Путин отива в Китай

Договориха посещение за октомври
25 юли 2023 23:55, Росен Стойчев
280
Путин отива в Китай
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия ще посети Китай, съобщи ТАСС.

Посещението ще се проведе през октомври. Китай е основен партньор на руската държава.

Още по темата


Посещението ще съвпадне с форума "Един пояс, един път".  За последно Владимир Путин посети Китай преди година и половина.

Китайският държавен глава Си Дзинпин посети Русия през тази година. Там договаря нови общи програми.

Китайското правителство опитва да запази позитивния диалог с руската държава. Това го прави и много важно за руската администрация.

Очаква се да бъде договорена програмата за посещението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вчера изгледах едно 11 минутно видео как Укропите атакуват пълна трагедия. Руснаците здраво са се подготвили и няма вариант Укрите да имат прогрес. Вчера атакуващите с 6 Брадлита и около рота попаднаха в минно поле 4 Брадлита излязоха извън строя от мини и артилерия а войниците се бореха за живота си без крайници кой без крак, ръка, ранен 11 минути снимано с дрон пълна трагедия видя се един войник който скочи от Брадлито да помага на 5 ранени войника сам попадна на мина и му разскъса крака.
92
4
 
8
 
! Отговори
Фекален мирис преди 10 месеца
Фекален мирис се разнася по всички етажи на гнилия запад! Памперсите са на изчерпване! Настава фекален армагедон, фекаледон!!
91
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Междувременно САЩ ще набутат в конфликта техните приятели сред които и ние. Ще ни лепнат етикет Коалиция на Желаещите и ще влезнем по своя воля в Западна Украйна. Много от хората влезнали там ще се върнат по родните си страни в цинкови кутии.
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Киев да се сърди на себе си. Ако Порошенско, а след това Зеленски не се бяха подвели по САЩ и бяха спазвали минските споразумения, щяха да си запазят територията. Може би без Крим. Зеленски го избраха, защото обеща да спре терора в Донбас, да не избива рускоговорящи и да могат да говорят навсякъде на руски. Избраха го и след това не изпълни нищо от обещаното. Който се е подвел по САЩ до добро не е стигнал.
89
2
 
6
 
! Отговори
абе преди 10 месеца
каквото и да си дрънкат всички, без суровини западната икономика заминава в седма глуха....а русия си плете кошницата, има цялата менделеева таблица в земята си,дава каквото си иска и на когото си иска, а ние амсалаците слагаме санкции!
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скоро целия Свят ще подгони подлите кравари обратно в обора!Само послушните евроджендъре и нашите прислужници ще сменят памперса на байДъна!На всички е омръзнала краварската агресия ,алчност и мазните им лъжи за демокрация.
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?
86
6
 
6
 
! Отговори
Пълна мобилизация преди 10 месеца
В Киев и още два региона е обявена пълна мобилизация. Прибират ги от кафенета, от автобуси откъдето намерят. Това са региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Българскоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора да се приключи. За ужас на ФАЩ!
85
3
 
3
 
! Отговори
До Фекален Мирис преди 10 месеца
Как няма да мирише!! Борелчо напоследък е притеснен и даже леко се е изпуснал! И в красивата европейска градина понамирисва леко. Но няма страшно, все още си е красива градината. И дори гори красиво. А Борелчо да не се меси и изказва където не му е работа. Да си продължава с алкохолизма и да остави дипломацията на хора които разбират какво правят. Разбира се за лунатици-лаици като него в ЕС работа винаги ще се намери. Синекурни позицийки бол!
84
4
 
4
 
! Отговори
Фекален мирис преди 10 месеца
В Брюксел съм! И тук има фекален мирис! Усеща се навсякъде но особено около сградата на ЕП! Чакам малко да завали поне да отмие!
83
1
 
5
 
! Отговори
Заминавам да ги поря преди 10 месеца
На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За кузата! За доброто! И срещу джЯндърити и джендерастити.
82
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.
81
1
 
4
 
! Отговори
Ще пищите преди 10 месеца
Евроатлантичета! Ще пищите по въжетата! А след това душите ви ще пищят по пътя към преизподнята. Там където принадлежат всички нац-исти, Ба-н-дер-овци и разни други сатанисти.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев има топки и точно този факт докарва до лудост и до истерия джендърясълия евроатлантически контингент у нас. Те отдавна са се простили с тези вторични полови белези и мълчаливо си преживят кквото им сервират по купените медии. А после го повтарят като папагали.
79
1
 
7
 
! Отговори
Светът проглежда преди 10 месеца
Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истината и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!
78
2
 
3
 
! Отговори
Нацистки писък преди 10 месеца
Нацистки писък разцепи тъмнината на нощта. Последен писък, а после тишина. Като съчки в огъня те изгоряха, при кумира си Бандера отлетяха.
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Бахмут и околностите. В покрайнините на Клещеевка продължават ожесточени боеве. ВС на РФ успяха да ударят опорен пункт на зомбитата на киевският наркокартел, елиминирайки до един взвод зомбирана биомаса. В същото време зомбираната биомаса понасят големи загуби в зомбита и техника, движейки се през минирани полета и прострелни участъци. Загубите и на ВС на РФ са доста големи тук. Ситуацията на южния фланг на Бахмут е постоянно напрегната.
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Направление Запорожие, район Ореховски. Съобщава се, че "атаките на месо" не се оказаха толкова безсмислени - зомбинацитата успяха да свържат предните части на ВС на РФ, да ги принудят да изразходват снаряди и боеприпаси по малки зомбивълни, след което започна активна контрабатарейна борба, включително удари с удари от HIMARS. Освен това киевският наркокартел засилва зомбираната по натовски стандарт биомаса в този район, прехвърляйки зомбита по-близо до фронтовата линия. Съобщава се и за прехвърляне на внушителен брой мобилизирани(новосъздадени зомбита).
75
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Украинският министър на отбраната Олексий Резников каза пред CNN: "Украинската контраофанзива изостава от графика, но върви по план". Сигурно е така. Вярно е, че ако се съди по докладите, предшестващи началото на контранастъплението, то е много, много изостанало от графика. А основната част от плана, касаеща рязък пробив в отбраната на въоръжените сили на РФ, изобщо не беше изпълнена.
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Луганска област, линия Сватово - Кременная. ВС на РФ продължават да отбиват атаките на зомбинацитата в района на Кармазиновка, който е югозападно от Сватово. Зомбитата атакуват на малки групи с лека бронирана техника, което е стандартната стратегия на киевския наркокартел в момента. Освен това зомбинацитата атакуват в района на Журавка балка, опитвайки се да изтласкат ВС на РФ от техните опорни точки. Позициите на зомбинацитата в района на Торския участък бяха укрепени след няколко набега на руски ДРГ. ВС на РФ щурмуват укрепените позиции на зомбитата в Серебрянското горско стопанство.