На борда на Ту-154 - 9 журналисти, 68 музиканти

Намериха и тяло на един от загиналите
Обновена: 25 дек 2016 10:30 | 25 дек 2016 10:30, Петя Славова
292
На борда на Ту-154 - 9 журналисти, 68 музиканти
Снимка: архив, Reuters

Тяло на загинал при авиокатастрофата със самолета Ту-154 е открито на 6 км от бреговата линия на Сочи. Това съобщи говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от ТАСС.
Тялото е било качено на борда на спасителен съд.

На мястото на катастрофата са намерени документи на журналисти от "Първи канал" и тяло на загинал, заяви източник от руските силови ведомства, пише БТА.

На борда на разбилия се самолет е имало трима журналисти на руския телевизионен канал НТВ, заяви самата медия.

Още по темата

В Сочи е създаден оперативен щаб за издирване на отломки от падналия в морето самолет. Прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че на руския президент Владимир Путин се докладва постоянно за новите детайли около случилото се.

"Рано е да се говори за нещо конкретно, президентът изчаква картината да се проясни изцяло", каза Песков.
По уточнени данни на борда на разбилия се Ту-154 е имало 92 души, заяви руското министерство
на отбраната

Осем души екипаж и 84 пътници е имало по уточнени данни на борда на разбилия се край Сочи самолет Ту-154, заяви говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков. Той посочи, че са издадени всички необходими указания за организацията на спасително-издирвателните работи. Създадена е и гореща телефонна линия към руското министерство на отбраната.

Във връзка с катастрофата за Адлер е заминала комисия на военното ведомство на Москва начело със руския заместник-министър на отбраната, генерал Павел Попов, каза Конашенков.

Сред пътниците е имало 68 музиканти от Александровския ансамбъл, както и девет представители на медии, заяви източник от аварийно-спасителните служби .Ръководителят на Александровския военен хор Валерий Халилов е в списъка с пътниците на самолета Ту-154. Списъкът беше качен на сайта на руското министерство на отбраната. Сред посочените в него пътници са още началникът на културния отдел към министерството Антон Губанков и популярната в Русия като филантроп Елизавета Глинка, позната още като "Доктор Лиза"

Следственият комитет на Русия в момента изземва документация и разпитва лица, подготвяли разбилия се самолет за полета към Сирия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А колко ли хиляди сирийци избиха руските самолети?
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На подобна трагедия нормалният човек не се радва.Радват се единствено ортодоксалните комунисти, когато ушанките свалиха малаизийският самолет, и то по НАЙ-ПОДЛИЯТ НАЧИН, а обвиняваха другите.Подлостта е в кръвта на вампирясалите комунисти.
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
на снимката тоа самолет колко много прилича на Ту-145 ама преди 100 години
39
8
 
11
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Абсолютно убеден съм, че тук има хора радващи се на трагедията, тези хора бих ги сравнил с деянията на ИД!!!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Седващата статия за тоа сaмолет ще e със снимка на магарешка каруца
37
7
 
20
 
! Отговори
321 преди 7 години
Не мога да повярвам. че има хора които се радват на човешка трагедия. Само защото били руснаци! Народа които все още спира тоталното унищожение на света!!!! Но за съжаление не може да спаси уродливи души на злобните либeрасти!!!!Абе, к"во ли ми пука, някой ден ще си платят прескъпо, и то доста скоро...
36
0
 
7
 
! Отговори
хеликоптер преди 7 години
Колко стаатии станаха вече със снимики на вертолети , хеликоптери и аграрни самолети
35
4
 
1
 
! Отговори
Банскалия преди 7 години
До Анонимен 54От Банки ле си?!
34
10
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
До ЗасраменАМИ АЗ КВО СЕ ОПИТВАМ ДА ОБЯСНЯ БЕ ! НЕКА В ТОЗИ МОМЕНТ ПОНЕ ДА НЕ ГИ ПЛЮЕМ ,А ДА ИМ СЪЧУВСТВАМЕ КАКТО ТЕ СА "СЪЧУВСТВАЛИ" НА ЗАГИНАЛИТЕ УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ И ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ ЗАЩИТАВАЩИ РОДИНАТА СИ ОТ РУСКА АГРЕСИЯ ! НЕКА ПОЧИВАТ В МИР АКО БОГ ИМ ПРОСТИ ГРЕХОВЕТЕ ЗАТОВА ,ЧЕ СА ОТРАЗЯВАЛИ НОВИНИТЕ ТАКА КАКТО НА ПУТИН МУ ХАРЕСВА И ЗАТОВА ,ЧЕ СА ПЕЕЛИ НА РУСКАТА АРМИЯ ПЕСНИ ЗА ДА ГИ ВДЪХНОВЯВАТ ДА УБИВАТ ПОВЕЧЕ ЗАЩИТАВАЩИ РОДИНАТА СИ УКРАИНЦИ !
33
3
 
17
 
! Отговори
До всички, които се преди 7 години
В тая катастрофа са загинали обикновенни цивилни хора, сред които родители, дъщери, синове, хора със своите съдби и неволи, хора като всички нас. Знайте, че всеки от нас може да бъде сполетен от такава трагедия. Надявам се, че все пак във вас има дори малка частица човечност и на този свят празник си спомнете, че сме хора!!!
32
11
 
24
 
! Отговори
Засрамен преди 7 години
Срамувам се от антируските коментари,които чета ,за смъртта на руски журналисти и музиканти в тази трагична катастрофа.Опомнете се -това са музиканти и журналисти и злостните коментари за тяхната смърт е симптом за Вашата морална и душевна смърт!
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фен групата на ИД в сайта гърми шампанското от радост.
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Йелстоун е обещал новогодишни салюти и фоервейки.Да видим!
29
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А РУСНАЦИТЕ ЯСНО ПОКАЗАХА, ЧЕ СА ПРЕДИМНО АНТИХРИСТИ ВОДЕНИ НАЧЕЛО СЪС НАЙ-ГОЛЕМИЯ УБИЕЦ МАСОВ НА ХРИСТИЯНИ ЗА 21 ВЕК ПЪРДУТЕН !!!това е добро начало!!! ЦЯЛОТО ПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ НА РУСИЯ *** ЩЕ Е МАЛКО ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ ДЪРЖАТ НА ВЛАСТ ГНЬОМУТЕН!!!!!!!!
28
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според вас хора ли са същества, които се радват на такава трагедия? Според мен такива са само физически хора, а душевно
27
1
 
4
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До само така Следващия път, когато решиш да се качиш на самолет, си спомни думите, които написа.
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Киро кофражиста 37Не, щяха да свирят на гроба на ВСИЧКИ УБИТИ В СИРИЯ, ЛИБИЯ, ИРАН, ИРАК, ЙЕМЕН, ЮГОСЛАВИЯ......и т.н и т.н......от краварската армия и помощниците им! А ти си затвори мръсната уста, безчовечно същество....
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Да ти се върне още по-прекрасен коледен подарък.Амин,!
24
0
 
5
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Карма ис а бич.Язък за хората, но такива са механизмите на вселената.
23
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оправдават загубите от войната в сирия стар похват на ссср пропагандата сигурно и авто катастрофите са нараснали 5-6 пъти