинява и да не се извинява жената все си е там - втората дупка на кавала . Даже и е много . В нашето съвремие Деветата Дупка на кавала е Исус Христос , затова защото никой не изпълнява неговите 10 заповеди , а Аллах не го брои за Фактор .
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2005 не е бил на 70... Ще те оставя да си сметнеш на колко е бил защитнико :)Боли ме фара за Тръмп.Нито той,нито Путин са във фантазиите ми,за разлика от много пишещи тук.Лошо няма,живеем в 21 век все пак.Нарушенията в мозъчното кръвообращение,водещи до промени в личноста,може да настъпят и много по-рано и въобще да не настъпят.Познавам 60 годишни с Алцхаймер,които не разпознават близките си.Познавам и 90 годишни,които работят с компютър.При всеки е различно.