Унгария се готви за 100 000 мигранти, няма да ги пусне

Предупреди съседна Сърбия, че ще защити своите граници
37
Унгария се готви за 100 000 мигранти, няма да ги пусне
Снимка: БГНЕС

Министърът на външните работи на Унгария Петер Сиярто каза, че очаква в следващите седмици към Европа да тръгне вълна от 100 хиляди мигранти, пише Риа новости.

Унгария предупреди съседна Сърбия, че ще защити своите граници и няма да допусне мигранти от сръбска територия на своя, предаде БГНЕС.

Сиярто обеща на сръбския си колега Небойша Стефанович, че Будапеща е готова да помогне на сърбите и те да защитят своите граници.

"Сигурността на границите и на нашите граждани трябва да бъде на първо място", каза Сиярто по сръбската национална телевизия.

Унгария предложи на Сърбия да им помогне да охраняват границата със Северна Македония.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Унгариямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
28
 
! Отговори
ген.Хорти преди 4 години
Срещу тази необоздана *** между 15 и 30 годишна възраст,изкарали съответната мобилизационна подготовка из лагеритена муджахедините в Ирак и Афганистан . . . без стрелба и кръв няма да мине !
26
1
 
12
 
! Отговори
Бивш граничар преди 4 години
До АнонименТака е ама сме на 50+ години...А границата си иска ходене,че и тичане!Стрелбата е най-лесната част.
25
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чувам, че граничарите служили по време на комунизма са готови пак да зарамят калашниците и да стрелят на месо като по комунизма. Пиле няма да прехвръкне, по границите на родината.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига да му дадат документи))много европейски държави се събудиха, затая *** и германците вече се замислят
23
0
 
45
 
! Отговори
Nikk преди 4 години
Правилно е който иска да е бежанец, с документите на КПП-то да се регистрира.От къде на къде ще се опитват да минават от където им скимне!?Взели са си дрехи, заредили са си телефоните, приготвили са си раниците, сложили са си обувки на краката, а нямат документи за самоличност? Забравили са го, загубили са го...айде моля ви се
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами как да ги пускат Я го вижте тоя най-вдясно, дебеличкия. Жив да го оплачеш.Дядо ми за такива викаше - охранил се като битолски просяк.И тея са такива мърди. От тези никаква работа не чакай.
21
3
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
НАЙ "хубавото" нещо случило се на БГ за 32 г Демокрация е -че толкова сме ЗЛЕ -ЧЕ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СТЪПИ НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!! -НАЙ НЕЩАСТНАТА НАЦИЯ -ИЗБЯГАЛА САМА ОТ ЗЕМЯТА СИ!! БЛАГОДАРИМ ТИ ГЕРБ!!
20
2
 
43
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
няма Хуманност - и защо няма ?? защото тези орди от диви хора -не стават за нищо! Мой приятел работи в Германия 5 г вече- и едвам си спестява някое евро- нископлатена работа 1000 евро- квартира 9доста германци нямат и те собствен дом) храна данъци - автомобил не може да си купи! А тези орди си мислят че още от първият ден ще карат мерцедес и ще имат по 10 жени без да работят !! БЕЗОБРАЗИЕ - ХУМАННОСТА Е ИЗЧЕРПАНА!! ако бяха хора-да !! НО ТЕ СА ГОТОВИ КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ
19
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се Пази граница и суверенитет, не като нас!
18
62
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям срам за Европа! Европа уж цивилизована се отнася с мигранти по невчовешки начин!
17
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до ха-ха-хаА за теб няма слухове, а само факти. Изнасилен си умствено откакто си се родил и физически изнасилен като си бил малък!Въпросът е: Кой те изнасили като беше малко дете- баща ти или дядо ти?
16
36
 
5
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Има слухове, че емигрантите са изнасилили Динко
15
1
 
23
 
! Отговори
До циник от лирик преди 4 години
Ти все едно не знаеш,какви са арбките -нали си в Германия и сега остава да кажеш,че не си виждал арабки в Германия
14
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не ба 1-2 той е за българските помакини и туркини
13
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма да са 100 хиляди а няколко милиона, султана е решил да гони всички бежанци от Турция към ЕС и да изнудва за още милиарди. неговата цел е да разруши чрез бежанците ЕС отвътре, извозват ги с автобуси до границата с Гърция, дават им заповеди, гранати им дават, с които бежанците атакуват гръцките граничари. Това ако не е военно действие, при това на държавна граница здраве му кажи. ЕС стои отстрани и гледа как султана се прави на дръж ми шапката.
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като стана въпрос за Динко се сетих за една репортерка от някаква кабеларка и го интервюира и го пита по едно време:- Имаш ли хоби?-Да...да карам АТВ и да ходя на лов.-На лов за емигранти ли?-Ееее...( и се усмихва)!Муахахахаа....
11
5
 
24
 
! Отговори
Парадоксь преди 4 години
Живеят си живота на парижани им изяадиха очите докато протестират.Между другото парижаните пострадаха повече от собствената си полиция отколкото бежанците нарушаващи гръцката граница.
10
20
 
19
 
! Отговори
12 преди 4 години
Едно време чакахте да се разпадне САЩ, сега ЕС. Има дълго да чакате и да мечтаете за глупости. През това време хората в Западна Европа си живеят живота.
9
19
 
13
 
! Отговори
Бушмилсь преди 4 години
Англичаните най-мъдри направили си държавата зад вода.Българите най-прозди направили си държавата на кръстопът.
8
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 11 Кво да става с Динко- вече е на границата и чака в някое дере свежи емигрантски мръвки, че да ги отараши с аверите си.