На точното място: Полицаи спасиха падащо от балкон дете

Случката се е разиграла в египетския град Асют
22 фев 2018 19:52,
11
На точното място: Полицаи спасиха падащо от балкон дете
Снимка: YouTube

Трима египетски полицаи успяха да хванат 5-годишно момче и да спасят живота му, след като то паднало от балкон на третия етаж на жилищна сграда в град Асют, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Министерството на вътрешните работи разпространи видеозапис, показващ как тримата полицаи пазят банка и стоят на тротоара. Те поглеждат нагоре и виждат детето да се надвесва от балкона, след което се втурват да го хванат, докато то пада.

Министерството каза, че детето не е пострадало, но един от полицаите е ранен и е приет за лечение в близка болница.

Видеозаписът беше излъчен от египетски медии, които похвалиха полицаите за бързата им реакция и я определиха като "героична".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееех да беше в Софето, щяха да почукат на входната врта и като не отвори никой да ди бягат.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таман се изненадах и взех да чета, а то била в Египет цялата история. Щом и там са по-добре от нашите смятай
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаят,навсякъде е полицай.Да е жив и здрав този,където спаси детенцето. За това стачкуват полицаите,защото не са заплатени.Не говорим за министри и началници,говорим за тези които са между нас,хората които полагат дежурствата,за тях говорим.За хората които се грижат за безопастноста на гражданите.И те работят за едната заплата.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целенасочени коментари с цел дискредитиране на службите в България. Нищо ново от троловете. Свещи да им купят на всички ***, студени да ги целуват майките им.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тук има доста подобни геройства, но от тях медиите не печелят, за това не ги публикуват. Българите не сме толкова озверели и бездушни колкото се опитват да ни изкарат.
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди години имаше случай двама полицаи от някаква по - специална група в Бургас да пристигнат при пожар в блок преди пожарната. Влизат без екипировка и вадят хора и деца на ръце. И двамата с много тежки изгаряния, но спасяват доста хора, тъй като с голи ръце разбиват нагрети метални врати за да заведат хората до места, от които може да се излезе навън. Не си мислете, че няма хора и у нас сред полицаите.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицаите заслужават най-високо отличие. Забележете детето с каква скорост падна.
2
1
 
23
 
! Отговори
mt преди 6 години
Такива новини очакваме от медиите в България. Не, че не се случват, просто не ги отразяват. Моето дете беше на 6 месеца, когато имаше пожар на етажа под нас. Всичкият дим се качваше при нас, беше ужасно... Пожарникарите реагираха толкова бързо, че слава богу нямаше жертви. Като разбраха, че има бебе, две линейки ни чакаха пред блока, а лекарите положиха всички усилия, поради опасност от вдишване на дима. За този случай нито една медия не реагира. Все едно не бе станало, нали нямаше умрели..
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да така става когато наистина има полицаи, а не банда шуробадженакорушветчийски лапачи на държавна хранилка, създадена по съветски тертип,която се пази от работа, като дявол от тамян.