Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В СССР орден Богдан Хмелницки е даван"Мда и всички видяхме до къде стигна сСсР то.
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
жена му да не е психо ?
109
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В СССР орден Богдан Хмелницки е даван на партизани и на командири на партизански отряди, които са ликвидирали окупатори като тия на видеото!Май отново е време Русия да възстанови ордена и да започне да го връчва на активни борци срещу окупацията на православните славянски земи.
108
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинският гетман Богдан Хмелницки знаеше как да се оправя с тия, даже Сталин учреди в СССР орден "Богдан Хмелницки". Историята обаче се върти. Славянска и православна Украйна отново е под чуждоплеменно иго и жидовстващи инородци отново се гаврят със славянския православен народ. Остава ни само да се надяваме, че ще бъде за кратко. Путин добре се оправя с това племе, защо няма такива подигравки в Русия?
107
1
 
32
 
! Отговори
за чифутите преди 4 години
ние сме гоимспоред Тората, гоим нямат душа и за това спадат към животнитегнусното евреиско племе е причинило повече страдания на човечеството от всички, войни, болести природни бедствия взети заедно !!!евреите са гнусни лихвари и мерзки психопати които искат да превърнат целия свят в огромен еврейски кибук а всички народи в работен ***
106
10
 
23
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
Мисля, че това няма нищо общо с еврейството. Просто една самозабравила се простачка.
105
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не иска хляб от бандеровци.
104
0
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Чи***ска и работа...И защо политиците трябва да влачат половинките навсякъде със себе си???
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нетаняху общо взето е през месец-два в Москва. Там не ги ли посрещат по стар славянски обичай със пита и сол?
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 114Благодаря за съвета. Аз досега само като видех руснак му набивах шамарите още преди да ми каже Здравей но от утре започвам и мошетата,
101
1
 
4
 
! Отговори
1 Рубла =3 Стотинки преди 4 години
До Анонимен 113Вече съм почти сигурен, че индийците са най-лъжливото племе на света. Но коментара ти ме накара да се замисля, има ли някаква корелация между кастите в Индия и нивото на лъжене?
100
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИндийското ни малцинство е най-низшото от 36 касти, самите индийци не ги харесват. Това е най-престъпната им каста, при нас допълнително разглезена и отгледана от комуни3ма и демокрацията. Евреите имат различен геном от всички раси, те са друго творение и са срещу всички, на инстинктивно ниво е омразата към тях.
99
29
 
3
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Правилно е постъпила жената, в този район на света свалят цивилни самолети, избиват се като животни, разрушават чисто нови летища, това нормален човек би ли го направил? Откъде може да е сигурна, че ГРУ не са осигурили продуктите за питата? Просто не и е било удобно да помоли Зеленски да хапне първо и после да чакат 20 минути за да видят дали ще му се случи нещо.
98
30
 
4
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 4 години
Тъжно ми е да гледам как русофил-*** се хвърлят един през друг да защитават хохлите и плюят мошетата по тона подаден от Канал Первъй. Ей, нямо по-долни *** от вас, няма!
97
1
 
18
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Ами ...олеква за всички народи, за които това е традиционно посрещане! Дори и на диета, пак можеше да си сложи залче в устата.;..
96
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прекалено много внимание се обръща на човек без значение.Очевидно не яде хляб.Счита го за нещо евтино и безмислено.Нали срещу нея имаше разследване защото харчила по 20000 долара за вечеря а не може да докаже произход на парите.И тия украинци наивни-хляб и сол.Тва на снимката не яде хляб.Дай му да гньете омари,трюфели ,черен хайвер,шампанско.Погледни как се е облякла.Като ромка от битака на сватба.
95
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като си помисля,не се сещам евреите някъде да са ги харесвали,не зная защо,но пък същото важи и за индийското ни малцинство,за тях зная защо
94
26
 
2
 
! Отговори
Хаджидимов преди 4 години
Бил съм в Израел, там е обида да ти дават хляб по този начин. Според техните предразсъдъци това носи нещастие.
93
0
 
0
 
! Отговори
Ч преди 4 години
Еличка клюкарка
92
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до мнениеТи не знаеш какво е глад.Пожелавам ти да разбереш по принуда, за да видиш как е изгледа от камбанарията на гладните!Тогава като огладнееш се сети какво си написал тук.