Полицай удари шамар на дете в Гърция

Той е временно отстранен от работа
26 яну 2020 19:20, Нели Христова
35
Полицай удари шамар на дете в Гърция
Снимка: БГНЕС

Камери заснеха как полицай удря шамар на дете в Гърция, съобщиха от телевизия "Скай".

Клипът, който първо се появи в социалните мрежи, покава как двама полицаи с мотори разговарят с две момчета. След това един от представителите на органите на реда удря плесница на едно от тях.

Гръцката полиция съобщи, че службата за вътрешни разследвания се е заела със случая, а полицаите, участвали в инцидента, са временно отстранени от работа.

Взети са мерки директорът на полицията в област Атика да влезе в контакт със семейството на удареното дете и да предложи помощта на служебен психолог, ако семейството пожелае.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
19
 
! Отговори
Джурналята на село преди 4 години
А майкоуууу аууу лелелелеле шамар му ударили аууууууууу..... И това е новина ли бе ?
8
13
 
6
 
! Отговори
преди 4 години
Какво означава да се е правил на интересeн, а робе? В гърция-преди няколко години полицейска *** уби човек, и после с месеци имаше протест и безредици-и днес се страхуват да не стане същото. Когато милиционер в България уби Ива на 25г от Ловеч-никой не излезе на протест срещу милиционерската ***-убиец, нито срещу милиционерите, които го прикриваха(Ива приживе пож.даваше жалби,че милиционерски издверг я преследва и заплашва). ЗАЩО НЕ СА АРЕСТУВАНИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ, КОИТО НЕ ЗАЩИТИХА ИВА?
7
1
 
27
 
! Отговори
Добре де преди 4 години
Как да имат респект от полицията тия деца, с перце ли да ги гладят???
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мога да си представя какво са чули ушите на полицая, за да започне със шамарите.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
шамарите са форма на ръкоплясане.
4
3
 
33
 
! Отговори
Ъъъ преди 4 години
Случка от петък в автобус 304.Майка с дете около 8/9 годишно.Качи се възрастна жена с бас,,тун и детето веднага стана.Мамата му изкрещя какво прави и защо става,кой му е разрешил?.Детенцето се смути и и отговори,че госпожата в училище така е казала,че е възпитано.Потока от ругатни по адрес на учителката не мога да повторя,че ще ме изтрият.
3
1
 
24
 
! Отговори
Некой друг преди 4 години
Не моа а разбера от коги на лечебно-нравоучетелния масаж му казват шамар?!
2
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако така нареченото дете сее направило на интересно даже му е малко. Виждал съм деца как се подиграват на стари хора но неможах да ги хвана. Много бързо бегат. Щях да им налея доста шамари и мозАк. Сегашните деца не са като предишните които бяха научени да отстъпват мястото си в тролея трамвая на възрастни и бременни. Сега Шлангажията казва че Матреало е Лош и дава пример на децата. Какво уважение ще имат тези деца като взимат пример от Мутрите. В семейства от пияници и наркомани какви деца има.
1
7
 
35
 
! Отговори
123 преди 4 години
Явно полицията в Гърция си гледа работата.