Взрив в метрото в Лондон, има пострадали

Във вагона настъпила паника
Обновена: 15 сеп 2017 12:01 | 15 сеп 2017 11:14, Елка Василева
120

Снимка: Twitter

 

Взрив избухна в метрото в Лондон, има пострадали, пише „Сън“.

Няколко души са получили изгаряния по лицето.

На мястото са пристигнали службите за спешна помощ.

От полицията съобщават за инцидент на гара "Parsons Green" в западната част на британската столица. На място са изпратени служители на реда, пожарникари и медицински екипи.

От публикуваните снимки се вижда, че взривът и последвалото възпламеняване са станали в бяла пластмасова кофа, която, опакована, се е намирала вътре във вагона. Вагонът видимо не е повреден отвътре. Около подозрителния пакет има разхвърляни лични вещи на пътниците.

За момента не е известен броят на пострадалите при инцидента. На място са пристигнали пожарникари, екипи на спешна помощ и въоръжени с автоматично огнестрелно оръжие полицаи от антитерористичните части.

Очевидци, цитирани от Би Би Си, съобщават, че във вагон е станала експлозия.

По думите на очевидка тя е чула взрив, а след това е видяла пламъци. Между нея и мястото на експлозията имало много хора и затова тя не била пострадала.

По думите на жената обаче тя е видяла няколко пострадали, включително и с обгорени лица. Очевидката разказа, че във вагона е настъпила паника.

Жена каза пред Ройтерс, че е била ранена при блъсканицата заради избухналата паника.

Операторът на лондонското метро съобщи, че влаковете по цялата линия са спрени, предаде Асошиейтед прес.

Според телевизия Скай нюз взривът, избухнал в лондонското метро, е бил сравнително слаб, но е избухнала паника.

ТАСС отбелязва, че инцидентът е станал в район Фулъм в час, когато хората са отивали на работа с метрото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: Лондонметроексплозия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
14
 
! Отговори
Дърт имам преди 6 години
Какво толкова е станало бре джанъм? В крайна сметка петък е - ден за джамия! Нормално е след намаза правоверните да пуснат кръвчицата на някой и друг неверник! Казва се курбан (някъде се среща и като корбан)!
47
2
 
14
 
! Отговори
знаещ преди 6 години
С оглед декларацията на Външно , която е съгласувана с позицията на САЩ и ЕС , най-вероятния извършител е Русия , Путин . Предполагам иска да дестабилизира Англия и след това да я присъедини към страната си под името " Далекоевропейска западна руска република" / съкратено ДеЗРР/ . Това е най-логичната причина . Е има вероятност от 0.00000000000000000000001 процент да е дело на някои радикали - я ислямисти , я неонацисти
46
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зарбирам защо ни занимавате с проблемите на англия, нито са европейци нито християни. да си се колят и думкат там не ме брига
45
0
 
8
 
! Отговори
Додо преди 6 години
До модa: Моля Ви, изтрийте моя коментар (номер 37 за момента), че имам правописна грешка, за да си я оправя и пак да го постна. Така ще допринесем за по-приличен и културен вид на коментарите! Предварително Ви благодаря!
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какъв е етническият произход на извършителя? Ще позная - Джон се казва, нали? Живее в предградие, има колекция от пощенски марки?
43
11
 
10
 
! Отговори
Киката преди 6 години
До СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА: Шамшал ли си, про3 като гъдулка ли си, или по малко и от двете?! Или просто раздухваш демагогия? Едва ли има народ на земята, който да е пострадал повече от Исляма отколкото евреите! Да се обвиняват евреите за Ислямския Джихад е все едно да се обвиняват изкланите Българи батачани за Баташкото клане!
42
0
 
25
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Сега Нова пак ще плащат командировъчни на Василковски до Лондон, за да интервюира пакистански таксиджия, който да обясни, че това е дело на "психично болен" човек.
41
3
 
5
 
! Отговори
Мехмед поздравява UK преди 6 години
Да има Бум-БУМ, да има много шум. дано тогава спреш да се отричаш. Да има Бум-бум ,да има много шумДа си признаеш, колко ме обичаш.
40
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До45А ще пеем ли стихове от корана вечер край огъня:)
39
1
 
17
 
! Отговори
Туристическо Бюро преди 6 години
Организираме екскурзия до Лондон с нови и комфортни автобуси, нов внос от Германия! В цената са включени и Риалити шоу - сафари с джипове, коли, миниванове и ТИР-ове, гоненица с нож по Линдън Бридж и Трафалгар Скуеър и безплатни фойерверки! Екскурзията е рискова, поради което с известно доплащане предлагаме и Застраховка Живот! Плюшените мечета за изискуем и задължителен аксесоар!
38
6
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Точно богатите евреи са виновни за проблемите, масони, розенкройцери ... и т.н. Защо са тайни секти, нали са мнооого добри ?!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та сикимде Лондон
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо *** ли съм, ама не разбирам нищо. Някакви си "хора" взривяват други хора в името на някакъв измислен герой? Не се сещам някой българин да се е гръмнал някого в името на Хитър Петър, нали? И като теглим чертата на на листа - заврете си ги муслитата, пакитата, сигойнерите някъде много дълбоко. С НАМИ БОГ! ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!
35
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може да ни ограбват, убиват, изнасилват, обезобразяват, но ние си имаме цветя и плюшени мечета, и не ни е страх!
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така като гледам, не се е взривила тази самоделка, затова само е направила фойерверк.
33
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брей, все като се запъне работата по брекзита и се случва някакъв инцидент, за да увеличи подкрепата, с която да го побутнат напред...
32
3
 
2
 
! Отговори
Бългрина преди 6 години
Това беше тест кой как реагира, в отговор на рохингите, следващия път ще ги събират по релсите...
31
0
 
16
 
! Отговори
Додо преди 6 години
That's right El*ке! Very, very unclear, but very scary! Как е възможно това????Добре де, станалото станало, сега обаче най-важното е да пазим мюсюлманите от евентуални изблици на ... Ислямофобия! Наши така?! В крайна сметка, ние, последоеателите на Днесa знаем много добре, че Исляма е религията на мира и любовта! Je suis London! Нас Не Ни Е Страх! хаштаг_меченце, хаштаг_цветенце
30
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел да посети пострадалите и да им обясни, че ислямът е мирна религия и не може да не ги приемат в Европа. И бързо да се организира парад с мечета и цветя, за да заявим, че не ни е страх. Да го водят пострадалите.
29
2
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
34И аз не виждам взрив.На страха очите са големи