Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
3
 
11
 
! Отговори
=== преди 7 години
Тоя дядка нема кво да подхваща и да дава акъл дето го нема - олдфешън олдмен - бай бай старчок.........
398
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 59 Любомир Динев -конституционният съд не е отменил задължителното гласуване ,отменил е санкциите за негласувалите.Информирай се като не знаеш.
397
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От симитлийския кмет поиска ли прошка?
396
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДСАМО ДА ИСКАШ ПРОШК8А - ТРЯБВА И ДА Я ПОЛУЧИШ.
395
3
 
23
 
! Отговори
ИСТИНА преди 7 години
ПРОШКАТА МИНАВА ПРЕЗ ЗАТВОРА .. ДАДЕ МИЛЯРДИ ЗА МАГИСТРАЛИ КОИТО САМО ТВОИТЕ ФИРМИ СТРОЯТ, КОИ КАК МОЖЕ И СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ СА ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ...САНИРАШ САМО В ГРАДОВЕ В КОИТО ИМАШ СВОИ ФИРМИ ..ЦЕЛИ РЕГИОНИ ЗАБРАВЕНИ..ТЪРГОВЕ ЗА МАЛКИ СУМИ ПО НОВИЯТ ЗАКОН ОТ АПРИЛ 2016 ВЕЧЕ НЯМА,ВСИЧКО СТАВА С ДОГОВАРЯНЕ ЧЕ ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ ПО СТЪЛБИЧКАТА.
394
2
 
14
 
! Отговори
до 508 преди 7 години
Кой да е смирен? Кой да прости?Аз, нали?А Боко ще се възвиси доуховно!Не може едно действие да е без съдържание и смисъл.Има смисъл и за двете страни. Не само за този, който е направил непростими неща.Няма да се смирявам, нито ще простя, защото не искам да ме управляват разбойници, които могат да правят безнаказано всичко, но ние трябва да сме смирени.Познавам Библията, не съм религиозен, не прощавам и не се смирявам нито за мое , нито за нечие удобство!
393
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕЙ БОСТАН АЛАХ ЛИ СОЧИШ С тоя пръст ?
392
4
 
28
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Браво др. Борисооф, а ти в коя партия членуваше? Не беше ли същата, която сега плюеш. И отново плашиш. Ще спре санирането, а бе направо светът ще загине ако герб не са на власт. И с този *** кръчмарски език си само за селски пъдар. Не ставаш за нищо. Само се хвалиш. Без теб в държавата ще бъде много по добре. Няма да има платени протестъри, окупации, безогледно крадене, излишно наприжение. Как напреднаха всички страни от бившия соц. лагер. Ние сме на опашката заради такива като теб. Наглец
391
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АКО МОЖЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ ПРОШКАТА И НЕЯ ЩЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕШ,НО ПРОШКАТА СЕ ДАВА..А МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ТИ ДАДАТ ПРОШКА? ЗАЩО ДА ТИ ДАДЕМ ПРОШКА,ТА ТИ НЕ ПОЖАЛИ РОДИТЕЛИТЕ НИ,НЕНАВИСТТА ТИ КЪМ БЕДНИТЕ ПЕНСИОНЕРИ Е ЖАЛКА,А ТЕЗИ ДЕТО СА С ПО 1-2 ВИСШИ ОБРАЗОВАНИЯ ВЗЕМАТ ПО 600 ЛВ.ЗАПЛАТА,ЗАЩО ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМ КРАДЕТЕ ОТ ЗАЛЪКА ,ЗАЩОТО СТЕ ВИНАГИ ГЛАДНИ,НИКОГА НЕ НАМЕРИ ПЪТЯ КЪМ НАРОДА СИ И ТИ КАТО ОСТАНАЛИТЕ КОМУНИСТИ,НА ВАС ВИ Е ЯСЕН САМО ПЪТЯТ НА ТРУПАНЕ НА МИЛИОНИ,НА ДАЛАВ
390
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Празник е - поискайте прошка, правете секс и яжте яйца. :)))
389
6
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Боко пак не е в...ред,прошка ще иска.Изтерзаният народ го...плюе,а той мисли че пролетен...дъжд вали.
388
3
 
23
 
! Отговори
КОЙТО ЛЪЖЕ,ТОЙ КРАДЕ преди 7 години
ЦЯЛ ЖИВОТ БИЛ ГОТОВ ДА УМРЕ ЗА ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО БИЛ ПАТРИОТ. АМИ НЯМА НЕЩО ПО-ПАТРИОТИЧНО ДА ВЗЕМЕШ НАЙ-СЕТНЕ ДА УМРЕШ ИЛИ ДА ТЕ УМРАТ. НЯМА НУЖДА ДА ПОДЛУДЯВАШ И ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. АКО СИ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ, ПОСЛУШАЙ ЛЮБИМИЯ СИ АЗИС И "УМРИИИ". ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙ КАКВИ ГИ ГОВОРИШ, ЩОТО СЕ НЕ ЗНАЕ. ОКОНЧАТЕЛНО СИ СЕ ПОБЪРКАЛ И ТИ ЛИЧИ ОТДАЛЕЧЕ. ИЛИ МЛЪКНИ ИЛИ СЕ МАХНИ. ДА СИ ОТДЪХНЕМ ОТ ТЪПАТА МУ ТРА ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ ТИ И СЪСИПАНИЯ НИ ЖИВОТ.
387
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като им пречи комунистите да не стъпват по магистралите имат си достатъчно пътища от тошо, а там не е за учебни да се трепят.
386
7
 
19
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Комунист да иска прошка?Това е несериозно!
385
1
 
13
 
! Отговори
прошка преди 7 години
Прошката не е нещо конкретно; чрез прошката се издигаме духовно, показваме СМИРЕНОСТ( нещо, което за масата наперени и агресивни хора е "немислимо".)Искам прошка.Простено да ти е.
384
17
 
8
 
! Отговори
? преди 7 години
От мнго време се чудя защо държанието на Нинова ми се струва "дежа ву", но и нещо "архаично".. а то - напомня ми дама от стих. на Вапцаров:"...А дамата сопната, знаете -тропа, нервира се,даже проплаква.Залива ме с кални потоциот ропоти град от словеснаатака...."Трудно се изтърпява такава жена, особено сега!.(било е преди 90г..)... И защо трябва да се "изтърпява"?Обикновено човек "си тръгва"...дори и да е на дебат...
383
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много сте се отклонили от темата.Когато се иска прошка, се чака отговор. Не давам прошка на този, който се отнася към държавата като към лична собственост! Няма да простя за увеличаваните пенсии с 2 лева, разчитайки на контрабандата за бюджета и нарича това икономика!Прошката има смисъл, за човек може самокритичен, който ще приеме това, за което го упрекват, ако не го е забелязал.Той смята, че няма никакви недостатъци и е върхът!Безочие и цинизъм."През иглени уши...в Царството небесно".
382
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Грешките на този кухар не са неволни-геноцидът и фалирането на държавата са престъпления!Никаква прошка-разстрел за гове*дото!
381
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде господин шофьор, няма да мъча пповече, обиколният марширут на Марица е Пловдив-Садово-Поповица-Първомай-Бяла Река-Горски Извор-Клокотница-Хасково-Подкрепа-Харманли-Любимец-Свиленград-Капитан Андреево. Би трябвало да го знаеш, след като до 2015г. От 1999 до 2015 би трябвало да знаеш този марширут.
380
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напиши в гоогле ам марица пропадна и гледай снимки, предполагам че са photo shop. :Д нищо че гърмяха медиите 1 седмица за този скандал. :D Кой ти помни, мантинели били. :D :D :D ей герберчета, жалки сте като се мъчете да лъжете.