КНДР предупреди САЩ, че губи търпение

"Може да има размяна на огън във всеки момент"
27 окт 2019 07:12, Елка Василева
29
КНДР предупреди САЩ, че губи търпение
Доналд Тръмп и Ким Чен Ун. Снимка: архив, Reuters

Северна Корея предупреди САЩ, че губи търпение заради американските "враждебни политики" и "едностранни искания за разоръжаване" и че въпреки близките лични отношения между техните лидери те няма да са достатъчни, за предотвратят провал на ядрената дипломация, предаде Асошиейтед прес.

Високопставеният севернокорейски представител Ким Йон Чол заяви в декларация днес, че няма съществен напредък в двустранните отношения въпреки топлите отношения между лидера Ким Чен Ун и президента Доналд Тръмп.

Още по темата

Според него продължаващата враждебност от страна на САЩ означава, че "може да има размяна на огън във всеки момент".

По думите му правителството на САЩ ще сгреши, ако пренебрегне крайния срок - края на годината, поставен от Ким Чен Ун, за да предложи взаимно приемливи условия за сделка за спасяване на ядрените преговори, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: САЩСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
18
 
9
 
! Отговори
Комунизмът е пагубен преди 4 години
Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .
2
18
 
9
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
И като загубят търпение, какво?Корейците явно са търпелив народ. От 70 г търпят комунисти да ги мачкат.
1
9
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
дръж се кимчо не отстъпваи нито крачка назад