Любов с колежката. Да скоча или да не скоча?

Внимателно премисли и претегли всички позитиви и негативи
10 фев 2012 15:30,
86
Любов с колежката. Да скоча или да не скоча?
Снимка: sxc.hu

Да излизаш с колежка може да е трън в... или пък истинско предизвикателство, което да те кара да ходиш с желание на работа. Преди да се впуснеш в това приключение, ето няколко неща, за които да си помислиш:

Размерът има значение

Големината на офиса не е за подценяване. От една страна е истинска катастрофа да се трудите много души в кутийка и връзката ви може бързо да получи „клаустрофобия", защото ще си дишате въздуха буквално непрекъснато.

От друга страна, в началото и без това ще искаш да си дишате въздуха, когато хормоните бушуват, така че действайте. После винаги можеш да отвориш прозореца или вратичката и да минеш през нея на въздух.

Началото на свалката

Щом сте колеги, моментът на изненада и опознаване няма да бъде като традиционните. Все пак стъпките към свалката с бележките, кафетата и типичните въпроси малко или много ще са прескочени. Както стана ясно – вече дишате един въздух, пиете си кафето и т.н. Така че ще трябва да бъдеш по-креативен и по-малко предвидим.

Хубавото е, че ако си от по-мързеливите, имаш добра причина да преминеш към действие по-бързо, отколкото да караш по стълбата : „здрасти" - „кафе" - „вечеря" (повторение на няколко вечери) и т.н.

Да скоча или да не скоча?

Обвързването ти с човек от офиса обикновено има някакво отношение към работата ти по-нататък. Внимателно премисли всички позитиви и негативи, които връзката ви може да доведе. Особено ако си решил да израстваш в кариерата.Накрая се запитай: „Струва ли си ?"

Ползите

Тайните SMS-и, имейли, сексуалните шегички и сластните погледи през две бюра определено ще направят скучния ти работен ден по-приятен и очакван.

Сутрин ще се събуждаш с усмивка и ще се стараеш да се спретнеш в най-добрия си вид. А нейната усмивка ще осмисля деня ти.

Ще обядваш по-дълго, тъй като ще имаш много добра причина в компанията на любимата, малко флирт, а защо не и един екстремен секс в обедната пауза.

Когато сте сами, винаги ще има за какво да си говорите и неловкото мълчание няма да се настани във връзката ви.

Ако имате силна химия, може да сте голям тандем в работата и да получиш похвала от шефовете и останалите колеги.

В зависимост от това на каква позиция е любимата ти, можеш да се добираш до информация, която до момента е била пълна мъгла за теб.

Проблемите

Клюките в офиса може и да ти дойдат малко в повече и да те изнервя шушукането на останалите служители. А и шефът може да не е очарован от новия ти семеен статус, който се отразява неблагоприятно на работата ти, защото влагаш повече във връзката си, отколкото в задачите.

Ако имате проблеми във връзката си, то те все някак ще станат обществени. Най-малкото жените трудно сдържат емоциите си и семейният ви живот до голяма степен ще бъде достояние на офиса.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
24
 
! Отговори
work it преди 12 години
При толкова материал на вън голяма грешка е да се хванеш с колежка. И аз съм на мнение там където си изкарваш хляба да не си вадиш онази работа....
46
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Те и жените ни са нечии колежки
45
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има и такива колективи -"елитни" където не може да работиш, ако не си намериш кой да те ***! Аз попаднах в такъв! Колкото си по-голяма ***, толкова си по-добра специалистка и те издигат в службата. Кошмар! Пълно с некадърници!
44
8
 
34
 
! Отговори
ива преди 12 години
Хората са казали там където си вадиш хляба оная работа не си вади!!!И да знаете че е много правилна!
43
3
 
28
 
! Отговори
До 49 преди 12 години
Защо не с шефката? Там е най-хубаво.
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скачай и не се притеснявай!Не работя, но ако се открие възможност с някоя колежка от специалността в унито, не отказвам. :)
41
4
 
28
 
! Отговори
Фидосова преди 12 години
Ръгай ръгай, после ш са целувами !
40
5
 
21
 
! Отговори
Гихон преди 12 години
Аз пък където и да ида да работя все някоя колежка ме харесва и сами ми скачат :) напоследък само на руси ми върви:)
39
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ТАМ, КЪДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЯБА, НЕ СИ ВАДИ Х*Я!" - вади го , но не го размахвай ....
38
3
 
1
 
! Отговори
Psy преди 12 години
до 38 - такива като тебе им чупа пръстчетата едно по едно ...$%$@$!
37
5
 
10
 
! Отговори
6666 преди 12 години
що бе знайш ли колко е хубаво с колежка в работно време да се таковаш.просто изпускаш напрежението.само не с шефката.там не.
36
2
 
19
 
! Отговори
Бинго преди 12 години
Добре че не работя с офис с други хора, спестява ми много проблеми. Колкото до материал за челастрене /каква грозна дума/ - София е пълна с мераклийки.
35
2
 
34
 
! Отговори
мбуахаха преди 12 години
Изчукайте всичко, което мърда, защото след като спре да мърда не става за чукане. Е според повечето хора:)))
34
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В нашия офис всички сме баджанаци ! Страшна работа....
33
4
 
0
 
! Отговори
nel преди 12 години
6tom e flirt za6to ne.... i to po vsqko vreme
32
3
 
7
 
! Отговори
Оня с проблемите преди 12 години
Също така имам фантазмено гадже,с което късаме и се събираме според настроението ми.Често сядам на лявата си ръка и после си фантазирам,че правя секс с нея,много е готино.Животът ми не е лишен от драми,дори с фантазмената ми приятелка.
31
3
 
17
 
! Отговори
Оня с проблемите преди 12 години
Още не съм правил секс до сега,но ме бива да си измислям истории.Истината е,че жените ме отбягват,но и аз тях,защото много ме е страх от тях.За сметка на това във форумите винаги се правя на голям мъж и на голяма работа.Обаче никът ми в крайна сметка казва всичко.
30
3
 
16
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Аз, като се замисля, българския народ е буквално бъкан с поговорки, обаче... като се замисля още малко, и се сещам: А, бе не личи да е прокопсал много тоз народ, с тия поговорки, бе... Защо, ли така? :))))))))))
29
8
 
33
 
! Отговори
До 36 преди 12 години
ТАМ, КЪДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЯБА, НЕ СИ ВАДИ Х*Я!Народна поговорка.
28
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че, кой не е спал с колежка? Съвсем нормално е да има секс в работата и нищо лошо не виждам в това. Във всеки офис има интриги и връзки, в крайна сметка не сме роботи като сме на работното място.