Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормоз

"Всички тези лъжкини ще бъдат съдени", заяви той
22 окт 2016 22:55,
50
Тръмп се закани на жените, обвинили го в сексуален тормоз
Снимка: БТА

Доналд Тръмп днес обеща да внесе жалби за клевета в съда срещу всяка жена, която го е обвинила в сексуални посегателства или друго неприлично поведение, след като бъде избран за президент. Той обвини съперничката си Хилари Клинтън и демократите, че са измислили обвиненията и че плащат на жените, предаде Асошиейтед прес.

"Всички тези лъжкини ще бъдат съдени, след като свършат изборите", заяви Тръмп.

Още по темата

Заканата му засенчи фокуса на речта, която произнесе днес в историческия град Гетисбърг, Пенсилвания, обявена предварително като изложение на неговия дневен ред през първите сто дни от управлението му, след като бъде избран за президент, посочва АП.

Тръмп започна, като обеща да замрази наемането на федерални служители, за да намали бюрокрацията, и нарече Китай валутен манипулатор, но не издържа на изкушението да се опита да дискредитира отново обвинителките си.

"Всяка от жените изрече лъжа с цел да навреди на кампанията ми", заяви той и отново отрече обвиненията им, като специално отбеляза, че някои от тях не са достатъчно атрактивни за него.

Десет жени обвиниха досега републиканския кандидат за неприлично поведение, припомня АП.

Тръмп отново изрази увереност, че изборите ще бъдат фалшифицирани в негова вреда, повтаряйки твърденията си за измами с гласовете, и настоя, че на Клинтън трябва да се забрани да участва в президентските избори заради незаконното използване на частния сървър за имейли по времето, когато беше държавен секретар.

Той се оплака също, че корумпирани медии фабрикуват измислици, за да го представят като "възможно най-лош и опасен", и се закани да отслаби медийните "властови структури", като стане президент. Тръмп посочи като пример за медийна властова структура, срещу която ще се бори, сделката за закупуването на "Тайм Уорнър", а следователно и на Си Ен Ен, от АТзТ.

Той заяви, че неговото правителство няма да допусне тази сделка, тъй като чрез нея ще бъде съсредоточена власт в ръцете на малцина. Според Тръмп сделки като тази подкопават демокрацията.

Републиканският кандидат отново заяви, че ще скъса или ще предоговори изцяло Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА) с Мексико и Канада и ще отмени тихоокеанското партньорство с 11 страни.

Тръмп припомни, че ще иска от Конгреса да одобри десетина закона, между които за намаляване на данъците за средната класа до 35 процента, както и на университетските такси и за построяване на стена с Мексико.

Републиканецът се закани също да изчисти корупцията, като настоява за ограничаване на мандатите в Конгреса и налагане на рестрикции върху лобистката дейност от бивши правителствени служители.

Той отново заяви, че ще депортира без никакво отлагане имигрантите, които са в затвора за престъпления, извършени с употреба на насилие. Тръмп обеща също да забрани визите за страни, които отказват да приемат такива хора.

Републиканският кандидат каза също, че ще преустанови плащанията от милиарди долари към ООН в рамките на програмата за борба с климатичните промени и с парите ще финансира екологична инфраструктура.

Кандидатът на републиканците избра да произнесе речта си в Гетисбърг, Пенсилвания, театър на една от най-емблематичните битки на американската гражданска война.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно е, че тези жени, които го обвиняват в сексуален тормоз се появиха преди изборите за президент. Къде бяха толкова години или сега от другата партия в Сащ са им дали долари.
18
1
 
12
 
! Отговори
Колгейт преди 7 години
Голям тормоз е било. Нацелува ги и ги зарязва.Сигурно им е миришела устата.Явно не са ползвали паста Колгейт.
17
1
 
12
 
! Отговори
до 21 преди 7 години
Хилари ще спечели, но няма да се радва дълго на победата си. Тая е много болна и няма да изкара и година от мандата си."Хи.ъри ползва двойнички. Ще е "жива", докато господарите й решат. И после- тази жена не е способна да бъде щастлива.Тя е тежък психопат.
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност, независимо от компроматите срещу него, позицията на Тръмп става ясна. Хилъри, независимо от дългия си престой във властта, е без ясна платформа. Никой не може да преразкаже речите й. Затова се пише за компроментирания й съпруг и за гафовете й с имейлите, които й се разминават неясно как.
15
1
 
3
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До АнонименТръмп си е търчи-лъжи,ама *** и *** със сигурност не е!Тия пари не се изкарват с малоумие,а точно обратното!По-скоро е мошеник(като всички строителни предприемачи) от висока класа.
14
2
 
6
 
! Отговори
Хм преди 7 години
То и Тръмп не е ангел небесен,ама тая истерия около него доби гротескни размери!А повечето обвинения се въртят около битовизми!Ами по-добре да разровят бизнес-миналото му,данъчната му история,не може да няма дефекти там!Или това е светая светих за американците??Явно коя е е*** е по-важно от това дали е крал!За Хилъри К. какво да кажем-пълен боклюк,ама щом си я харесват....
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всъщност това няма да са избори. Погледнете кандидатите - пълен кpeтeн и патологична лъжкиня. Хилари не е по-добра от Тръмп. Тръмп е простоват човек, но Хилари е пълен психопат и чисто зло.Според мен Хилари ще спечели, но няма да се радва дълго на победата си. Тая е много болна и няма да изкара и година от мандата си. Така че не наддавайте кой ще спечели, в крайна сметка вицето ще управлява.
12
2
 
2
 
! Отговори
инго преди 7 години
Жените със сигурност имат адвокати демократи:-):-):-)
11
6
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
Айде ве ще съдят, а краката като си разтваряха тогава що не го осъдиха?
10
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи сега ти е времето да признаеш че си гей и затвор до дупка за тез лъжкини.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И къде беше през вичките тез години сега ли забеляза как стоят нещата В супер мега демокрацията. Чакай да се сетим само един диктатор може да се справи с корумпираните медии и да вкара жените в затвора. Та кое е правилното.
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Килъри Кринтън жената на оня изнасилвач дето инасили Мониката тръгнала да се гъбарка с Тръмп... е няма такъв цирк, но в тази западна клоака всичко е възможно. И когато Тръмп осъди жените и построи Китайска стена с Мексико краварника ще цъфне и върже.
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не президент, то поне ще си излъска имиджа на позастаряващ мачо. Ако някои от вас си спомнят култовият преди години коцкар дядо Стефчо, то дядо Тръмп много ми напомня на него.
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние сме го закъсали с нашия избор за президент, но и американците са на същия хал и те нямат какво да изберат.
5
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво ни занимавате с тая отрепкка? Да каже него що народ го съдят за злоупотреби с пари и информация? Или колко далавери върти с ботоксовото жуже ***?
4
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що пък "съдени"? Истинските мъже друго правят с жените! Що не си го каже честно по телевизията: "Всички тия жени ще бъдат...!"
3
5
 
9
 
! Отговори
пеши преди 7 години
Речено-сторено. Този ще го направи. Ще има неприятни моменти за тези жени ако нямат доказателства или ако никой не стои зад тях.
2
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абсолютен популист.
1
8
 
16
 
! Отговори
Тръмп преди 7 години
Жените са лъжкини и само клеветят . Аз от 20 години не го вдигам въобще.