Пляс по ръката на Тръмп: Протокол и поведение от Мелания

Първата дама на САЩ отривисто избута съпруга си, когато той понечи да я хване за ръка
23 май 2017 20:04,
114

Когато вчера американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания пристигнаха в летище Бен Гурион в Тел Авив стотици камери бяха насочени към тях. И нито един миг не беше пропуснат.

Семейство Тръмп бяха посрещнати от Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара и след официалното посрещане се отправиха към терминала. Вървейки по червения килим Доналд Тръмп се пресяга, за да хване ръката на съпругата си.

Но тя не се подава на такива жестове и с отривисто движение на ръката го удря леко.

"Е, това е смущаващо", коментира израелско издание в Twitter и прикачва кратко видео, което към момента е споделено над 45 хил. пъти.

От Белия дом отказват коментар по случая за CNN, но в интернет коментари и шеги има много.

"Мелания заслужава медал за това движение", пише един потребител в Twitter. Други пък напомнят, че по време на традиционно събитие в Белия дом на Великден Мелания тактично е побутнала президента, за да си сложи ръка на сърцето, докато звучи химна.

Междувременно, много хора напомнят, че преди отпътуването на дългото международно посещение, Мелания щателно е изучила протокола. И по протокол двамата не би трябвало да държат ръцете си.

А и самия Тръмп и Нетаняху сами бяха объркани от протокола.

"С целия този протокол, никога не знаем какво да правим", шегува се Бенямин Нетаняху.

"Какъв е протоколът? Имаш ли идея?", пита Тръмп.

"Кой знае", отвръща Нетаняху през смях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
1
 
! Отговори
и това преди 6 години
е най-важното "събитие" от посешението на Тръмп в СА и Израел, което заслужава внимание според нашата жълта "журналистика" ... само не казвайте, че квото се търси, това се и предлага
78
0
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Впрочем похвално е, че си си взела бележки от забележката ми, Пиккло- да не се оценяваш сама на своите постове!Браво- едно полезно нещо да научиш от мен, Пиккло!
77
2
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 105 Пиккло, Масларова открадна 12 милиона и няма даже осъдителна присъда. Доган открадна 1 милиард и няма осъдителна присъда! Тиквата 4 милиарда лична банкова сметка и няма осъдителна присъда и ти си тръгнала да говориш за Сидеров? Я кажи за идола си милиардер Тиквата? Кажи, *** ОВЦЦА!
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне не ходи по стажанти и не припада след срещи ;)
75
0
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Пиклло, не аз имам намерение да те съдя, а ти мен! ОВВВЦА!
74
3
 
1
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Хахаха- тези закони и алинеи успяха да издействат ПЕТ ЗАКОННИ ОСЪДИТЕЛНИ ПРИСЪДИ на престъпника сидеров- дали биха били толкова безобидни за теб- дребният самотен пършиввец?:) Пиклльо:) Още имаш жълто около устата, употребяваш наркотици, пиянстваш, а си седнал да се занимаваш с оценка на коментарите на анонимна за теб жена, само защото пиша истината за шефа ти:):):) Я напиши- на колко ракии си? ;) Не ти ли е вече време за сън:)
73
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 102 Пиккло, ти щеше да ме вкарваш в затвора, забрави ли? Преди малко го каза .Ппростта елеменнтарна оввца!
72
1
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 101 Изказът ти не е на място, защото ми четеше някакви закони и членове от тях според които ще ме вкарваш в затвора, защото съм казал, че ще те убивам във форума. А к'во се оказва, Пиккло? Че думите ти са един въздух!Пиккло, Очень Хорошо, а?
71
2
 
0
 
! Отговори
До 100 преди 6 години
А обидите ти са израз на интелектуална немощ:) Просто не можеш да ми противопоставиш нито един факт и поради това решаваш, че личната обида/ нападка е най- доброто ти оръжие за промяна на съдържанието на коментарите ми- особено в частта за квалификацията ми за сидеров:)
70
1
 
0
 
! Отговори
До 100 преди 6 години
Изказът ми е точно на място. Пак повтарям- не съществува законен български съд, който да ме осъди за това, че наричам престъпник лице с над 5 осъдителни присъди, постановени от законен съдебен състав и влезли в законна сила. Това не е клевета, а речникът ми подхожда на интелектуалният и речеви багаж на 99% от списващите мъжки креттени тук.
69
0
 
4
 
! Отговори
Чибо и не ме трийте! преди 6 години
Не е нужно няколко пъти да се изгледа видеото, за да се види, че за Мелания просто няма място отляво на червения килим и повече от естествено е жената да се подразни! После ѝ е все тая кой, дали и защо ѝ бил подал ръка! Борянче, нали ти платиха за поредния пасквил? Е кво тогава се възмущисваш чак толкова парадно?!
68
2
 
1
 
! Отговори
96 преди 6 години
Наркоман си ти! Бесен си, че нарекох идола ви волен сидеров престъпник, нали?:) И да беснееш , и да не беснееш, пред фактите всеки мълчи. Сидеров е престъпник и то- престъпник - рецидивист- това е правната квалификация съгласно всичките му осъдителни присъди,влезли в законна сила, за извършените от него престъпления. Няма български съд, който да отрече този факт. Това е положението. Аз съм била наркоманка- хахахаха:) Да не съм като вашия престъпник Варадерото, а?:)
67
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
95 ти що си адвокат на атакиста какво се месиш между спора на двамата? става интересно да видим докъде ще стигнат
66
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 95 Знам!Но си направих експеримент за поредна вечер. Оказва се, че да контактуваш с наркомани е сложна задача! *** ще те разбере по-скоро отколкото наркомана!
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атакисте, що се връзваш на наркомани не мога да разбера? Готин човек си, разбран си, разбирам , че си импулсивен понякога но това е излишно- няма да оправиш наркоманите във форума.
64
2
 
0
 
! Отговори
До 93 преди 6 години
Пиккльо е баща ти- аз съм хетерожена, атакисте. Семейна съм и да- съпругът ми е гений. Това най- много ви бърка в здравето, нали?:) Няма нужда да се крия зад съпруга ми. Пробвай да ме убиеш- да видим кой кого...Да не мислиш, че съм беззащитна жертва, м? Жалки слуги на един престъпник...
63
1
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
до 90Пикльо, късам ти главата, не те убивам, само ти откъсвам главата!Това убийство ли е?Оллигофрен, теб където те набарам, там те убивам!Май на теб ти вредят субстанциите които приемаш.
62
1
 
1
 
! Отговори
атакист преди 6 години
до 90 Пикльо, късам ти главата, не те убивам, само ти откъсвам главата!Това убийство ли е?Оллигофрен, теб където те набарам, там те убивам!
61
1
 
0
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
осъществяването му, се наказва с лишаване от свобода до три години.Хайде сега отивай при женицата си и не се занимавай с мен! Няма нужда да съм ничия съпруга- аз СЪМ адвокат- пеналист, практикувам в София от 17 години. Време ти е да спреш белото- вреди ти при комуникация с мен...
60
1
 
0
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
НК Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава над друга, се наказва за нахлуване във война с лишаване от свобода от три до десет години.Чл. 144. (1) (Изм., ДВ, бр.28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм., ДВ, бр.10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр.62 от 1997 г., изм., ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм., ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който се закани на другого с престъпление против неговата личност или имот или против личността или имота на ближни И това задържане може да предизвика основателно страдание за осъществя