Доказано: Публикуваха снимки от срещата на Помпео и Ким

Тръмп обясни, че разговорите им не били планирани
27 апр 2018 08:40, Елка Василева
8

Снимка: Reuters

12

Пресслужбата на Белия дом публикува две снимки от срещата между бившия директор на ЦРУ и настоящ държавен секретар на САЩ Майк Помпео и севернокорейския лидер Ким Чен Ун, съобщиха Ройтерс и ТАСС.

На снимките Помпео и Ким Чен Ун си стискат ръцете в приемна зала. Двамата са застанали пред стенни пана, изобразяващи дървета и бели птици. На едната фотография двамата са сериозни, а на другата - леко усмихнати.

Още по темата

Помпео, който днес официално встъпи в длъжност като държавен секретар, "ще свърши отлична работа, помагайки на президента /Доналд Тръмп/ да оглави усилията ни по денуклеаризацията на Корейският полуостров", написа в Тwitter говорителката на Белия дом Сара Сандърс. Тя отбеляза, че срещата се е състояла в началото на април.

На 18 април Тръмп съобщи, че Помпео е провел лична среща с Ким Чен Ун. По думите му срещата преминала много гладко и били изградени добри отношения.

В интервю за телевизия "Фокс нюз" по-рано днес Тръмп обясни, че срещата на Помпео с Ким Чен Ун не била планирана, предаде Ройтерс. "Не се предполагаше той да се срещне с Ким Чен Ун, но го направи. Уредиха това, макар че той беше там за малко", каза президентът и добави, че иска да публикува "невероятните" снимки от тази среща. Тръмп отбеляза, че двамата са разговаряли повече от час.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
ТРЪМП КЛЕКНА преди 6 години
КАКВО НЕЩО Е ДА ИМАШ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ. ХОДЯТ ТИ НА КРАКА, ЦЕЛУВАТ НА ОПРЕДЕЛЕНОТО ЗА АМЕРИКАНЦИ МЯСТО И ПРОЧИЕ.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата не могат да направят "коремното". Но бели могат да сътворят за цели поколения. И все пак, поздравления за Ким - успя да изплаши червените вратове до толкова, че да седнат да преговарят!А едно чифткопитно (3) мучи: "русофилите ***!". Откъде ли му е дошло на главицата? Поясни, ще ти дам сенце!
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
русофилите ***!
2
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
никакво доверие на убиец но 1 в света сащ ким да не пипа с рьцете си никои отгостите от сащ
1
8
 
0
 
! Отговори
JJIvanov warning преди 6 години
Ima извънземна нагла агресия подават с миризми двамата на снимката.Помпео е пострадал тежко от обемно манипулирани спец продукти вкл вероятно маскирани като "ваксини"..Диверсантите ползват хората за разпространение на трилиони техни оръжия .вкл нано и подпико..Пострадали от подпико скенери има описани от византииски учени по време на чумна пандемия...около 532 година/Юстиниан/