Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябКиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е било кошер.
50
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреите са г *а* до*ве и винаги са били
49
1
 
39
 
! Отговори
ined преди 4 години
Израза "пияна като кирка" вече с "лошо настроение" ли да го заменяме?
48
1
 
37
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Ужасен "човек", еврейка.... НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА!!!
47
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къде може да бъде сигурна, че някой палестинец не е сложил отрова в питата? Путин например когато ходи по приеми в чужди държави никога не консумира храна от домакините. Когато го виждате да вдига по телевизията тост, шампанското е докарано от Русия със самолета му.
46
5
 
37
 
! Отговори
Гадни нации преди 4 години
Гледах клипа с еврейките в български хотел по черноморието. Гадна нация заслужаваща всичко,което и се случва в последмите 2000 години! Гледах и репортажите на футболния отбор ЦСКА в Украйна. Гадни бандеровси банди,заплашващи бългсрите с побой! И дврте държави са за закриване!
45
16
 
7
 
! Отговори
Az преди 4 години
*** за украйната, долнопробна съветска република!
44
1
 
42
 
! Отговори
Традиционен обичай преди 4 години
В стари времена, тоест, допреди около 80-100 години, у славяните е бил жив и спазван обичаят, според който, ако изпуснеш парче хляб на пода или на земята, трябва да го вдигнеш, да го почистиш, да го целунеш, за да ти прости обидата и след това да го изядеш.Натаняхувица е длъжна да спази обичая на домакините. Да иде обратно на летището, да намери парчето хляб и да изпълни ритуала.
43
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стьопа Бандера лично е разстрелял бая евреи! Време е Израел да си върне с оръжие съдържащо плутоний!
42
1
 
36
 
! Отговори
Натирете я, бе! преди 4 години
Ама тя за каква се мисли, та очаква да я поздравяват по някакъв специален начин?Като реагира така, да си заминава от Украйна пеша, защото е обидена на екипажа на самолета, а пък украинците не приемат да обижда хляба им.
41
17
 
6
 
! Отговори
ПросТоТо преди 4 години
Хляба е за бедните, богаташи се посрещат с мръвки.
40
1
 
16
 
! Отговори
Много радост не е... преди 4 години
...на добре!Дамата явно още в самолета доста си е подложила.Най-после е щяла да отиде там, където всеки евреин мечтае...(не в Рая), а в място за голям бизнес.Какъв по-голям бизнес,от това евреи да продават оръжие (капитали) на фашисти.Случвало се бе след 1933 (тогава бедните и средните отиваха в камерите, а "големите" финансираха Германия) и след 1945(когато третия Райх се установи в USA). И в единия и в другия случай славяните са меко казано "обидени"!То с хляба бе нещо масонско или пиянско !
39
1
 
36
 
! Отговори
Украинец преди 4 години
Обикновения украинец е напълно наясно,защо е толкова ухажван от американци поляци евреи англичани...Ухажват го,защото го гласят за преден авангард срещу Русия. Самото поведение на тая еврейска кушка разкрива едва прикрита неприязън към украйна. Всичко е политика,преследване на интереси и ако може друг да изгори срещу Путин защо не!
38
1
 
26
 
! Отговори
бай х преди 4 години
тая *** е пияна като мотика ..вижте клипа
37
33
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Що да им яде хляба на тия нацисти?! Поздравления за тази жена, има смелост да си покаже отшошението!
36
2
 
6
 
! Отговори
Абе преди 4 години
До ЦРНИЯ ГРЪКНаучи се да пишеш на родната си азбука!!! Грамотно!!!
35
3
 
51
 
! Отговори
Аз не бих ги спасил преди 4 години
Е, ние спасихме 50,000 от газовите камери. Благодарност от тях - никаква.В Ереван има училища и площади на името на Пейо Яворов - благодарност за това, че е защитавал арменците.По цял свят има паметници на признателност на известни наши личности.Летището в Тел Авив спокойно може да носи името на Димитър Пешев, който ги спаси от сигурна смърт. 90% от евреите дори не са го чували кой е. Това е нация крайно неблагодарна!
34
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има хора които не понасят глутен.
33
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами нещо не е била в настроение, както пише. Ама в съседна статия пише, колко добър би бил светът, ако се управлява от жени Досега да са натиснали червения бутон. Все би се намерила някоя не в настроение.
32
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами или го е изпуснала или си има някаква причина...