Юнес Абуякуб е управлявал микробуса-убиец от Барселона

Испанската полиция извърши нов обиск след атентатите
21 авг 2017 11:40, Елка Василева
13
Юнес Абуякуб е управлявал микробуса-убиец от Барселона
Снимка: Reuters

Полицията в испанския автономен регион Каталуния съобщи, че е идентифицирала водача на микробуса, с който бе извършено нападението в сърцето на Барселона, съобщи АФП.

Името му не бе разкрито, но регионалният вътрешен министър Жоаким Форн заяви пред местно радио, че "всичко подсказва, че шофьорът на микробуса е бил Юнес Абуякуб".

Още по темата

Испанските власти издирват 22-годишния мароканец Юнес Абуякуб, който е живял в Рипол. Той е последният заподозрян, когото полицията издирва за атентата в каталунската столица.

Испанската полиция претърси тази сутрин жилище в град Рипол във връзка с атентатите в Барселона и Камбрилс, съобщиха междувременно местни медии, цитирани от ДПА. Според вестник "Вангуардия" иззети са били две чанти и кутия.

В събота полицията претърси в Рипол и дома на имам, за когото предполага, че е ръководел клетката, организирала атентатите в Барселона и Камбрилс, при които загинаха 14 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Името му не бе разкрито, но регионалният вътрешен министър Жоаким Форн заяви пред местно радио, че "всичко подсказва, че шофьорът на микробуса е бил Юнес Абуякуб".===Що за изречение е това, извинете?
7
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялото му семейство на кораб и хайде обратно. Не са знаели, ха-ха, кой им вярва. В тяхното затворено и гнусно общество всичко се знае но те се радват когато се избиват християни. Русия и Израел са безмилостни в такива случаи, събират всичко и шут в задните части но завинаги!!! Другите да знаят, имат ли информация, че някой замисля някаква гадост, веднага да съобщава, защото ще отиде да живее с камилите в прахоляка.
6
1
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
И ти нещо май си се зомбирал :-) :-) :-)
5
10
 
0
 
! Отговори
ЗАСЕГА НЯМА ТЕР АКТ преди 6 години
tМного е важно да се открие терористи на власт какви камери са монтирали преди обсебването на водачи на МПС /пили напитки с зомби съставки/ Има вече достатъчно данни.Ползвайте данъчните които следят всяка продажба..камерите са с вградени зомби сканери и се ползват от жестоки врагове з а мигновенно обсебване на облъчени от камерите жертви..Да се дадат снимки на показното обемно обсебване на водачи на МПС ползвани за КАТАСТРОФИ
4
0
 
21
 
! Отговори
факт преди 6 години
До zeusКой да ги затвори?Европа е беззащитна благодарени е на управляващите който я предадоха.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е много ясно, вие да не очаквате Хосе Фернандес да го управлява?
2
1
 
26
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Съвсем скоро войните в Сирия и Ирак ще свършат и хиляди главорези ще тръгнат към Европа. Границите трябва да бъдат затворени незабавно, а наличните вече клетки в ЕС да бъдат унищожени, иначе не ни чака нищо добро.
1
1
 
25
 
! Отговори
как я докарахме преди 6 години
Как можа велика и цивилизована Европа да стигне до тук,сама и без защитна с атрофирали служби за сигурност и превземана от хуни който променят живота ни!?зомби рани жители който не виждат заплахата и стоят като овце на заколение вместо да се борят срещу хуни те!?