Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
32
 
8
 
! Отговори
мнение преди 4 години
Стига с това натрапване на наши вкусови навици...Въпрос, ако традиционно ескимосите ядат бели червеи, значи ли това, че ако отидеш на север и ти предложат си длъжен да ги опиташ? Всички знаем какво се случи на онзи във филма, който не пожела дори и жената на домакина! Ами ако госта е алергичен? Ами ако религията не му позволява? Винаги съм смятал ,че за да те почерпят с хляб и сол може само ако предварително гостът се е съгласил!
90
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Заслужава 3 дена само със солена риба да я хранят и капка вода да не и дадат!Или да я пуснат в Палестина да ходи с табелка на гърдите:''Обичам''палестинците!
89
0
 
31
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
"Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета."...И баба и цял живот е била принцеса!Да и бяха дали една свинска пържола! Да се чуди религията или лакомията да афишира! Ега ти и мисленето, ега ти и незачитането! Малко лицемерие дето се вика да беше вкарала. Ама нали - господстваща раса! Всичко им е простено...
88
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хляба не е кошер, гои са го пипали (неверници). Как не го разбрахте досега, след падането на Рим те поемат контрола в Европа и налагат Христос насилствено. Пионките получават заеми, а в днешни дни "власт". Всичко вече е 1 партия. В такъв момент на откровеност, тя е била изморена да се преструва просто, но това не ви събужда, гледате я в ръцете. Има 1 виц, 2 мутри пътуват, единия казва, глей ква природа!!!, другия казва: къде е природата бе, аз от тия дървета нищо не виждам?!
87
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И после се чудят някои защо Хитлер е постъпил така с евреите.Ето вижда се и това е нищо,само един жест.Представяте ли си какъв глад е имало и ако такива са били повечето евреи?
86
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От евреин не чакай нито благодарност, нито уважение! Те са "богизбрани" и всички ние сме *** за тях! Украинците бяха ползвани и захвърлени като магистрални труженички. Преди тях и поляците изсърбаха попарата. Поляците вече се осъзнават, ама украинците ....... те едва ли ! И те като сверно-македонците.Карай, и без друго ..............абе изобщо кво да си говорим- евреите си постигнаха целите! Жалко, но факт!
85
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е тая е като оная френската дето я обезглавява народа.Като нямали хляб да ядат пасти и торти им беше казала.В днешно време така да постъпи е много надменно.
84
3
 
24
 
! Отговори
978 преди 4 години
За тази някъде бях чел, че и в Израел не я обичали. Явно е неприятница навсякъде.А за славянските страни - прекаляваме с тия гощавки и традиции. В някой Вип Брадър готвиха 2 вида лютеница специално за Парис Хилтън да ги опитва. Не й харесаха. В друг Майк Тайсън или друг беше, пак го гощаваха зорлем с нещо нашенско. Ако човекът сам изяви желание да опита кухнята ни - ок. Иначе е натрапване.
83
1
 
43
 
! Отговори
шматка преди 4 години
От еврей какво да очакваш.Направила го е нарочно с цел да обиди домакините.Всяка делегация следва протокол в който всичко за посещаваната страна е разяснено.Няма как жълтозвездата да не е знаела каква реакция ще последва.
82
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста е гнусна дъртата *** прилича на нещо средно между барни ръбъл и баба цуцулана
81
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На такава "постъпва" е способен само eвреин и турчин!!!!!!!
80
1
 
21
 
! Отговори
Fck преди 4 години
Да я хвърлят на чакалите! Те не отказват мезенце :)
79
5
 
5
 
! Отговори
тираджия 7 преди 4 години
ОВЧАРЧЕТАТА ОТ ФАТИМА РАЗКАЗВАТ ЗА ДРЕХАТА НА БОГОРОДИЦА. ДРЕХАТА И СЕ РЕЕЛА ОТ ЛЕКИЯ ПОЛЪХ НА ВЯТЪРА. ЕДНО ОТ ОВЧАРЧЕТАТА СЕ ПРИБЛИЖИЛО ДО БОГОРОДИЦА И ДОКОСНАЛО ДРЕХАТА И НО ВМЕСТО ДРЕХАТА ДА СЕ ОГЪНЕ ТЯ ИЗМЕСТВА ЦЯЛАТА РЪКА НА ОВЧАРЧЕТО И СЪЩЕВРЕМЕННО СЕ ДВИЖИ ОТ ЛЕК ПОЛЪХ НА ВЯТЪРА.ДА ВИ ОБЯСНЯ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА. ТОВА Е ТЕХНОЛОГИЯ НА БОГ ЗА ЕДНА ОБИКНОВЕННА ДРЕХА. ТАЗИ ДРЕХА ЩЕ ЗАСТАНЕ СРЕЩУ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ, КОЕТО АНТИХРИСТ ЩЕ ИЗСТРЕЛЯ. ДРЕХАТА НА БОГОРОДИЦА ЩЕ ОБЕЗВРЕДИ ЯДРЕНАТА БОМБА.
78
0
 
7
 
! Отговори
До 80 преди 4 години
Исус защо ще чака чак до идването на Антихрист? Защо не дойде по-рано и да предотврати тия кървища?
77
3
 
3
 
! Отговори
тираджия 6 преди 4 години
Когато Богородица отива на Небето, Бог и дава дреха. Същата тази дреха Богородица носи пред овчарчетата от ФАТИМА. Те разказват пред папата и близо 100 000 поклоници, че Богородица им е казала няколко тайни и всички те се сбъдват. Това, което прави НАЙ-ГОЛЯМА ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ПЕНТАГОНА НЕ СА ПРОРОЧЕСТВАТА, А НЕЩО, КОЕТО И ДО ДНЕС СТЪПИСТВА ПЕНТАГОНА И ФАРИСЕИТЕ ОТ ЕВРЕИЙСКИЯ СИНЕДРИОН - НАЙ-ВИСШИТЕ ПОКЛОНИЦИ НА САТАНАТА. ОВЧАРЧЕТАТА ОТ ФАТИМА РАЗКАЗВАТ ЗА ДРЕХАТА НА БОГОРОДИЦА. ДРЕХАТА И СЕ РЕЕЛА
76
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Колега #80, бихте ли ме осветлили дълг на каква стойност е трябвало да покрие Сюлейман, синът на Гейвид?
75
43
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствени славяните в цял ти натрапват културата си още на летището. В нормалните държави не е така, слизат от самолета делово ръкостискане, една две глупави шеги и тичат към колите. Като слезнат в разни славяноландии се почва носии, хлябове, туршии, бе пропаднала бедняшка история.
74
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОГАВА ОТ НЕБЕТО ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ СЛЕЗЕ ИИСУС, НО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА Е САМ В КОШАРАТА С АГЪНЦА И ОВЧАРИ, А СЪС СВОЯТА АРМИЯ. СЪЩАТА ТАЗИ АРМИЯ, КОЯТО НАВРЕМЕТО ПРАТИ САТАНА ТУК НА ЗЕМЯТА. ДА РАЗДАВА КОРОНИТЕ НА Г-Л--УПАЦИТЕ.ТОГАВА АЛФАТА И ОМЕГАТА ЩЕ ИЗПОЛЗВА САМО СВОЕТО СЛОВО И ВСИЧКИ ЗЕМНИ АРМИИ ЩЕ БЪДАТ СЪКРУШЕНИ ЗА МИГ.Антихрист ще бъде победен и затворен за 1000 год.
73
0
 
22
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Жидът Вениамин няма съпруга, а съпруг! Въпросната Сара изпълнява ролята на Надежда Крупская.
72
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АНТИХРИСТ няма да спре пред НИЩО и НИКОГА!!! Дори СВ. ИЛИЯ ще падне мъртав в краката му. Две войни ще има. Първата ще бъде малко - нещо от рода на 1СВ+2СВ. После за кратко ще има МИР и тогава ще започне ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. Нещо невиждано. Изтреблени и пълен АПОКАЛИПСИС описан от Йоан БОГОСЛОВ. Когато всички конници на АНТХРИСТА опустошат всичко живи включително и РУСИЯ. Когато АНТИХРИСТ и неговата армия ознаменува своя невероятен успех. ТОГАВА ОТ НЕБЕТО ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ СЛЕЗЕ ИИСУС, НО ТОЗИ ПЪТ