На борда на Ту-154 - 9 журналисти, 68 музиканти

Намериха и тяло на един от загиналите
Обновена: 25 дек 2016 10:30 | 25 дек 2016 10:30, Петя Славова
292
На борда на Ту-154 - 9 журналисти, 68 музиканти
Снимка: архив, Reuters

Тяло на загинал при авиокатастрофата със самолета Ту-154 е открито на 6 км от бреговата линия на Сочи. Това съобщи говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.
Тялото е било качено на борда на спасителен съд.

На мястото на катастрофата са намерени документи на журналисти от "Първи канал" и тяло на загинал, заяви източник от руските силови ведомства, пише БТА.

На борда на разбилия се самолет е имало трима журналисти на руския телевизионен канал НТВ, заяви самата медия.

Още по темата

В Сочи е създаден оперативен щаб за издирване на отломки от падналия в морето самолет. Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че на руския президент Владимир Путин се докладва постоянно за новите детайли около случилото се.

"Рано е да се говори за нещо конкретно, президентът изчаква картината да се проясни изцяло", каза Песков.
По уточнени данни на борда на разбилия се Ту-154 е имало 92 души, заяви руското министерство
на отбраната

Осем души екипаж и 84 пътници е имало по уточнени данни на борда на разбилия се край Сочи самолет Ту-154, заяви говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. Той посочи, че са издадени всички необходими указания за организацията на спасително-издирвателните работи. Създадена е и гореща телефонна линия към руското министерство на отбраната.

Във връзка с катастрофата за Адлер е заминала комисия на военното ведомство на Москва начело със руския заместник-министър на отбраната, генерал Павел Попов, каза Конашенков.

Сред пътниците е имало 68 музиканти от Александровския ансамбъл, както и девет представители на медии, заяви източник от аварийно-спасителните служби .Ръководителят на Александровския военен хор Валерий Халилов е в списъка с пътниците на самолета Ту-154. Списъкът беше качен на сайта на руското министерство на отбраната. Сред посочените в него пътници са още началникът на културния отдел към министерството Антон Губанков и популярната в Русия като филантроп Елизавета Глинка, позната още като "Доктор Лиза"

Следственият комитет на Русия в момента изземва документация и разпитва лица, подготвяли разбилия се самолет за полета към Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимка: архив, Reuters да не би да Е ТОЗИ aeropress-bg/images/stories/statii_01/v1_04.jpgСнимки на ТУ154 БОЛ - пляснали кукурузник , че 154 е отдавна за пенсия е ясно но четат и хора които нямат понятие от самолети -- съберете 92 *** в тоя на снимката !!!Лично мнение: Самолетите са хвърчило с мотор (опасна играчка)
61
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И по време на царска Русия и по време на комунистическа Русия и по време на "демократична" Русия - винаги са били к.очина! Честно казано не ми пука за някакви към военно министерство на Русия. Те трогват ли се че избиха над 50 000 сирийци в Сирия? Предимно жени и деца?
60
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГУРБЕНЧИЯТА - САЩ ВИНАГИ БОМБАРДИРАТ ЗАРАДИ НЯКОГО - В ЮГОСЛАВИЯ ЗАРАДИ МИЛОШЕВИЧ, ЛИБИЯ - КАДДАФИ, СИРИЯ,- АСАД, ИРАК - САДДАМ И Т.Н.АМЕРИКАНСКИ БОМБИ СРИНАХА ПОЛОВИН СОФИЯ И ИЗБИХА 4000 ДУШИ - ТОВА НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ.
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вертолета е самолет а самолета е селскостопански
58
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички руско-желаещи да заминават там да си четат новините , надявам се 3 000 000 да тръгнат за Русия
57
7
 
3
 
! Отговори
Даола преди 7 години
До ГОСПОД СЕ ЯДОСАРусия беше поканена от законното правителство на Сирия да помогне на сирийския народ да запази държавата и територията си. Надавам се, много скоро да бъдат прогонени бандитите / наричани " умерена опозиция" /и народът на Сирия да започне мирното възстановяване на родината си.
56
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да се смили над душите на жертвите на тази ужасна трагедия! Дано не се окаже,че някой ги е свалил защото тогав ще има планина от трупове. И запомнете едно! Руснаците не започват войните,те ги завършват!!!
55
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Купих си диплома за Журналист 2000 лева ти ли ша ми кажеш какво да пиша тука
54
2
 
3
 
! Отговори
тя преди 7 години
Голяма трагедия ! Дали е случайност?
53
6
 
13
 
! Отговори
Онуфри преди 7 години
Това безспорно е голяма трагедия, на сравнена с тази на българският народ и нищо. Историята е показала, че нито един народ не е бил унищожен физически, но морално и културно са много. С коментарите на нечовеците, които чета под статията разбирам колко е голяма българската трагедия и колко е нисък морала и липсват елементарни човешки ценности. 500 години турско робство не успяха да сторят, това което 26 години "демокрация".
52
4
 
7
 
! Отговори
Плачем за Русия преди 7 години
Диктатора Ердоган махни си грозните ръце от Русия.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който иска да чете руски новини да заминава там да си ги чете и да не се връща
50
7
 
6
 
! Отговори
IND преди 7 години
Мир на праха на загиналите.Но нека тази трагедия с невинни жертви тежи на съвестта на джуджето и тези, които подкрепят неговия режим!
49
3
 
7
 
! Отговори
относно троловете преди 7 години
Всеки сайт си има специален отдел "***". Тяхната работа е с постове (обикновено злостни, които нямат никаква връзка с реалността) да предизвикват повече посещения и съответно коментари от разгневените посетители и така пълните джобовете на шефовете на тези сайтове. Ако сте малко по-умни няма да им се връзвате. Нека си лаят колкото си искат! Ако не сте, продължавайте да ги правите по-богати!!
48
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не споменавай напразно името на Господа.Я го виж ти съдника.На всеки що годе грамотен човек е ясна кой бърка кашите в тоя свят.Кой дава примерно 5 млрд,/сещам се за Нюланд майната/кой бомби Югославия,захранва ИД,плаща на емигранти,да подобряват генофонда ни и после взима над милион обезщетение от бюджета,за адаптиране в новата стара работа-СБ ......може да се пише дълго.Така че по-кротко.Сатаната се е развихрил,но изходът е ясен.
47
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО ПЪЛНИ ИЗВЕРГИ МОГАТ ДА СЪЧУВСТВАТ НА РУСНАЦИТЕ КОИТО МАСОВО ИЗБИВАТ ХРИСТИЯНИТЕ В ДОНБАС И ЛУГАНСК СЪС РУСКАТА АРМИЯ И ОРЪЖИЕ И ЗАВЗЕМАТ И КРАДАТ ЗЕМЯТА !!!! КАКТО И ИЗБИВАТ ЦЕЛИЯ НАРОД НА СИРИЯ ОТНОВО ЗА ДА ИМ КРАДАТ ЗЕМЯТА!!!НЯМА ЖУРНАЛИСТИ ПЕВЦИ И ТАНЦИОРИ!! ИМА САМО СЪУЧАСТНИЦИ НА ПЪРДОКАТУНЕН В МАСОВИТЕ УБИЙСТВА НА ХОРА С ЦЕЛ КРАДЕНЕ НА ЗЕМЯТА ИМ!!!
46
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коледа е аре бегай с теа вертолети и селскостопански самолети за пръскане да заблуждаваш некой друг
45
11
 
12
 
! Отговори
До ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
Какви руснаци убиват мирните украинци? Украинската армия убива мирни украинци и руснаци.
44
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е съболезнования на близките на загиналите но,именно тия руснаци не помагат ли на един шиитски диктатор да избива стотици хиляди цивилни в Сирия а срещу Ид нищо не правят
43
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пятя толкова ли не можеш да копираш снимка на Ту-145 от интеренет а си сложила вертолети и селскостопански самолети на снимката горе , интересно ми е каква Квалификация имаш за да работиш това