Путин отива в Китай

Договориха посещение за октомври
25 юли 2023 23:55, Росен Стойчев
280
Путин отива в Китай
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия ще посети Китай, съобщи ТАСС.

Посещението ще се проведе през октомври. Китай е основен партньор на руската държава.

Още по темата


Посещението ще съвпадне с форума "Един пояс, един път".  За последно Владимир Путин посети Китай преди година и половина.

Китайският държавен глава Си Дзинпин посети Русия през тази година. Там договаря нови общи програми.

Китайското правителство опитва да запази позитивния диалог с руската държава. Това го прави и много важно за руската администрация.

Очаква се да бъде договорена програмата за посещението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
6
 
3
 
! Отговори
Америка е болен плод преди 9 месеца
Болен плод. Изгнил и леко вонлив. Свенливо приведен, с изсъхнала дръжчица, полужив. Откъсва се литва, полита за миг, но туп на земята размазан приключва животът си сив.
112
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кои са брутално изопачени истина и факти - изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство
111
6
 
3
 
! Отговори
Факт преди 9 месеца
Ние от Възраждане много обичаме Путин, защото той ни плаща заплатите.
110
3
 
6
 
! Отговори
Русия и Китай играят преди 9 месеца
А Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ами къде е онова гадно Зелено джудже Зе питам аз?В бункера в Киев ли се е навряло или е избягало в Полша.Днеска гадното джудже изграка с оня глас на гарга че са превзели един град ама не каза кой.Набързо го каза и изчезна пак нанякъде.Къде е джуджето питам аз?
108
2
 
1
 
! Отговори
И засвистяха преди 9 месеца
И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданиов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.
107
3
 
5
 
! Отговори
Вова няма да даде преди 9 месеца
Ще се молите. За капчица бензин, за молелулка газ. ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ!
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тази година плодовете са всички от специален сорт. Сорт Зеленски. С нищо не се различават от тези от миналата година, освен по цената която е двойна и тройна. Всеки който си купи такъв плод и отхапе от него, веднага пред очите му изниква демократичния образ на Зеленски и му благодари за потрошените трилиони долари!
105
2
 
1
 
! Отговори
Нервноатлантик преди 9 месеца
Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.
104
5
 
2
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 месеца
Ние от Възраждане много обичаме Путин, защото той ни плаща заплатите.
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според нашите медии и платените драскачи Укропите са си върнали Крим и всички области. Обаче реалноста е друга освен, че немогат да напреднат и метър вчера на три места Руските сили са придвижили доста напред. Скоро очаквайте щурм на Харков 164к групировка с над 3500 танка и бронирани машини и още 25К груровка за подръжка е вече готова. Шойгу преди няколко месеца спомена, че края на юни ще бъде преломен. Ако това е визирал значи наистина скоро ще очакваме щурм на Харков. Ще отпорят НАЦИСТА!
102
1
 
1
 
! Отговори
toti преди 9 месеца
Аз си мисля ,че ще им дтрпат ушите или да се кротнат или да си бият капата ,,ние с НАТО няма да играем в 3-та Световна /освен по футбол/
101
1
 
3
 
! Отговори
Времето е с Русия преди 9 месеца
Времето работи за Русия, а това е най-страшното за запада. Защото те разчитаха, че като наливат пари и оръжия в Украйна конфликта ще се проточи много дълго, те са богати и могат да си го позволят и дори и не помислиха за план Б, как може русия с икономика 2% от световния БВП да устои на страни които имат над 50%, това е невъзможно, Русия няма да издържи. Оказа се, че Русия издържа, а те вече не издържат и сега са в паника.
100
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Путин в Китай,Шойгу в Северна Корея,какво търсят по-точно?!Помощ ли?
99
7
 
5
 
! Отговори
Белгород тръгна преди 9 месеца
Братя, Белгород тръгна!!! И няма спиране!! Заложени са торпедота Посейдон по 50 мегатона термоядрени глави по прайбрежието на фашистката империя ФАЩ! Ще ги залива ядрено цунами високо колкото пирамидите в Египет! Във Вашингтон са в ступор!
98
3
 
2
 
! Отговори
Слънцето Сорос преди 9 месеца
Сорос е слънце! Всички евроатланти гледат слънцето Сорос. И захласнати по лъчистия образ забравят дори да сменят пълните си памперси! Но ще дойде време и от изток ще дойдат едни ракетки, едни фишечета. И ще изгреят ЯДРЕНИ СЛЪНЦА! Тогава евроатлантиците ще плачат, ще се молят но ще е късно. Няма да имат време и да са прекръстят даже. С пълни памперси ще бъдат изпарени!
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някакъв си генерал Глен казал /дал ултиматум/, че 1) РФ трябва да предостави отчет за броя на "Сармат" и "Посейдон" в своя арсенал и 2) РФ трябвало да предостави на колективния запад /Пиндостан/ образци от тези свои супер оръжия. Руснаците веднага отговориха, че могат да изпратят "Сармат" на собствен ход. Щял да стигне до Вашингтон за 10 минути.
96
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя ше проси от китайците а Шойгун от сев.корейците.Русский свят-С.Коея, Хондурас, Еритрея, Куба, копейкин
95
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В Париж се молят! Палят свещи и се молят горещо да дойде Православната армия от Запад и да ги избари от мъките и от сатанизма! Не се издържа вече
94
6
 
3
 
! Отговори
Ще целувате преди 9 месеца
Ще целувате! Ще целувате краката на ВОВА и ще молите да ви пусне Сармата и да ви отърве. Но ВОВА няма да ви изключи от щепсела толкова бързо и безболезнено.