Скандал: Посрещнаха жената на Нетаняху с хляб, тя го хвърли на земята

Сара Нетаняху била в лошо настроение още при излитането
Обновена: 20 авг 2019 08:07 | 19 авг 2019 19:38, Елка Василева
241

Съпругата на премиера на Израел Бенямин Нетаняху – Сара, хвърли на земята хляба, с който двамата бяха посрещнати при посещението им в Киев.

Във видеото се вижда как веднага след слизането по стълбичката от самолета Сара и Бенямин Нетаняху са посрещнати от три момичета с украински носии, които им предлагат хляб.

Израелският премиер отчупва парченце от хляба и го изяжда. След това отчупва второ залче, което подава на жена си. Сара Нетаняху озадачено поглежда парченцето хляб и го хвърля на земята.

В мрежата реагираха негативно на постъпката на Сара Нетаняху, пише РИА Новости. „Това е неуважение не само към украинците, но и изобщо към славяните“, пише Art Nord. „Постъпката е, разбира се, скотска. Можеше просто да откаже, оправдавайки се с диета“, написа Александър Безенчук. Някои обаче оправдават поведението й. „Просто го изпусна, не я съдете строго“, пише delafeur.

Израелски медии посочват, че съпругата на Нетаняху е била в лошо настроение още на летището преди излитането за Киев. Тя се разсърдила на командира на самолета, че не я бил поздравил по подобаващ начин при качването в самолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още по темата: хлябкиевСара Нетаняху
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
60
 
! Отговори
Другите за евреите преди 4 години
Гьоте: "Евреите имат вяра, което богославя ограбването на чужденците".Достоевски: "Безбожието е еврейска религия."Л. Каравелов: "Евреите са известни не само с външната си, но и с вътрешната си нечистота".Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към другите народи".
30
9
 
4
 
! Отговори
Нищо,нищо преди 4 години
И бандеровците , и холоходтите са един дол дренки! Да се трепат,няма да ревем за тях! Ние българите трябва само да насърчаваме такива взаимоотношения! Браво,фобра новина!
29
1
 
33
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Вероятно наистина е трудно да си блондинка!Чудя се само,дали да си блондинка еврейка е дваж по тежко.
28
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на жената.
27
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
типи4но по еврейски....то затова цяла европа барабар с азия ги не ще ...
26
0
 
52
 
! Отговори
равнопратка преди 4 години
Действие показателно за еврейка,но Всевишният достатъчно я е наказал,до гроб да бъдат презрени от всички!
25
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мяймуната си остава мяймуна където и да е.
24
2
 
38
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
Алооо..За газовата уредба се обаждам!
23
38
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде видяхте че хвърля хляба на земята?Или така се създават фалшивите новини.
22
3
 
45
 
! Отговори
wrtn преди 4 години
Сега вече знаете отношението на всички евреи към Славяните! Честита, нова-стара истина! Тоест, май доста религии са срещу Славянството! Но, за пореден път ще се провалят.
21
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гнусни са да.
20
1
 
58
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Изпусна залъка хляб,оправдават я някой?Те евреите,що бомби изпуснаха така.....Скарала се била на капитана,не я бил поздравил подобаващо?!А тя коя е?!Кралица?!Израел не са ли република?!А тя,ТАЯ не е ли просто домакинята на Бенямин Нетаняху?!
19
45
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Правилно е постъпила жената.Не може да се има доверие на украинските отре пки.
18
4
 
9
 
! Отговори
Русия преди 4 години
😂 Мизерабали
17
1
 
43
 
! Отговори
К преди 4 години
Тва жена ли е
16
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ;-)6 милиона опърли чичо Ади, ама не му остана време за останалите!ВИЦ:Събрали се Сталин, Хитлер и Дявола на оня свят и почнали да умуват как да направят втора световна война. Фюрерът казал: "Ще избия още 6 милиона евреи + един арабин."Сталин пита: "А защо ще убиваш един арабин?"Фюрерът към Дявола: "Казах ти, че на никой не му дреме за евреите":))
15
3
 
32
 
! Отговори
asd преди 4 години
сащ и израел са приятели на украйна, за такова нещо нищо няма да им кажат...както ви казах, предателите никой не ги уважава, дори тия които уж са им приятели
14
7
 
41
 
! Отговори
Йерархия преди 4 години
Няма как господаря Израел да уважава роба си - Украйна.Едно време дядо ми едър земевладелец и ратаите му ядяха на различни маси.
13
1
 
57
 
! Отговори
до 3 преди 4 години
От израелец знам, че го пипнала в крачка преди няколко години (с някаква служителка) и го накарала да подпишат споразумение, че без нея няма да мърда никъде, или ще съсипе политическата му кариера. Оттогава я влачи навсякъде - явно го държи за тoпките с инфо за корупцията му. Ужасяващо грозна и зла жена, дори и по крайно занижените еврeйски стандарти!
12
66
 
1
 
! Отговори
! преди 4 години
Славянска простотия. Някой да е видял когато някой политик ходи в САЩ или ВБ да ги посрещат по подобен просташки начин на летището?