Рюте за думите на Ердоган за Сребреница: Недопустимо!

Това е отвратителна фалшификация, отсече холандският премиер
14 мар 2017 21:05, Елка Василева
76
Рюте за думите на Ердоган за Сребреница: Недопустимо!
Март Рюте. Снимка: архив, Reuters

Холандският премиер Марк Рюте определи като "отвратителна фалшификация на историята" думите на турския президент Реджеп Ердоган за избиването на 8000 босненски мюсюлмани в Сребреница от босненските сръбски сили през 1995 г., предаде АФП.

Още по темата

Той продължава да изостря ситуацията, посочи Рюте, цитиран от холандската информационна агенция АНП. Ние няма да паднем до това ниво. Това е напълно недопустимо, добави той.

Ердоган спомена днес за клането в Сребреница, което холандските сини каски не успяха да предотвратят.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цариград беше център на Православието ,сега Москва.Първи Рим е станал център на най-голямата християнска ерес-католицизма.Втори Рим /Цариград/е изпаднал и дълго време е бил център на най-голямата по численост религия -ислямаТрети Рим Москва ,известно време център на -атейсма /комунизъм/но отново продължава да бъде център на Православието. След Трети Рим /Русия/,четвърти няма ,да има.
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цариград - център на Източното Православие
49
1
 
1
 
! Отговори
до 70 преди 7 години
Точно обратното е само НАТО може да ни опази от руското влияние,а Русия единствено може да ни спаси от турските мераци на Балканите.Китай е твърде далече за да ни спасява от който и да е.Запада ,ако е принципен,трябваше до сега да е изхвърлил Турция от НАТО и да е наложил жестоки санкции на комшийте.Китай си води своя политика и подкрепя Турция,с цел отслабване на НАТО.
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Той - НАТО може да ни спаси от турските попълзновения само донякъде, но не може да ни спаси от руския пещеренокапиталистически фашизъм. Това ще направи единствено Китай - последната надежда и опора на всички прогресивни комунистически сили по света, все повече стъпквани от агресивния ретроградно-упадъчен руски милитаристически ботуш!
47
5
 
3
 
! Отговори
Kozel преди 7 години
братя турци в ***, ние се освободихме от ивриейското робство и скоро ще си възвърнем териториите до виена и отвъд с помощ на нашите руски братя които също са ощетени от нагло саксонските иврей:)
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борбата със великосръбския фашизъм все пак някак завърши, макар и далеч не окончателно. Как ще се борим обаче с великоимперският руски милитаристически фашизъм на Путин, не е много ясно, защото той притежава атомни бомби. Преди Хитлер да бъде смачкан, той разнебити цяла Европа. Сега това се повтаря. На мястото на Италия тогава, сега се намърдва Турция с ислямското Дуче.
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да де, холандските сини каски с МЕСЕЦИ прикриваха бандите на бошняците, които тероризираха всичко наоколо. И сръбската армия нищо не можеше да направи, понеже не искаха да се бият холандците. Когато положението стана нетърпимо, сърбите ПЛЕНИХА мощните евро-ге.йове без пушка ***. Не си мислете, че случилото се, макар и отвратително, не е имало ОЩЕ ПО ОТВРАТИТЕЛНА ПРИЧИНА.
44
6
 
4
 
! Отговори
SS преди 7 години
Честно казано прави са турците за случая в Сребреница.Холандците са си стояли и са наблюдавали как се избиват 7-8 хиляди души.
43
2
 
10
 
! Отговори
bo преди 7 години
Е,кво сега,...рязаната карабина говори за кланета...Нааааглост! Той много голяма уста отвори и при инцидентра с руския самолет, ама после си удариха една целувка с език...с ***. Както някой беше казал...."всеки един договор с Русия, не струва дори и колкото хартията на която е написан!"Аз бих включил към този цитат и Турция!
42
4
 
10
 
! Отговори
Гнила Работа преди 7 години
Има нещо много долно и подло в турския мерак за власт, имане и прочие! Ердоган бил религиозен ?? Това значи ли че обича Бог - Създателя на Вселената или обича нещо друго??? Нещо което няма нищо общо със Истината и Божиите Закони! Когато се говореше за Арменския геноцид извършен от османските разбойници Ергоган пак злобееше, сякаш това не е вярно!! А сега е от другата страна и иска холандците да се чувстват виновни за престъпления на друга нация !?? Ергоган е слуга на Лъжата и Омразата!!
41
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е болезнена, господин Рюте! И явно ага си не поплюва когато трябва да каже нещо в прав текст.
40
5
 
9
 
! Отговори
Маската преди 7 години
Явно и Ердо и Гюлен имат еднаква цел, но Гюлен иска да изчака момента, докато Реджепа иска още сега да е на вихъра на вълната. Смята че в ЕС има вече достатъчно *** че да нахлуе барабар с бежанците като жив щит. Кат нищо може да крои такива планове
39
7
 
20
 
! Отговори
Маверик преди 7 години
Бай Реджи само чака да почнат ислямски изцепки из ЕС и тръгва на нов поход срещу Европа. Виена пак ще стане арена. Не знам вече кой кого тоя път. Нас ще ни сгазят то се знае.
38
4
 
1
 
! Отговори
до 46от 45 преди 7 години
Барзани ,нали извоюва автономия за ИракскиКюрдистан.С какво помага на Турските кюрди да имат същата автономия ?С нищо ,така ,че не ми го цитирай за обективно мнение на турските кюрди.Точно този ли който искаше да има самостоятелна власт в Ирак,тръгнал срещу ПКК,ясно е на кой се е продал.
37
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
холандците имат доста "геноцида" в индонезия 1947 410 души - жени и деца - избите на остров ЙаваКакто и 10 000 китаеца в Джакарта, не случайно днес Китай обяви че ще работи за присъединяване на Турция към ШОС
36
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Холандците наистина имат вина при този драматиченергия инцидент. Реагирали са страхливо.
35
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 34 Я ти по-добре кажи ,кой НАТО вски съюзник да подкрепяме,Турция ли ,или Германия и Холандия,щото се чувстваме като в небрано лозе,пък и Турция говори нещо с любов към наша територия,бре що така ,нали сме от един отбор. Симпатизираме само на Русия ,без Турция ,само болен мозък може да приравнява Турция с Русия.
34
8
 
5
 
! Отговори
Bulgar преди 7 години
Abe o6te li ne razbraxte za6to ni bklu4ixa b evrosayuza Stanaxme kolonia i ni exploatirat A 6to se otnasia za turtsite te ne sa glupavi kato nas tegliat nomer 4e iskat da se vklu4at v evrosıyuza isi opraviat ekonomikata :)
33
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До жалък сиобиди от такива като теб са комплимент за мен, ако беше казал нещо хубаво щах да се притесня. Вие като видите че тезите ви се пропукват, сменяте рязко темата с лизни нападки. типично за ....Някой ден ще прогледнеш и ти, успех!
32
7
 
8
 
! Отговори
Who Cares преди 7 години
A turcite dokazani pacifisti.