Любов с колежката. Да скоча или да не скоча?

Внимателно премисли и претегли всички позитиви и негативи
10 фев 2012 15:30,
86
Любов с колежката. Да скоча или да не скоча?
Снимка: sxc.hu

Да излизаш с колежка може да е трън в... или пък истинско предизвикателство, което да те кара да ходиш с желание на работа. Преди да се впуснеш в това приключение, ето няколко неща, за които да си помислиш:

Размерът има значение

Големината на офиса не е за подценяване. От една страна е истинска катастрофа да се трудите много души в кутийка и връзката ви може бързо да получи „клаустрофобия", защото ще си дишате въздуха буквално непрекъснато.

От друга страна, в началото и без това ще искаш да си дишате въздуха, когато хормоните бушуват, така че действайте. После винаги можеш да отвориш прозореца или вратичката и да минеш през нея на въздух.

Началото на свалката

Щом сте колеги, моментът на изненада и опознаване няма да бъде като традиционните. Все пак стъпките към свалката с бележките, кафетата и типичните въпроси малко или много ще са прескочени. Както стана ясно – вече дишате един въздух, пиете си кафето и т.н. Така че ще трябва да бъдеш по-креативен и по-малко предвидим.

Хубавото е, че ако си от по-мързеливите, имаш добра причина да преминеш към действие по-бързо, отколкото да караш по стълбата : „здрасти" - „кафе" - „вечеря" (повторение на няколко вечери) и т.н.

Да скоча или да не скоча?

Обвързването ти с човек от офиса обикновено има някакво отношение към работата ти по-нататък. Внимателно премисли всички позитиви и негативи, които връзката ви може да доведе. Особено ако си решил да израстваш в кариерата.Накрая се запитай: „Струва ли си ?"

Ползите

Тайните SMS-и, имейли, сексуалните шегички и сластните погледи през две бюра определено ще направят скучния ти работен ден по-приятен и очакван.

Сутрин ще се събуждаш с усмивка и ще се стараеш да се спретнеш в най-добрия си вид. А нейната усмивка ще осмисля деня ти.

Ще обядваш по-дълго, тъй като ще имаш много добра причина в компанията на любимата, малко флирт, а защо не и един екстремен секс в обедната пауза.

Когато сте сами, винаги ще има за какво да си говорите и неловкото мълчание няма да се настани във връзката ви.

Ако имате силна химия, може да сте голям тандем в работата и да получиш похвала от шефовете и останалите колеги.

В зависимост от това на каква позиция е любимата ти, можеш да се добираш до информация, която до момента е била пълна мъгла за теб.

Проблемите

Клюките в офиса може и да ти дойдат малко в повече и да те изнервя шушукането на останалите служители. А и шефът може да не е очарован от новия ти семеен статус, който се отразява неблагоприятно на работата ти, защото влагаш повече във връзката си, отколкото в задачите.

Ако имате проблеми във връзката си, то те все някак ще станат обществени. Най-малкото жените трудно сдържат емоциите си и семейният ви живот до голяма степен ще бъде достояние на офиса.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
13
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Ами, то в сегашната луда ера на капитализъм, къде да се социализира човек, ако не в бачкането? Хич не е рядкост да вземе, колежка да ти стане жена, да ти роди дете, и т.н. И, това не винаги е лошо! Пък, и в крайна сметка, ако вземете, че станете семейство, колегите щат-нещат спират да ви одумват, понеже вече няма за какво :)
26
7
 
10
 
! Отговори
Драмбозов преди 12 години
Вий да знаете в Камбоджа , какво беше.........Туй червените кхмерки ги отпаряхме , то не беха масажи , то не бе любов , колко крокодили проплакаха с кървави сълзи
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подобен въпрос си задавахме по времето на социализма: МОЖЕ ЛИ СЕКС ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ? Отговорът беше: ЧЕ КОГА ДРУГИ ПЪТ!?!?
24
5
 
18
 
! Отговори
рязания преди 12 години
Има едно златно допълнение към лафа,че "там където си вадиш хляба не трябва да си вадиш оная работа" и то гласи : Може,но не трябва да я размахваш наляво и надясно.Таке че който го умее напред момчета!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ти и го натряскай , пък после ще гледаме ! Хич не ми пука !После ще го натряскам и на тия дето шушукат ! После на шефката или на жената на шефа ! .......Става въпрос за резервоара на колата !
22
0
 
6
 
! Отговори
колежката преди 12 години
какво ме съветвате тука по отношение на колежката не можах да разбера? "нейната усмивка ще осмисля деня ти", добре ще послушам съвета ви
21
7
 
25
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Не е правилно, обикновено води до проблеми, но е неизбежно. Като се гледате с някоя колежка всеки ден, по едно време ти идва да и го подадеш :)))))))
20
4
 
29
 
! Отговори
Загрижен преди 12 години
И там ако не си я вадя, на площада ли да го направя пред пощата? От работа в къщи и от там обратно, останахме без културна дейност.
19
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имам няколко колеги и колежки дето така се изплющяха,а после като се скараха и работата стана непоносима и не вървеше,затова дет са казали хората там дет си вадиш хляба,не си вади оная работа.
18
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има правила и принципи: колежката не е жена, там където си вадиш хляба оная работа не си вади или ако я извадиш не я размахвай много. Все някоя ще и завиди и става лошо: защо нея, а не мен. Така че умната, или русата все тая. И още нещо на тъмно всички са еднакви. Напалеон е казал: краката нямат значение, те хвърчат само нагоре и в страни. Е стига толкова, кой разбрал, разбрал.
17
2
 
31
 
! Отговори
българче преди 12 години
До 4 аз го извадих и се ожених после за бременната си колежка така че умната
16
3
 
26
 
! Отговори
Друг до 12 преди 12 години
Приятел, за един бой не трябва да изтърваш докторката. Перверзни са като порнозвезди. Внимавай ако мъжът и мине към втората част, да не ти хареса, че те губим от отбора.
15
7
 
15
 
! Отговори
No body преди 12 години
Moeto mnenie che kudeto si vadish hliaba ne triabva da si vadish onaia rabota...
14
33
 
47
 
! Отговори
1234 преди 12 години
Яко е плющенето на работното място докато всички са на работа. Ако сте чукали в работа през работно реме +, ако не сте - Гласувайте!
13
6
 
13
 
! Отговори
Б. преди 12 години
Skachaaaaaaaaaaaaaaaaaai,I moita beshe jenena s dete, NO AKO ZNAESH SAMO KAKVO MI PRAVESHE V LEGLOTO!!!
12
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно журналистката писала тази статия прави намеци на колегите си.
11
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз ако имам възможност се хващам и каквото такова :)).. Колежката ще ми се натиска, аз ще се дърпам защото не е "подходящо". Ако ми харесва направо действам :-). После нещата ще се наредят както е трябвало да бъдат. Хората с бракове и деца изневеряват, а какво остава за едно работно място :-).
10
3
 
38
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Тъпо е. След като се скарате нещата отиват по дяволите и става кофти!
9
9
 
51
 
! Отговори
Рангел преди 12 години
плющи за да те уважават!
8
2
 
29
 
! Отговори
julii преди 12 години
Tova go e imalo,ima go i ste go ima.....s ili bez tezi analizi....