КНДР предупреди САЩ, че губи търпение

"Може да има размяна на огън във всеки момент"
27 окт 2019 07:12, Елка Василева
29
КНДР предупреди САЩ, че губи търпение
Доналд Тръмп и Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters

Северна Корея предупреди САЩ, че губи търпение заради американските "враждебни политики" и "едностранни искания за разоръжаване" и че въпреки близките лични отношения между техните лидери те няма да са достатъчни, за предотвратят провал на ядрената дипломация, предаде Асошиейтед прес.

Високопставеният севернокорейски представител Ким Йон Чол заяви в декларация днес, че няма съществен напредък в двустранните отношения въпреки топлите отношения между лидера Ким Чен Ун и президента Доналд Тръмп.

Още по темата

Според него продължаващата враждебност от страна на САЩ означава, че "може да има размяна на огън във всеки момент".

По думите му правителството на САЩ ще сгреши, ако пренебрегне крайния срок - края на годината, поставен от Ким Чен Ун, за да предложи взаимно приемливи условия за сделка за спасяване на ядрените преговори, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До С Ден Победьом - Ком Русия е Източна държава, какво да кажем за турция? А къде процента бели е по голям - в Москва ли, или Лондон, Париж, Берлин и София? А надзърнал ли си в гетото Ню Йорк?
22
2
 
11
 
! Отговори
що така? преди 4 години
Държавите, в които Ротшилд не успя да влезе са тези, които изобщо не уважават "световния страж на мира", Джунайтед стейтс ъв Америка.Съвпадение? :)))
21
6
 
3
 
! Отговори
С Ден Победьом преди 4 години
Е те чеченците в две войни им обясняват че не са руснаци украинците наскоро им го обясниха дръпнатите в русия ще се присъединят към китай и пак ще им го обяснят и така.
20
2
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 4 години
що не отидеш в Русия да им кажеш какви са и какви не са, смешен папагал
19
5
 
4
 
! Отговори
С Ден Победьом преди 4 години
Като цяло Рассию е източна държава умесена от чуваши узбеки арменци грузинцо чеченци дагестанци и всякаква ***.Тия не са европейски народ.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който и срещу когото да посегне лъм ядреното копче, то ще блокира.КНДР са издържлив, дисциплиниран, трудолюбив усмихнат народ. Раждат им се умни деца, много от които надарени от Бога с със свръхталанти, будещи почуда и еъзхищение. Те са бъдещето там.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руската фигуристка Александра Трусова се е родила в град Рязань в европейската част на РФ. Град Рязань е изнесъл главната тежест от нападението на внука на Чингизхан Бату през 1237 година над Русия. Град Рязань е побратим на град Ловеч, Република България.
16
4
 
3
 
! Отговори
Лоу Даун преди 4 години
Руската фигуристка се е родила в източна държава тоест може да не се счита за европейка.
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
14, точно и ясно. Респект!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При наличието на близки лични отношения не наричаш контрагента си "човек-ракета". Въпреки че словосъчетанието човек-ракета от тази нощ с пълна сила се отнася за младата руска фигуристка, дебютантката на Гран-при в женското фигурно пързаляне Александра Трусова. Преди няколко часа, в Канада, Саша Трусова представи феноменална космическа програма и постави два световни рекорда. По сложност нейната произволна програма може да се сравнява само няколко олимпийски и световни шампиони мъже. Космос!
13
1
 
4
 
! Отговори
Окомуш преди 4 години
Ми само факта че му говори така а е оште жив е гавра.Отиди до някоя мутра плесни му шамар и му кажи мноу си *** или мноу си грозен или убиди жена му и детето му.И ако не ти отговори начи е ***.Ако те прати в Пирогов начи е постъпил правилно.
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 14Балканския селянин така и не разбра какво е демокрация. Той реши, че всеки може да прави и говори каквото си иска без последствия. Не драги ми селяни, това не е демокрация.
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оказва се че демокрация и опашати лъжи са синоними. Ако в една "демокрация" се вземе решение да се каже истината то тя ще се сгомоляса след половин час. Партиите лъжат, медиите лъжат, власта лъже, училището лъже, обикновенния човек и той започва да лъже. Ако някой каже истината следва - прокурорски проверки, "разследвания"-разнообразни, дискредитация че не е наред с мозъка. Що за организация на живота е това? Ами ДЕМОКРАЦИЯ.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9То България е била "голяма икономика" (според Иво Христов-професоро), ама бяхме последни по стандарт в соц лагера !
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До С Ден ПобедьомИ как се гаври по-точно? Освен празни думи, които сме чували главно от коми клоаки друго не е направил.
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е нали Ким командва условията !...според русофилите.
7
3
 
11
 
! Отговори
do 4 преди 4 години
До Комунизмът е пагубен: А комунистически Китай е първа икономика в света и би шута на най-голямата "демокрация" отвъд голямата локва.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф... хайде, чакаме.
5
2
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Време беше.
4
7
 
16
 
! Отговори
Fate преди 4 години
Краварите май се сгромолясват с много по бързи темпове от очакваното