НАТО не вижда пряка заплаха от Русия

Учетияга обаче продължават
23 яну 2024 20:20, Нели Христова
45
НАТО не вижда пряка заплаха от Русия
Снимка: БГНЕС

НАТО заяви, че не вижда никаква непосредствена военна заплаха от страна на Русия срещу който и да е член на алианса, но поддържа своето възпиране с най-голямото учение от десетилетия, което ще започне по-късно през седмицата.

"Ние правим всичко това, за да гарантираме, че разполагаме с необходимите сили, за да предотвратим всякаква възможност за грешни изчисления или неразбиране в Москва относно нашата готовност да защитим всеки сантиметър от територията на НАТО", заяви пред журналисти в Брюксел генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

"Докато го правим, няма да има нападение срещу територията на НАТО", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Руснаците не са викинги! Може би наследници на викингите има в някои части на Северна Русия, около границите със Скандинавия - в С.Петербург например. И прибалтийските републики. Но в основата си прадедите на днешните руснаци са някакви татаро-монголски- казахски азиатски племена. Със столица Москва. Най-много викинги са се преселили на британските острови.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е как така не виждате бе?Дрогираният масов зелен убиец постоянно ви говори,че има,а той не лъже,ама никак.И ръкуващият се със сенки Байдрън също ви казва че има опасност,и той не лъже.Четете си опорките бе,какво говорите каквото не трябва,ама ха
37
2
 
2
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
НАТО не вижда, защото всичко е по план.Байдън ще пожертва Украйна, после изт. Европа, за да изтощи Русия, след което ще я удари. През 3908 г. няма да има държавите Русия, Китай. Ще изчезнат цели раси и ще остане само бялата. Ще бъдат под, до около 1 милиард души. Ще живеят в къщи и малки градове.
36
3
 
3
 
! Отговори
вгз преди 3 месеца
40, къде видя славяни?Руснаците са викинги. Ние сме преки наследници на траките (доказано от изследване на ЕС за азпространението на митохондийната ДНК за посл. 1000 в Европа). Украинците имат общо днк с нас, заради брат на Аспарух, който отива натам и създава Киевското княжество.Славяните в големината им, са руски мит за изкореняване на подмяна на истинската българска история.
35
2
 
6
 
! Отговори
RT преди 3 месеца
Член на Европейския парламент от Словакия, се изказа остро от трибуната: Ще се наложи обединените славяни да изравнят Западна Европа със земята, ако войната в Украйна не бъде спряна в найскоро време !Трябва да спрем да подкрепяме тази братоубийствена война м/у славяните. Ако това не бъде спряно, тогава ние, славяните, ще се наложи да изравним Западна Европа със земята.Сигурен съм, че никой тук в тази зала не иска това да се случи.Войната продължава и Украйна днес е проблем за САЩ, тъй като това са техни интереси. ЕС стана слуга на САЩ. Трябва да започнем мирни преговори, но без участ
34
3
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Като стана въпрос за Беларус, връщам се да донеса една интересна новина. Беларуски офицер е убит днеска при Кринки, Левия бряг на Днепър. Което директно поставя въпроса - участва ли Беларус във войната? Ще се наложи да дават обяснения и да предприемат някакви стъпки за демилитаризация и опразване на територията им от руски войски. Защото че заиграе дебелия кривак.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трябва да си безвъзвратно оглупял да се мисли някой, че добре устроения европеец ще се вдигне да се бие, аз също не бих го направил все ми е тая под какво господство ще бъдем важно е да сме живи. Боли ме дедовоя за всичко военно и насилствено. Мога да си живеят живота навсякъде, дреме ми за родината и за някаква територия, тухла или мебел, или национални герой и пр. средновековни афоризми.
32
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Заплахата за света е НАТО.
31
0
 
4
 
! Отговори
. преди 3 месеца
Авторке, какво значи "Учетияга"?!
30
4
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 месеца
Те не виждат заплаха, пък бая народ постоянно ни убеждава, че такава има. Кой крив, кой прав? ПС. нелче, с кой крак пишеш?
29
9
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Тези дронове, където сега ги мята Украйна, ако почнат да ги мятат Естония и Финландия, смятайте какво мазало ще настъпи. 1/3 от украинската армия е блокирана да пази белоруската граница, само да им откачат синджира и за отрицателно време ще извадят Лукашенко от бункера и ще го обесят за тобките.
28
7
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Всъщност НАТО много се надява руснаците да направят и тя грешка и тогава за три дни Беларус и Приднестровския цирей ще престанат да съществуват, а Калининград ще си върне старото име. Нападение на Просията срещу Прибалтите означава тотален разгром на цялата Северозападна Просия - Ленинградския военен окръг.
27
8
 
4
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 3 месеца
"Това, надипломатичен език, означава за руснаците: Нямате сили да нападате и не се опитвайте, защото ще ви доизбием няколкото останали зъба и ще ви строшим и ченето." --------------- Дипломацията не ти е силата. Това означава "Загубихме войната в Русия, майната й на Украйна, Европа да се излиза сама от батака, дето го забъркахме. Ама още малко ще дрънкаме оръжия за престиж."
26
8
 
8
 
! Отговори
Язе преди 3 месеца
До 27: Много си заблуден - точно НАТО и най-вече УСА подкокоросаха Укрия да се бие срещу рашките и я въоръжават от 2015-2016.
25
9
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Това, надипломатичен език, означава за руснаците: Нямате сили да нападате и не се опитвайте, защото ще ви доизбием няколкото останали зъба и ще ви строшим и ченето.
24
2
 
8
 
! Отговори
Как НАТО не вижда преди 3 месеца
ЗАПЛАХАТА??? Вчера писахте, че Байдън предупреждава за инвазия на Русия на Балканите и в Източна Европа, ако Украйна загуби войната! Нали сме съюзници, НАТО няма ли да ни защити?! Вие за маемуняци ли ни смятатае или да???
23
3
 
8
 
! Отговори
Bond преди 3 месеца
"НАТО не вижда пряка заплаха от Русия" Стига бе. .? *** Ристюва обърна палачинката. Май са й спрели грантовете, щом пуска такива ереси за ужасТ на жълтonaвeтницитe.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Учетияга е учение с тояга. Толкова ли нямате обща култра начи
21
2
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 3 месеца
"А какво е "учетияга" ?" --------------- Това е норвежка дума. Нелката е забравила да я преведе, защото знае норвежки и си мисли, че всички знаем. А думата означава "скубане на пари от европийските данъкоплатци".
20
2
 
3
 
! Отговори
Нелоооо преди 3 месеца
Нелоооо, нема ли да се пенсионираш най-после?!?!