Знаците, които издават женкаря

Следете го внимателно, за да не страдате накрая
Обновена: 6 юли 2012 19:05 | 6 юли 2012 19:05,
46
Знаците, които издават женкаря
Снимка: outnow.ch, кадър от филма "Секс игри"

Разбира се, всички жени се страхуват да не бъдат наранени и реално рискуват, ако пропуснат признаците, че мъжът до тях е женкар. Тук сме изброили няколко сигнала, които ако забележете у потенциалния си партньор, е по-добре да сте особено внимателна:

1. Начинът, по който е свалил вас

Един от най-показателните фактори, по който да прецените един мъж, е начинът, по който подхожда към вас първоначално. Мъжът трябва да е искрен и сравнително скромен пред вас – леката срамежливост е много очарователна, когато се среща при мъжете, защото дава на жената повече самочувствие. Женкарят е алфа мъжкар, който е често надут, говори за колата си и пробутва банални нафукани реплики от сорта на „Тази вечер ще сбъдна всичките ти мечти, красавице!". Колкото повече бижута има по себе си, и колкото по тип „паунесто" е облеклото му, толкова по-силно трябва да звънят алармите в главата ви.

2. Думите му не се покриват с действията

Всички сме излизали с мъж, който не изпълнява обещанията си, нали? Онзи, който ви казва, че много ви харесва и иска да ви запознае със семейството си, заканва се да ви заведе на толкова много места, ала някак си, всичко си остава само на приказки. Това е сигурен знак, че работата не му е чиста и по всяка вероятност е женкар. Ако не прекарва времето си с вас, то вероятно го прави с някой друг/а или просто няма толкова голям интерес към вас. Намерете си човек, който зарязва всичко само и само да е с вас!

3. Иска да ви вижда само късно вечер

Това е най-ярката сигнална лампа, че си имате работа с неверник или женкар. Ако никога не получавате обаждания, съобщения или имейли от него преди 22 ч., то той вероятно ви търси само за едно единствено нещо... Мъжът, който иска нещо сериозно с вас, ще ви го покаже – ще ви кани на срещи, на излети или най-малкото ще ви пуска по някое усмихнато човече на SMS, за да провери как в минал денят ви.

Женкарят ви пита само къде сте и дали иска да се видите... по-късно. Не приемайте това като нещо повече от това, което е – желание за интимности и то дори неприкрито.

4. Прави ви прекалено много комплименти

Да, дами, ние всички обожаваме да чуваме колко сме забавни, красиви и невероятни, но ако комплиментите са твърде много, започват да звучат фалшиво и прекалено. Когато мъжът погледне дълбоко в очите ви и искрено ви каже, че държи на вас и ви смята за най-красивата жена на света, е моментът, в който колената ви се подкосяват. Подходът, при който мъжът отбелязва всеки аспект от външността ви през 5 минути и непрестанно повтаря колко сте прекрасна, по-скоро навежда на мисълта, че някой се престарава, за да ви вкара в леглото си. По-донжуанско от това, здраве му кажи!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: връзкаженкарзнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Мъжете казват, че съм женкар...а жените казват, че съм мъжкар.
36
0
 
23
 
! Отговори
Lavro преди 11 години
Скъпи другари от "Днес.бг", пише ви вашият редовен читател бай Иван Черяслото от старчески дом "Бодра хурка". Значи, имаме си тука малко ош-беш с Пена от 37-*** стая (яко гадже само на 75), обаче напоследък Данчо Пръча взе сутрин да й купува баничка и боза. Да са плаша ли или да ни са плаша? Моля напишете една статия с по-едър шрифт, че миналия месец си загубих очилата. П.С. Аз бастуня за всеки случай съм го приготвил.
35
13
 
11
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
Абе жените тук да се радват 4е не сме у арабския свят само за секс щехме да ви ползваме и да сте ни роби
34
2
 
5
 
! Отговори
лисугера преди 11 години
Най добре е веднага да го извади на масата....
33
2
 
5
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
Аз се чудя що цените стават все по-глупави... Дано по-малко прочетат тая "статия".
32
1
 
5
 
! Отговори
Luci преди 11 години
Ха, страшно "удачна" снимка на Райън Филипе. Макар да беше за малко женен за Рийс Уидърспун, цял Холивуд е убеден, че е гей или поне би. А вие с него илюстрирате алфя мъжкарите. Хахахаха
31
3
 
15
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Към пишман женкарите:Кой си го може не търси,сами го намират.Баламите питат, Тарикатите чукат!
30
3
 
30
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
Кой *** написа тая Простотия??? Журналистите между Вас има много Големи ***!!!Всичката Ви работа е такава-Недовършена,-***,-Недописана!!!Ако съм Ви шеф,ще Ви Бия по 3 пъти на ден с Вилата!!!(За тия негодници които не знаят какво е вила-четири железа леко извити и има дълга дръжка!)
29
8
 
25
 
! Отговори
селянин преди 11 години
Какви са тези глупости.Признаци ,че бил женкар.Ами да не искате да е *** ,женкар ще бъде какво друго да е?
28
1
 
10
 
! Отговори
Gni до 32 преди 11 години
Приятел, действай по-бързо, не се чуди какво ще ти кажат другите от класа, защото всеки от тях се бори със същото, повярвай.. По-добре си кажи всичко на момичето, че времето лети прекалено бързо и няма да усетиш кога е свършило училището. Ех... гимназиалната любов, ех.. :)
27
2
 
34
 
! Отговори
гошо пръча преди 11 години
абе която иска да се е*бе , ще се наебе и без тая статия
26
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг все по-упорито се превръща във вестник "Тийн проблем" с тия статии за момиченца на 12-13 г. А като гледам снимката се чудя кой от двамата е кръшкача. Това моме много нахакано, бе.
25
0
 
38
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Жената трябва да...избира,между следните две...неща:с мъж когото жените...харесват,тя не еспокойна;с мъж когото жените не...харесват,тя не е...щастлива. - Анатол Франс
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
@baihuiИска ти се .Колко меки шкембелии с портфейли се облажват от готените мацки, и представа нямаш.За яките е... като тебе, остаха само яките ч....и, от които явно си затъпял.Или бъркаш жените с гейовете?
23
5
 
2
 
! Отговори
!! преди 11 години
Абе това, че ти оставяш да те избират, а не избираш ти си е твой проблем, не всички сме така. ;)
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да прочете писателката номер 5 да се види как изглежда тя в нашите очи. Чалгарска бройка. А jeronimo правилно е писал, че умните свалячи правят точно обратното и имат много повече скалпове окачени на коланите си и по качествени, отколкото нейните чалгари.
21
9
 
19
 
! Отговори
batemilko преди 11 години
Оф много ми се боцка нещо.някоя желаеща?Максиум 25 г.и не повече от 55 кг. :)
20
4
 
14
 
! Отговори
baihui преди 11 години
tva nekav nara4nik po svatosvane sigurno e - ot vremeto na Slaveikovputetata praviat vsi4ko za iakia eba4 - dori i da razbirat 4e gi rabotish, pak shte praviat si4ko - samo za ednoto iako ebane
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напънало се некво моме да се прави на психоаналитик:) Ха-ха-ха.Колко ще те мятат и колко ще ги отнасяш барабар с познанията ти , бедна ти е фантазита моме. Ако ставаш де:) А ако не ставаш ще си целомъдрена и ще даваш съвети!
18
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знаците, които издават ****ата.Сега искам и такава статия.