Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
До 75 преди 4 години
Да хваща рода не до е***
70
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да всички са прости,гадни и така...Българите са невидимите нечути красиви същества....А от най невъзпитанитеегоисти гадняри *** в целия Свят...
69
16
 
5
 
! Отговори
тираджия 4 преди 4 години
Те разпънаха на кръстна смърт невинен БОГ и човек, че Вас ли бе? ***!!!Евреите показаха своята ВИСША класа пред всички останали народи. Тяхното ДНК от ДАВИДОВИЯ род ще роди АНТИХРИСТ. Той ще жъне смърт не виждана. Ще се лее кръв с тонове литри. Толкова ще бъде страшно, че Бог ще взима живи християни при Него на Небесата.АНТИХРИСТ няма да спре пред НИЩО и НИКОГА!!! Дори СВ. ИЛИЯ ще падне мъртав в краката му. Две войни ще има. Първата ще бъде малко - нещо от рода на 1СВ+2СВ. После за кратк
68
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От заглавието излиза,че тя хвърля цялата пита,а то една малка трохичка,Медията и Джурналистите мамата си .. но все пак не постъпила правилно дори да е толкова
67
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
малко е гнусноне го разбирамднешните управници в украйна са наследниците на точно тези дето са трепали евреитеблизо до евреяския мемориал е паметника на особено отличила се в изтребването на евреи украинка която е дашла заедно с немците- и нейната цел са били точно тези евреиза които е направен мемориалаимам чувството че за парите няма история няма чест и достойнствовсе едно в батак до царквата да изтипосат паметник на ахмед ага барутанлиятакасапина на селото- много е гн.усно
66
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу Натаняховица в Израел е се води следствие за милиони разхищения за лични нужди от държавната хазна.
65
2
 
29
 
! Отговори
Ivory преди 4 години
Боко след като отчупи от питката и го натъпква в устата на момичето.
64
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изобщо не съм учуден това е обичайното отношение на евреите към всички неевреи и после имат наглостта да питат "ама защо ни мразите?" Ами ето затова ви мразим!
63
4
 
38
 
! Отговори
Доктор Менгеме преди 4 години
Евре.йска свин.щина...
62
2
 
41
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Украйнците са глупав народ като Българският- Евреите уважават силните- Държави които са разпаднати благодарение на Евреите -са тяхните гои- Какво да уважават слаба държава- ТЯ пък,, как не се е изплю на на момичетата в лицата -както двете еврейки в Сънито- плюли по целият персонал и искащи пари -накрая защо млъкнаха всички медии защитаващи двете нахални еврейки туристки??
61
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А турчина Месут Юзил в Лондов противниковите фенове като го целиха с хляб вдигна хляба и го целуна, сравнете го с тази отреппка сега.
60
42
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреите са много готини - свещеният народ.
59
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая еврейка не си поплюва! Очаквам да отвърти един як шамар на оня клоун Зеленски! Да му зададе два три въпроса за избитите евреи от украинските нацисти и да му даде срок от 24 часа да се иzвини публично!
58
21
 
4
 
! Отговори
Русофоб-Патриот преди 4 години
Забелязвам днешните ***-русофили атрофират във някаква странна форма на русо-фашизъм. Без дори самите те да забелязват, кремълските кукловоди ги водят към идеите проповядвани от нацизма - чистота на расата, омраза към евреите, ***, хомосексуалистите, различните. Тотален контрол на обществото от държавата. Ако един ден се качат на машината на времето, нашите ***-русофили биха били в първите редици на нацистките паради в Нюрнберг скандирайки с ентусиазъм името на фюрера.
57
6
 
9
 
! Отговори
Петров преди 4 години
Евроукраинските васали са обидени веднага дда се оплачат на сюзерена си в Америка.
56
1
 
19
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ЕВРЕЙТЕ НЕ СА ОТКРОВЕННИ А АЛЧНИТАЗ ГОСПОЖА АКО ИМАШЕ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЬЗПИТАНИЕ НЕ БИ ПОСТЬПИЛА ТЬЙ НОТЕ СА *** АСОРОС Е УНГАСКИ ЕВРЕИН
55
2
 
13
 
! Отговори
Владимир Висоцки преди 4 години
Мишка Шифман башковит -У него предвиденье."Что мы видим, - говорит, -Кроме телевиденья?!Смотришь конкурс в Сопоте -И глотаешь пыль,А кого ни попадяПускают в Израиль!"Мишка также сообщилПо дороге в Мневники:"Голду Меир я словилВ радиоприемнике..."И такое рассказал,До того красиво! -Что я чуть было не попалВ лапы Тель-Авива.Я сперва-то был не пьян,Возразил два раза я -Говорю: "Моше Даян -*** одноглазая, -Агрессивный, бестия,Чистый фараон, -Ну, а где агрессия -Там мне не р
54
2
 
20
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Гоите се възмущават не разбрахте ли, че за евреите другите са нищо.
53
14
 
10
 
! Отговори
Висша форма на преди 4 години
презрение! Това е голям шамар за украинската хунта! Евреите са откровен народ,когато презират някпй го показват всячески!
52
0
 
60
 
! Отговори
111 преди 4 години
''Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.'' Марк Твен