Украински астролог вещае: Войната свършва скоро

Кириченко е уверен, че всички територии ще бъдат върнати на Киев
11 фев 2024 22:30, Нели Христова
121
Украински астролог вещае: Войната свършва скоро
Снимка: БГНЕС

Астрологът Алексей Кириченко е уверен, че много скоро Украйна ще забрави за голямата война и ще се върне към мирния живот, предаде украинската агенция УНИАН.

Според него горещата фаза на войната ще приключи през май 2024 г. В YouTube канала Astro Svit той каза, че ще се развие благоприятна ситуация за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 г. През този период украинците ще разберат, че сме започнали да печелим. Пълно прекратяване на бомбардировките на Украйна обаче не трябва да се очаква преди лятото. Около този период Украйна и Русия ще преговарят за мир, продължи гадателят. Той също така казва, че в периода от 2025 до 2026 г. ще бъде решена ситуацията с Донбас и Крим.

Кириченко е уверен, че всички тези територии ще се върнат под контрола на Украйна, но не трябва да се мисли, че това ще стане веднага след края на военните действия.

Освен това, според Кириченко, скоро Путин ще спре да оказва натиск върху руснаците, те ще могат сами да вземат някои решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
15
 
! Отговори
твърде съмнително преди 3 месеца
Щом вече се включиха и разни гадатели и врачки, хвърляне на боб и прочие, работата е тръгнала на "изуй ***". А този вещер защо не е на фронта, а се занимава с измишльотини? На времето така Кашпировски се опитваше да хипнотизира населението.
99
1
 
22
 
! Отговори
007 преди 3 месеца
И този употребява силни наркотици. Направо е на LSD.
98
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мда, скоро ще приключи, всички територии се връщат към Киев, а Киев се връща към Русия.
97
1
 
5
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Пишете го агент на Кремъл)))
96
3
 
30
 
! Отговори
аз преди 3 месеца
Този гадател пропусна да каже дали САЩ и Европа ще продължават да диктуват на Украйна или украинците сами ще вземат решения май гадателя е американски шпионин
95
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Новините удрят дъното...незнам н.хр как е искарала дипломата или поне се досещам....
94
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хахахахах, тоя и той в прекалил с гъбите.... донбас и Крим са затворена глава вече, част са от руската федерация и единствено 3та световна може да промени това. Тия да се молят за Одеса, руснаците ще спрат единствено след като си върнат и този град.
93
5
 
44
 
! Отговори
Руснак преди 3 месеца
Започва лекинко да им светва лампичката че ако не спират конфронтацията с Русия държава Украйна няма да има повече !!!
92
0
 
7
 
! Отговори
до 111 преди 3 месеца
ЛеЖ вика, бе! ЛеЖ! ......
91
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
най-корумпираната държана в Европа унищожи икономиката на Германия,сега в DE е леж, все едно си в Бейрут,мигранти забулени,мръсотия...
90
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Този астролог, за разлика от други, не гледа звездите, а гледа водката и Господ му говори.
89
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
благоприятна ситуация за украинските въоръжени сили от втората половина до края на зимата на 2024 г. - благоприятна е, обърнали са се кръгом и пак са напред! малко сте закъснели с тоя астролог
88
3
 
23
 
! Отговори
дедо шаман преди 3 месеца
И аз вещая...Америка ш потъни!
87
10
 
22
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 месеца
А баба Ванга го изпревари с има няма 40 години и предрече, 2024-та в света да остане една държава, след започнал конфликт в Сирия през 2016-та. А именно, Русия. А да видим кой ще познае-тоя самозванец или най-известната врачка в света.
86
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Предлагам на всички тук да се възползат от интернет и да потърсят (империята) Тартария. Има сайт, на който е приложена не само карта, но и снимки на НЯКОЛКО страници от Енциклопедия Британика отпреди 2 (3?) века. Горещо препоръчвам! И там пишело, между другото, че в империята се включвали и две Българиии.
85
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Даааа, Кирпиченко предполага че тогава ще пристигне опълчението начело с Тагаренко , Настенко , Саби Сабенко, Желязковенко , Грухтенко и много други екшън герои на сините БТРи
84
5
 
41
 
! Отговори
Чери00 преди 3 месеца
ЗАПАДАНИ И УКРАИНСКИ ДЕМОКРАТИ ИМ СМАЧКАХА САМОЧУСТВИЕТО И ГОРЕ-ДОЛУ ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ПЪЧЕХА! 56 световни държави немогат да се справя с една Русия а камоли ако се пресъедини и "малкия" Китай! Прости, ама много прости излезнаха сегашните ни управляваши, но всяко нещо с врвмето си!!!
83
3
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
като видите на снимката в каква дупка са се заврели да се надлъгват, и като спрат ракетите отвън ще победят!
82
2
 
28
 
! Отговори
ХАХАХАХАХАХАХА преди 3 месеца
ХАХАХАХАХАХАХА
81
7
 
28
 
! Отговори
да преди 3 месеца
тоя астролог е разбрал че до май месец наште БТР ще пристигнат криво-ляво на фронта и ще громят руснаците! без нашето велико въоръжение не може да се обърне войната!